Vermicelli με σάλτσα ντομάτας

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Κάνε μια διαφορετική μακαρονάδα… χρησιμοποίησε τα λεπτά και νόστιμα vermicelli και γρήγορα θα έχεις μια νόστιμη, αλλά κυρίως διαφορετική μακαρονάδα με απλά υλικά. Ντοματούλα, ελαιόλαδο και κρεμμύδι!

Συστατικά

  • 250γρ Vermicelli
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμυδι ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο που καίει, σόταρε τα κουβαράκια Vermicelli και από τις δύο πλευρές να πάρει χρυσοκόκκινο χρώμα.
  • Αφαίρεσε και στο λάδι που παραμένει και είναι ακόμη ζεστό, σόταρε το κρεμμυδάκι να γίνει διάφανο και πρόσθεσε την ντομάτα.
  • Πρόσθεσε τον ζωμό κοτόπουλου και αλατοπιπέρωσε
  • Όταν πάρει βράση πρόσθεσε τα ζυμαρικά σου και χαμήλωσε τη φωτιά.
  • Σκέπασε και άφησε το φαγητό σου να βράσει, μέχρι τα vermicelli να τραβήξουν όλα τα υγρά του. Θα χρειαστείς περίπου 30 λεπτά.

Tip

Σέρβιρε με φυλλαράκια βασιλικού!

Read More

And More