Βραστή σαλάτα σε ιταλική μαρινάδα

4 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Διάφορα λαχανικά από την κατσαρόλα γίνονται μια σαλάτα χορταστική, θρεπτική και ελαφριά.

Θερμίδες 90

Συστατικά

  • 200 γρ. φρέσκα φασολάκια κομμένα στη μέση
  • 2 φλιτζάνια φουντίτσες κουνουπίδι
  • 1 φλιτζάνι ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
  • 1 φλιτζάνι ρεβίθια μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδι
  • 1 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πρόσθεσε τα φασόλια και το κουνουπίδι σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Βράσε να γίνουν μαλακά, αλλά και τραγανά
  • Στράγγιξε και πέρασε κάτω από κρύο νερό πριν γυρίζεις τα λαχανικά στο μπολ
  • Συμπλήρωσε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακάτεψε καλά και σκέπασε το μπολ
  • Άφησε στο ψυγείο τρεις ώρες να κρυώσει και σέρβιρε

Tip


Read More

And More