Whiskey Sour

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Γλυκόξινο κοκτέιλ με βάση το ουίσκι και φρέσκο χυμό λεμονιού

Συστατικά

  • 60 gr ουίσκι
  • 30 gr φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 7 gr simple syrup
  • ασπράδι από 1 μικρό αυγό
  • 1 κεράσι maraschino
  • πάγος

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το ουίσκι, το χυμό λεμονιού, το simple syrup και το ασπράδι αυγού στο σέικερ.
  • Κλείσε καλά το σέικερ και χτύπησε τα υλικά έντονα για 10 δευτερόλεπτα.
  • Πρόσθεσε πάγο, ξανακλείσε με το καπάκι το σέικερ και χτύπησέ το για άλλα 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να παγώσει το μείγμα.
  • Βάλε το ειδικό σουρωτήρι του σέικερ στο άνοιγμά του και ρίξε το ποτό στο ποτήρι, χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον σουρωτήρι στο άνοιγμα του ποτηριού.
  • Γάρνιρε το ποτήρι με το κεράσι και σέρβιρε.

Read More

And More