Wrap λαχανικών

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια πίτα με λαχανικά και μανιτάρια που δένουν απίστευτα με το κύμινο και το λευκό κρασί.
Θερμίδες: 200

Συστατικά

  • 2 κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1-2 καυτερές πιπεριές κομμένες με τους σπόρους
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο κύμινο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 3/4 φλιτζάνι γλυκό λευκό κρασί
  • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια πλυμμένα και στραγγισμένα
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο φρέσκο ​​σπανάκι
  • 12 τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά ή φέτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σόταρε τα 5 πρώτα υλικά σε ζεστό λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια -υψηλή φωτιά για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  • Πρόσθεσε το κύμινο και τη ρίγανη και σόταρε για ακόμα 2 λεπτά.
  • Πρόσθεσε και το κρασί και μαγείρεψε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά, μέχρι το υγρό να φτάσει στο μισό.
  • Πρόσθεσε τα φασόλια και μαγείρεψε μέχρι να βράσουν καλά.
  • Πρόσθεσε και το σπανάκι και μαγείρεψε για ακόμα 2 λεπτά.
  • Σέρβιρε μέσα στις τορτίγιες και πρόσθεσε τυρί αν θες.

Tip


Read More

And More