Wrap με caprese

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Απολαυστικό wrap με λαχανικά και πολύ ελαφριά υλικά. Η σάλτσα caprese θα σε συναρπάσει!
Θερμίδες: 328

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 4 φλιτζάνια κομμένες καρδιές μαρουλιού
  • 1 1/2 φλιτζάνια κομμένο χωρίς την πέτσα στήθος κοτόπουλου
  • 3/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​τυρί μοτσαρέλα , ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
  • σπρέι μαγειρικής
  • 4 αραβικές πίτες ολικής άλεσης
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε τα πρώτα 4 υλικά σε ένα μεγάλο μπολ με ένα σύρμα.
  • Σε ένα μπολ βάλε το μαρούλι, τα ντοματίνια και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ρίξε από πάνω τη σάλτσα.
  • Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια – υψηλή θερμοκρασία.
  • Ψέκασε το τηγάνι με σπρέι μαγειρικής.
  • Ψήσε κάθε πλευρά της πίτας από 1 λεπτό μέχρι να γίνει ελαφρά τραγανή.
  • Τρίψε κάθε πλευρά με το σκόρδο.
  • Γέμισε με 1 1/2 φλιτζάνια μείγμα κοτόπουλου το κέντρο κάθε πίτας.
  • Τύλιξε και σέρβιρε.

Tip


Read More

And More