Χοιρινά σνίτσελ με κάσιους

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Ένα μικρό μυστικό, το οποίο θα κρύβεται κάτω από την λαχταριστή κρούστα του σνιτσελ σου θα το κάνει ανάρπαστο. Τριμμένο κάσιους και η γεύση τους θα γίνει εκπληκτική.

Συστατικά

  •  2 χοιρινά σνίτσελ
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι κάσιους ανάλατα
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φριγανιά
  • Λίγο Αλεύρι
  • Αλάτι/Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπα το αυγό με ένα πηρούνι και ρίξε λίγο αλάτι και πιπέρι
  • Σε ένα γουδί ή ένα μιξεράκι χτύπα τα κάσιους
  • Βάλε το κάθε σνίτσελ στο αλεύρι και στη συνέχεια στο αυγό
  • Στη συνέχεια βούτηξε το σνίτσελ στα κάσιους και πάλι στο αυγό και τέλος στη φριγανιά να κάνει τέλεια κρούστα
  • Σε τηγάνιο με ελαιόλαδο που έχει κάψει καλά, βάλε τα σνίτσελ να ψηθούν και να πάρουν χρυσόξανθο χρώμα

Tip

Για έξτρα άρωμα τρίψε λίγο μοσχοκάρυδο μέσα στην τριμμένη μυρωδιά

Read More

And More