Χοιρινό με φασκόμηλο με σαλάτα λάχανο-κόκκινο μήλο

40 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Πάναρε ελαφρά τη μπριζόλα σε παρμεζάνα και αρωματικό φασκόμηλο και σέρβιρε με μήλο και λάχανο! Νόστιμη παραλλαγή για την αγαπημένη σου μπροζόλα με ελάχιστες θερμίδες

350 θερμίδες

Συστατικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες (καθάρισε το ορατό λίπος)
  • 1 φέτα λευκό ψωμί
  • 6-8 φύλλα φασκόμηλου φρέσκα
  • 25 γρ. παρμεζάνα
  • 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • ½ μικρό λάχανο τριμμένο
  • 4 κ.σ. γιαούρτι 2%
  • 2 κόκκινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 1 λεμόνι σε φετούλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε τις μπριζόλες να ανοίξουν και να λεπτύνουν αρκετά
  • Βάλε σε επεξεργαστή τροφίμων το ψωμί και τρίψε μαζί με το φασκόμηλο. Πρόσθεσε και την παρμεζάνα και στη συνέχεια ρίξε μαύρο πιπέρι
  • Βούτηξε τις μπριζόλες πρώτα στο αυγό και στη συνέχεια στο μείγμα παρμεζάνας ψωμιού
  • Στρώσε τις μπριζόλες σε λαδόκολλα και ψήσε στο γκριλ για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά να ψηθούν και να αποκτήσουν τραγανή επιφάνεια
  • Στο μεταξύ ανάμειξε το λάχανο, το γιαούρτι και το μήλο και αλατοπιπέρωσε. Σέρβιρε τις μπριζόλες ζεστές μαζί με τη σαλάτα λάχανο-μήλο

Tip


Read More

And More