Χοιρινό με κάστανα και σως κρασιού

1 ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Η πιο απλή και όμως τόσο απίστευτα γιορτινή εκδοχή του χοιρινού με κάστανα και κρασί!

Συστατικά

  • 2 κιλά χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 κιλά κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
  • 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι χλιαρό νερό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Τσιγάρισε το κρέας με το λάδι και το κρεμμύδι και αφού μαραθεί πρόσθεσε το κρασί.
  • Ρίξε το νερό και άφησέ το να βράσει.
  • Όταν μαλακώσει το κρέας και μείνει με λίγο ζουμί, ρίξε τα κάστανα και άφησέ το για ένα τέταρτο να δέσει η σάλτσα του.

Tip

Προτίμησε κομμάτια χοιρινής σπάλας ή ψαρονέφρι για τη συνταγή σου!

Read More

And More