Ένας παραμυθένιος γάμος

Γιατί ο κόσμος τρελαίνεται για το βασιλικό γάμο; Γιατί αναμένεται δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το γεγονός απ’ άκρη σ’ άκρη στον πλανήτη;

Γιατί σε όλους αρέσουν τα παραμύθια. Γιατί η Σταχτοπούτα είναι by far το καλύτερο παραμύθι που γράφτηκε ποτέ. Είναι το παραμύθι που δίνει την ελπίδα στην κάθε γυναίκα. Την ελπίδα ότι μπορεί να έχει, σε όποιο κοινωνικό στρώμα κι αν ανήκει, τον άντρα των ονείρων της.

Μια τέτοια σύγχρονη Σταχτοπούτα είναι και η Kate. Μία βρετανίδα μεσοαστή. Μια κοινή θνητή που έμελλε να γίνει πριγκίπισσα. Η κόρη δυο υπαλλήλων της British airways που κατάφεραν να φτιάξουν μια μεγάλη επιχείρηση εμπορίας ειδών για δεξιώσεις και πάρτι. Δυο ανθρώπων αυτοδημιούργητων που τα κατάφεραν με πολλή δουλειά και μυαλό. Δυο ανθρώπων με φιλοδοξίες, που ονειρεύτηκαν την κόρη τους πριγκίπισσα, για αυτό και την έστειλαν στο καλύτερο πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, εκεί που σπούδαζε και ο πρίγκιπας William.

Η Cinderella Kate στέλνει το μήνυμα σε όλες μας. Η κάθε γυναίκα μπορεί όχι μόνο να ονειρευτεί τον άντρα των ονείρων της αλλά και να τον διεκδικήσει και να τον κατακτήσει. Είναι όμορφη αλλά όχι τέλεια. Είναι γλυκιά αλλά όχι πλαστική. Είναι ζεστή, γήινη, ανθρώπινη. Είναι μια από μας.

Τη συγκρίνουν με την Νταϊάνα και λένε ότι η σύγκριση είναι άδικη. Ότι Νταϊάνα δεν θα γίνει καμιά.

Ε λοιπόν εμένα η Kate μου αρέσει περισσότερο. Είναι πιο δυναμική και πιο αποφασιστική. Είναι πιο κοντά στο πρότυπο της σύγχρονη γυναίκας. Παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Η Νταϊάνα ήταν εύθραυστη και λίγο γλυκανάλατη για τα δικά μου γούστα. Ρομαντική, αγνή και λεπτεπίλεπτη.

Η Kate καλείται να γίνει το σύγχρονο βρετανικό πρότυπο. Δύσκολος ρόλος. Θα τα καταφέρει; Η ιστορία θα δείξει.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ KAI ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TLIFE KANE ΚΛΙΚ ΣΤΟ BANNER

And More