Tα πιο μαγικά πράγματα είναι τα απλά!

Πώς κατακτά κανείς την ευτυχία; Ποια η συνταγή για μια ευτυχισμένη οικογένεια; Με ρωτάτε συχνά στα μηνύματά σας το μυστικό. Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κανένα μαγικό κλειδί, που ανοίγει την πόρτα του επίγειου παραδείσου. Όλες οι σχέσεις και όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα, όσο τέλειες κι αν φαίνονται στα μάτια τρίτων.
Μπορώ ωστόσο να μοιραστώ μαζί σας την προσπάθεια που χρειάζεται η κάθε σχέση για να παραμείνει ζωντανή. Συχνά όταν δημιουργούμε οικογένεια ή όταν η σχέση μας ξεπερνά το πρώτο έντονο ερωτικό διάστημα και μπαίνει σε μια ρουτίνα, ξεχνάμε το ρόλο μας. Είμαστε γυναίκες!!!
Αυτό το καταστήσαμε σαφές με κάθε τρόπο όταν τον πρωτογνωρίσαμε. Είμαστε πάντα όμορφες για κείνον. Όχι μόνο στην έξοδό μας, αλλά και στο σπίτι.
Στην αρχή τον προσέχαμε πολύ. Του μαγειρεύαμε το αγαπημένο του φαγητό. Τον περιμέναμε με λαχτάρα να γυρίσει από τη δουλειά. Είχαμε ένα βλέμμα τρυφερό, ερωτικό για κείνον. Μία αγκαλιά. Καθόμαστε τα βράδια μαζί του στο μπαλκόνι και ακούγαμε μουσική. Η τηλεόραση έπαιζε δεύτερο ρόλο στη ζωή μας. Μιλάγαμε πιο πολύ. Μας ενδιέφερε πολύ η γνώμη του , το κάθε τί που τον αφορούσε. Οι νύχτες ερωτικές… Πάντα πολλά υποσχόμενες. Στην καρδιά μας ήταν ο απόλυτος κατακτητής. Ο ένας και μοναδικός βασιλιάς.
Αλήθεια τι από αυτά συμβαίνει στη ζωή σας; Αν βρίσκεστε στο μήνα του μέλιτος… σίγουρα πολλά. Αν έχετε σχέση για πάνω από τρία χρόνια, μήπως πολλά από τα παραπάνω αποτελούν παρελθόν;
Μήπως φοράτε πάντα στο σπίτι, την παλιά, φαρδιά και βολική σας φόρμα; Μήπως τον υποδέχεστε με κρέμα στο πρόσωπο; Καταρχήν τον υποδέχεστε; Μήπως υπάρχουν παιδιά και οι μικροί πρίγκιπες και πριγκίπισσες έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος στην καρδιάς σας και σας έχουν απορροφήσει όλη σας την ενέργεια; Μήπως τον περιμένετε στην πόρτα για να του πείτε όλα τα δυσάρεστα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας; Πόσο καιρό έχετε να τον κοιτάξετε ερωτικά; Αλήθεια πόσο καιρό έχετε να αγοράσετε όμορφα σέξι εσώρουχα.
Μην αισθάνεστε άσχημα. Όλα αυτά είναι ανθρώπινα. Δυστυχώς σε πολλά από αυτά, βλέπω τον εαυτό μου, γι αυτό τα ξέρω. Ένα από τα δικά μου λοιπόν μυστικά ευτυχίας είναι κάποιες στιγμές, όσες μπορώ και προλαβαίνω, να τις ζω σαν τον πρώτο καιρό. Από τα δέκα ξεχωριστά πράγματα που κάνατε τον πρώτο καιρό για κείνον, αν κάνετε έστω ένα ή δυο την ημέρα, θα δείτε ότι θα το αναγνωρίσει και θα βοηθήσει τη σχέση σας να ανθίσει. Ξέρω ότι είστε κουρασμένες, ξέρω ότι μπορεί και να έχετε βαρεθεί. Αν όμως τον αφήσετε, θα σας αφήσει. Αν τον αγαπήσετε θα σας αγαπήσει. Αν του χαμογελάσετε, θα σας χαμογελάσει!!!
Αποπλανείστε τον απόψε με ένα κοκτέιλ. Αν έχετε καιρό να βγείτε, καθίστε στο μπαλκόνι ή στον κήπο, ανάψτε κεράκια, κλείστε τα φώτα και φτιάξτε του ένα ποτό. Χαμογελάστε του τρυφερά και πείτε του ότι τον αγαπάτε. Η μαγεία κρύβεται σε απλά πράγματα. Σε απλές λέξεις. Στην έκφραση των συναισθημάτων.
Θα βρείτε πολύ ωραίες συνταγές για κοκτέιλ, στη σελίδα των συνταγών του Tlife. Εγώ θα φτιάξω απόψε ένα Daiquiri δυόσμο!!!

Στην υγειά σας
Τατιάνα
Υ.Γ.: Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες συμβουλές στο άρθρο του TLIFE Μαμά…αλλά και σύζυγος!

Read More

And More