To net-a-porter.com στο TLIFE!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το TLIFE ξεκίνησε μια συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα στον κόσμο. Οι απανταχού fashionistas, οι γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα το γνωρίζουν καλά. Το net-a-porter.com είναι ένα από τα πιο έγκυρα on line μαγαζιά, γνωστό παγκοσμίως για τα επώνυμα αντικείμενα του πόθου.

Εκεί θα βρεις όλα όσα οι μεγάλοι designers υπογράφουν. Ένας κόσμος γεμάτος ρούχα, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα… Ένας κόσμος γεμάτος στιλ υψηλών προδιαγραφών… Οι διεθνούς φήμης celebrities, αλλά και πολλές Ελληνίδες το προτιμούν για τα ψώνια τους. Το ίδιο και οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα με έναν πιο παθιασμένο τρόπο. Πρώτον, γιατί μπορείς να ψωνίσεις από την άνεση του σπιτιού σου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και δεύτερον, γιατί μόνον έτσι -αν δεν ταξιδεύεις- έχεις πρόσβαση σε πράγματα που δεν μπορείς να βρεις στην Ελλάδα.

Είναι το μέλλον του shopping, χωρίς καμία αμφιβολία. Και το net-a-porter.com, το κατάστημα που βρίσκεται στην ελίτ των on line μαγαζιών επέλεξε να συνεργαστεί με το TLIFE.

Όπως είπα, πρόκειται για έναν luxurious χώρο που μέσα στην οικονομική κρίση ίσως να μοιάζει “περιττός”. Δεν είναι. Είναι ένα ωραίο μέρος για να κάνεις μια διαδικτυακή βόλτα και να χαζέψεις, να ενημερωθείς, να δεις τι παίζει, να καλλιεργήσεις το γούστο σου, να ξεχαστείς με όμορφες εικόνες.

Υπάρχουν όμως και γυναίκες εκεί έξω που έχουν μια άλλη σχέση με τη μόδα. Εκείνες γνωρίζουν ήδη τι θα πει net-a-porter.com. Είναι το στέκι τους κατά κάποιο τρόπο, ο χώρος που κάνουνε τις βόλτες τους τα βράδια που θα μείνουν σπίτι. Και το TLIFE απευθύνεται σε όλους. Δεν έχει στεγανά, δεν αφήνει κανέναν απ’ έξω.

Έτσι λοιπόν φροντίζει να καλύπτει το στιλ με φθηνές προτάσεις που απευθύνονται σε όλους, φροντίζει να προσφέρει τις λύσεις για όσους αγαπούν τη μόδα και τα οικονομικά τους δεν επιτρέπουν τις επώνυμες αγορές, φροντίζει όμως να καλύπτει και τις ανάγκες των fashionistas, των ανθρώπων που ζούνε με τη μόδα. Κι εδώ έρχεται η συνεργασία με το net-a-porter.com.

Το TLIFE μπαίνει στους διαδρόμους του διαδικτυακού αυτού καταστήματος, διαλέγει τα καλύτερα, σετάρει τα πιο stylish looks και σου προτείνει. Η fashion director του TLIFE σε άμεση επικοινωνία με το εξωτερικό βλέπει τα καινούρια προϊόντα, διαλέγει εκείνα που θα ιντριγκάρουν το στιλιστικό σου ταμπεραμέντο και σου δημιουργεί εμφανίσεις που θα σου αρέσουν πολύ.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να κάνεις μια βόλτα για ψώνια από το σπίτι σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θησαυρούς θα ανακαλύψεις!

Κάνε “κλικ” εδώ για να ρίξεις μια ματιά…

Φιλιά,
Τατιάνα

And More