Το TLIFE άλλαξε…

Φέτος το TLIFE κλείνει δέκα χρόνια! Δέκα χρόνια καθημερινής επικοινωνίας με εκατομμύρια αναγνώστες, που δεν έλειψαν ποτέ από αυτήν τη διαδικτυακή παρέα.

Η αρχή έγινε την εποχή που το διαδίκτυο άρχισε να γίνεται μέρος της καθημερινότητας του ανθρώπου, φέρνοντας χρόνο με το χρόνο την επανάσταση στην επικοινωνία, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Σε μια μεταβατική εποχή, όταν τα περιοδικά άρχιζαν να χάνουν την αίγλη τους και να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και οι εφημερίδες να χάνουν σταδιακά φύλλα κυκλοφορίας, το TLIFE με ειλικρίνεια, ζωντάνια και αμεσότητα μπήκε στη ζωή χιλιάδων αναγνωστών που σήμερα αριθμούν πλέον εκατομμύρια.

Προσέγγισε τις ειδήσεις από το χώρο της showbiz χωρίς κακεντρέχεια και φτηνό κουτσομπολιό. Βοήθησε τις αναγνώστριες να μάθουν για τη μόδα και την ομορφιά χωρίς να τους κουνάει το δάχτυλο με επιτήδευση και υπεροψία. Τους μίλησε για τις σχέσεις με ειλικρίνεια, χωρίς να ευτελίζει τον έρωτα τοποθετώντας τον αποκλειστικά στο επίπεδο του σεξ. Μαγείρεψε και γυμνάστηκε μαζί τους, έθεσε στόχους, εξελίχθηκε και ωρίμασε μαζί τους…

Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, πιο εξοικειωμένη με τη χρήση του διαδικτύου. Πιο γρήγορη στην “κατανάλωση” ειδήσεων. Μια εποχή που η επικοινωνία και η ενημέρωση γίνονται ολοένα και περισσότερο μέσα από τη μικρή οθόνη ενός κινητού. Αδιάκοπα, ασταμάτητα από κάθε μέρος τους πλανήτη.

Σε αυτήν την εποχή το TLIFE, άλλαξε. Προσαρμόστηκε στις προκλήσεις της νέας εποχής. Έγινε πιο εύκολο στην ανάγνωση, πιο φιλικό στο χρήστη, πιο γρήγορο, πιο άμεσο, πιο λαμπερό. Κρατήσαμε όλα αυτά που αγαπήσατε και τα προσαρμόσαμε στο 2020.

Περιμένω με λαχτάρα τις εντυπώσεις σας. Για μένα τίποτα δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο τα νέα ξεκινήματα. Έχουν την μαγεία της δημιουργίας και την έξαψη ενός νέου έρωτα. Κι εύχομαι η καινούρια μας αρχή να είναι για σας σαν ένα coup de foudre με τον άνθρωπο που αγαπάτε χρόνια…

And More