16χρονη -Τρίκαλα: Ο πατέρας της ξεσπά στο ΤLIFE! “Το σκότωσαν το παιδί μου – Την ανάγκασαν να γράψει το μήνυμα”

Η οικογένεια της άτυχης Μαρίας που βρέθηκε νεκρή στην είσοδο της εκκλησίας στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα τον περασμένο Ιούλιο εξακολουθεί να εμμένει στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας και  μετά τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών των αρχών  σύμφωνα με τα  οποία πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο πατέρας του 16 κοριτσιού μιλώντας στο TLIFE, αναφερόμενος στο μήνυμα που ήρθε στο φως  της δημοσιότητας με παραλήπτη την δίδυμη αδελφή της Μαρίας πιστεύει πως κάποιο άλλο άτομο έγραψε το  εν λόγω μήνυμα και ξεσπά: ”Το σκότωσαν και το κουβάλησαν το παιδί και το βάλανε εκεί δεν είναι αυτοκτονία. Κάποιος έβαλε το χέρι του, δούλεψαν με σχέδιο, αν είναι δυνατόν το παιδί μου να ανέβηκε στη σκαλωσιά, 10 μέτρα ύψος, δεν μπορείς να ανέβεις, αν είναι δυνατόν .

– Εσείς πώς εξηγείτε αυτό το μήνυμα, το οποίο είχε παραλήπτη τη δίδυμη αδελφή της, που ουσιαστικά ήταν σαν να την αποχαιρετούσε.

Δεν μπορώ να σας απαντήσω, μπορεί κάποιος άλλος να το έγραψε. Ζητάμε να χυθεί φως για την κόρη μου, γιατί εγώ ξέρω 100%, πιστεύω ότι δούλεψαν με σχέδιο και το σκότωσαν το παιδί και το έβαλαν εκεί. Το κουβάλησαν και το άφησαν εκεί”.

Η σχέση της Μαρίας με τη δίδυμη αδελφή της ήταν ιδιαίτερα στενή. Διάβασε το τελευταίο μήνυμα που της  έστειλε η 16 χρονη  λίγο πριν φύγει από τη ζωή εδώ.

Read More

And More