Αναστασία Κοτανίδου: Τι είπε για την πορεία της υγείας του Αρχιεπικόπου Ιερώνυμου; “Βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση”

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” από σήμερα το πρωί. Δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του έκανε η Διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, Αναστασία Κοτανίδου.

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται με κορονοϊό από το πρωί στον «Ευαγγελισμό».

Η κα. Κοτανίδου επισήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικίας του, και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σε ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του άλλου νοσηλευόμενου με κορονοϊό ιεράρχη, του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή κι ότι οι γιατροί ελπίζουν τις επόμενες ημέρες να τα καταφέρει να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραεπείας “Είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα που αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση”, πρόσθεσε η κα. Κοτανίδου.

Πηγή: iatropedia.gr

Read More

And More