“Celebrity Game Night” με τον Θοδωρή Αθερίδη στα καλύτερά του!

“Celebrity Game Night” έρχεται οσονούπω στον ΑΝΤ1 για να σκορπίσει άφθονο κέφι και γέλιο! Ο Θοδωρής Αθερίδης βρίσκεται αυτή τη φορά στο τιμόνι του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και είναι πραγματικά στα καλύτερά του.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μεγάλη χαρά για την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμάτ, μιας και ήταν φανατικός οπαδός του “Celebrity”, από τότε που έπαιζε στο Mega και το παρουσίαζε η Σμαράγδα του, ή μάλλον καλύτερα η Σμαράγδα όλων μας, η Σμαράγδα Καρύδη, γι ΄αυτό και τον είχαμε απολαύσει πολλές φορές να αναλαμβάνει δράση στο πλατό και να μην θέλει να κερδίσει κανένας άλλος, εκτός φυσικά από την ομάδα του.

Ο Θοδωρής τώρα ,λοιπόν, αναλαμβάνει χρέη οικοδεσπότη και περιμένει τους πάντες να περάσουν από τον καναπέ του και να κάνουν μαζί του τρελό παιχνίδι. Η προετοιμασία του “Celebrity” αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην τελική της φάση. Μάλιστα, ήδη, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του τρέιλερ, – στο οποίο βλέπουμε τον Θοδωρή να υποδύεται ταυτόχρονα πολλούς και διαφορετικούς τύπους -, ενώ από εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων.

Πράγμα που σημαίνει; Πως έχει ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 το… σαφάρι της αναζήτησης προσώπων! Κατά τα άλλα, η πρεμιέρα έχει οριστεί για το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το βράδυ, για όσους πιστεύουν ότι το γέλιο και η θετική διάθεση είναι… μεταδοτικά!

Read More

And More