Charlotte Tilbury: η makeup artist των stars μας λέει πώς να κάνουμε το πιο sexy μακιγιάζ!

Η Charlotte Tilbury είναι μια από τις διασημότερες makeup artist η οποία έγινε γνωστή χροοοονια πριν όταν έκανε την εξής δήλωση: “Ο άντρας μου δεν με έχει δει ποτέ χωρίς μακιγιάζ. Ακόμη και τώρα, μετά από τόσα χρόνια γάμου θα βαφτώ λιγάκι πριν πέσω για ύπνο” (εννοείται εσύ δεν θα το κάνεις!). Σήμερα, η Charlotte Tilbury έχει μια τέλεια συλλογή μακιγιάζ η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, αλλά πλέον μπορείς να τα έχεις όλα online, και είναι επίσης διάσημη για εκείνο το διάσημο feline eyeliner που είναι πολύ, πολύ sexy!

Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο allure και έδωσε tips για το πώς μπορούμε κι εμείς να το πετύχουμε: “Αυτό είναι το signature look μου το οποίο αποκαλώ feline liner για να ανασηκώσω και να επιμηκύνω τα μάτια. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό liner σε μορφή στιλό, ξεκίνησε από την εσωτερική γωνία και σχημάτισε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της ρίζας του κινητού βλεφάρου. Στα μισά ξεκίνα να παχαίνεις την γραμμή αυτή και δώσε μια ανοδική φορά στο μολύβι. Σταμάτησε στην εξωτερική γωνία. Σχημάτισε μια τελίτσα ελαφρώς πιο έξω στο σημείο που θέλεις να καταλήγει το eyeliner και ένωσε τα δύο σημεία. ‘Ετοιμη!”.

Εμείς θα το δοκιμάσουμε asap! Εσύ αν θέλεις να πάρεις και μερικές ακόμη ιδέες για το πώς θα πετύχεις αυτό το eyeliner, πάτησε play στο IGTV που θα δεις παρακάτω!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

حبيبتي، شاهدي ابنة اختي الرائعة صوفيا وهي تعرض لكم ٣ طرق لتحصلي على الإطلالة المثالية بالآيلاينر “فلين فليك” مستخدمة الكحل الأسود الكلاسيكي “ذا كلاسيك آيلالينر” الآيلاينر السائل “فلين فليك” بتركيبته الجديدة ودرجته السوداء الغنية “پانثر” جديد! الدرجة البنية الرائعة “سوپر براون” – 💖3 WAYS TO FELINE FLICK💖 Darlings, watch as my gorgeous niece @sofiaschwarzkopftilbury shows you 3 WAYS to create a gorgeous FELINE FLICK!! Using… ✨The Classic eyeliner in Black ✨Reformulated Feline Flick liquid eyeliner in PANTHER ✨NEW! Feline Flick in SUPER BROWN – – #CharlotteTilburyArabia #SofiaTilbury #FelineFlick #New #NewProduct #Eyeliner #EyelinerTutorial #EyelinerHowTo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury,MBE – Arabia (@ctilburymakeuparabia) στις

Read More

And More