Γιώργος Μαζωνάκης: Εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του “YFSF” [pics,video]

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού “Μεσάνυχτα και κάτι”. Ήδη από τα πρώτα βήματα της καριέρας του κατάφερε να ξεχωρίσει για την αυθεντικότητα της φωνής του αλλά το εκκεντρικό στιλ του.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο Έναστρον μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, συνεργασία που σημάδεψε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αφού θεωρήθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες. Το βράδυ της Κυριακής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “YFSF” και εκείνος έκλεψε την παράσταση τόσο με την live εμφάνισή του στο πλατό όσο και με τα εντυπωσιακά κοστούμια που επέλεξε να φορέσει.

Μεταξύ των τραγουδιών που ερμήνευσε ήταν και το καινούργιο του κομμάτι “Οινόπνευμα Φτηνό”, το οποίο έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης των Stavento. Σήμερα κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Αγαπώ Σημαίνει”, στην οποία φυσικά συμπεριλαμβάνεται το “Οινόπνευμα Φτηνό”.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από την χθεσινή βραδιά:

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει τον τρόπο του να ξεσηκώνει το κοινό, όπου και αν βρίσκεται.

Read More

And More