Κιβωτός του Κόσμου: Επικοινωνιακή επίθεση με το «άρρωστο» παιδί του πατέρα Αντωνίου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την Κιβωτό του Κόσμου, τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και άλλα πρόσωπα της δομής, με τις συνεχείς αποκαλύψεις να σοκάρουν.

Σήμερα, Δευτέρα 5/12 στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών από υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, σε μια προσπάθεια να κάνουν τη δική τους επικοινωνιακή αντεπίθεση.

Μια σκηνοθετημένη καταγραφή 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπως ενημερώνουν οι ίδιοι, με ένα ανήλικο παιδί να εργαλειοποιείται όπως φαίνεται, στη μάχη που κάνουν οι γονείς του στο περιθώριο των όσων αποκαλύπτονται.

Υποστηρικτής του ιδρυτή της οργάνωσης, λέει πως ένα μικρό παιδί βρέθηκε άρρωστο στον δρόμο. Ο ίδιος αρχίζει, όπως φαίνεται, να μιλάει μετά από σήμα που του κάνουν άτομα που βρίσκονται κοντά του. Είναι αυτός που καταγράφει τα όσα συμβαίνουν.

Έξω από τη δομή του Κολωνού διακρίνεται ένας νεαρός που κοιτάζει προς το αυτοκίνητο και εκτός από τη γιατρό, διακρίνονται από την αντανάκλαση στην πίσω πόρτα, άλλα δύο άτομα που στέκονται πίσω της.

Το ένα από αυτά καταγράφει, ενώ το δεύτερο από τα παπούτσια που φοράει εικάζεται πως είναι γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν ακούγεται σε κανένα σημείο του βίντεο.

Συνολικά, τα άτομα που παίρνουν μέρος στο σκηνικό είναι τέσσερα. Η γιατρός, το στηθοσκόπιο της οποίας διακρίνεται, το άτομο που καταγράφει και περπατάει δίπλα της, το άτομο που διακρίνεται σε άλλο σημείο και φυσικά το παιδί που από την αρχή μέχρι το τέλος του βίντεο παραμένει στο πίσω κάθισμα.

Ήταν σκηνοθετημένο

Η προσπάθεια επικοινωνιακής αντεπίθεσης είναι και πάλι σκηνοθετημένη. Η ώρα που έχει τοποθετηθεί στα αριστερά της εικόνας κρύβει πάντα τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα που στο βίντεο εμφανίζεται ως παιδίατρος, αντί να ανοίξει την πίσω πόρτα, προτιμάει να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού. Η πίσω πόρτα ανοίγει λίγο αργότερα, όμως η γιατρός βρίσκεται μπροστά και εξετάζει με το στηθοσκόπιο.

Το στηθοσκόπιο δε φαίνεται να πηγαίνει ποτέ στην πλάτη του παιδιού, αλλά μόνο στο στήθος. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εξέταση φαίνεται να περνάει ένα λευκό αυτοκίνητο από το σημείο και αμέσως μετά, διακρίνεται άλλο ένα που έχει σταματήσει από πίσω.

Οι υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου υποστηρίζουν ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το παιδί στον δρόμο, αφού ολόκληρη η οικογένεια δεν είχε πρόσβαση μέσα στο διαμέρισμα στη δομή του Κολωνού.

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο».

Το βίντεο συνεχίζει να προβληματίζει, για τα όσα πρόκειται να συμβούν από εδώ και στο εξής, με τη μεγάλη έρευνα για τον πατέρα Αντώνιο και την οργάνωση που ίδρυσε να βρίσκεται πάντα σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: Live News

Read More

And More