Νίκος Βέρτης: Δημόσια καταγγελία από τον τραγουδιστή – Τι συνέβη;

Το τελευταίο διάστημα, πολλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Τελευταίος σε αυτή τη λίστα προστέθηκε ο Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επένδυση, που «τρομοκρατεί» την κυβέρνηση και τις μεγάλες τράπεζες, όπως φαίνεται να εμφανίζεται σε δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες. Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More