Οι fan της Ariana Grande εκνευρίστηκαν από το skincare routine της!

Οι fan της Ariana Grande εκνευρίστηκαν από το skincare routine της! | tlife.gr

Όταν είσαι η Ariana Grande είναι κάπως λογικό να σε εξετάζουν μέχρι την τελευταία σου λεπτομέρεια! Επίσης, όταν έχεις ως signature μακιγιάζ σου το eyeliner, αυτό δεν θα σε αποχωριστεί εύκολα ούτε μετά το ντεμακιγιάζ. Ακόμη και αν είσαι η Ariana Grande.

Σε απλά ελληνικά και για να μην σε μπερδεύω: πολύ πρόσφατα η τραγουδίστρια του Sorry, next μίλησε για το beauty routine της. Αλλά αυτά που είπε έρχονταν σε αντίθεση με αυτά που κάποιοι fan της εντόπισαν! Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Ariana Grande μίλησε για εντατικό καθαρισμό του προσώπου της και συνέπεια στο skincare, σε ένα story που ανέβασε στις 16 Φεβρουαρίου μαζί με τον σκύλο της, Myron, φαίνεται κάτω από τα μάτια της πως δεν έχει κάνει καλό ντεμακιγιάζ και πως το eyeliner είναι απλωμένο παντού.

Οι αντιδράσεις από τους fan της ήταν πολλές και διαφορετικές!

Κάποια έγραψε: «Ξέχασα να σας θυμίσω να φροντίσετε την επιδερμίδα σας ένα βράδυ και όλες σας το παραμελήσατε! Ακόμη και η Ariana Grande!», ενώ μια άλλη πρόσθεσε πως πρέπει να της στείλουμε ένα toner για να πάρει την απάντηση από την ίδια την Ariana Grande πως έχει toner!

Πάντως, αν είσαι σε αναζήτηση του τέλειου προϊόντος ντεμακιγιάζ έχουμε εκείνο που βγάζει ακόμη και το παραμικρό ίχνος μάσκαρα! Ποιο είναι; Θα το δεις εδώ!

 

READ more