Βίκυ Καγιά: Οι τρυφερές φωτογραφίες και οι δημόσιες ευχές στον σύζυγό της για τα γενέθλια του [pic]

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Βίκυ Καγιά, αφού ο σύζυγός της, Ηλιάς Κρασσάς έχει τα γενέθλιά του. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι full in love με τον επιχειρηματία γεγονός που δεν σταματά να του το δείχνει. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 μυστικά στο Παρίσι σε μια τελετή που θύμιζε παραμύθι. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε παράφορα από την πρώτη στιγμή και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολος, αποτελούν την καλύτερη επισφράγιση αυτού του έρωτα.

Η οικοδέσποινα του “Shopping star” το μεσημέρι της Πέμπτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: “The real power of a man is the size of the smile of the woman sitting next to him! Happy Birthday to the king of my heart!”, δηλαδή “Η πραγματική δύναμη του άνδρα είναι το μέγεθος του χαμόγελου της γυναίκας που κάθεται δίπλα του! Χρόνια πολλά στον βασιλιά της καρδιάς μου”.

Δες την φωτογραφία:

Λίγο αργότερα, η Βίκυ ανέβασε στα InstaStories του προσωπικού της λογαριασμού μερικές όμορφες φωτογραφίες από τις στιγμές τους.

Όσο περνάνε τα χρόνια ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός!

Read More

And More