Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα ερωτικά τους

Αφροδίτη στον Καρκίνο. Τρυφερή και συμπονετική. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που θα ευνοηθούν ερωτικά.

Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2 Ιουνίου και θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό του νερού μέχρι και τις πρωινές ώρες της 27ης Ιουνίου, για να προχωρήσει ακολούθως στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο συνδέεται με το έντονο και βαθύ συναίσθημα και με την ανάγκη της να προσφέρει άνεση, στοργή και προστασία στα άτομα που αγαπά. Είναι αυτή που γίνεται αυτοθυσία για την ασφάλεια των ατόμων της οικογένειάς της και η σύντροφος που αφιερώνει χρόνο στο ταίρι της.

Την περίοδο διέλευσής της μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου η προσοχή της είναι στραμμένη στο σπίτι και τις σχέσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειας. Τα ζευγάρια θα περάσουν αρκετό χρόνο το διάστημα αυτό μεταξύ τους, χωρίς τρίτα πρόσωπα και παρεμβολές από τον έξω κόσμο να τους αποσπούν την προσοχή. Είναι η περίοδος που θα εμβαθύνουν στην σχέση τους, θα απολαύσουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και θα χαρούν την οικογενειακή γαλήνη και θαλπωρή.

Οι σχέσεις που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα θα γίνουν πιο βαθιές και ουσιαστικές, με την γνωριμία και των γονέων του συντρόφου και ίσως να αποφασίσουν οι νέοι σύντροφοι να μετακομίσουν και να συγκατοικήσουν. Όσο για αυτά τα ζευγάρια που έχουν κάποιο χρονικό διάστημα μαζί, τώρα ίσως να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους, που μπορεί να είναι ένας γάμος, να προγραμματίσουν την απόκτηση απογόνων ή να δεσμευτούν για μια άλλη σοβαρή δέσμευση, όπως η από κοινού απόκτηση κάποιων περιουσιακών στοιχείων.

Τα ζώδια που ευνοούνται από την διέλευση αυτή, εκτός από τον Καρκίνο, είναι ο Αιγόκερως, καθώς και τα υπόλοιπα ζώδια του νερού (Σκορπιός και Ιχθείς) σε δεύτερο λόγο.

Καρκίνοι
Οι Καρκίνοι θα είναι η προσωποποίηση της αγάπης, της ζεστασιάς και της μεγάλης καρδιάς αυτό το διάστημα. Ονειρικοί και ευάλωτοι εκ φύσεως, παρόλα αυτά θα απολαύσουν μεγάλη δημοτικότητα το διάστημα που θα τους τιμήσει η Αφροδίτη με την παρουσία της. Θα είναι σε θέση να οργανώσουν εύκολα και αποτελεσματικά την προσωπική τους ζωή και η διαίσθησή τους θα τους καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν κάτι δεν πάει καλά στις προσωπικές ή οικογενειακές τους σχέσεις, ώστε να διορθώσουν μια κατάσταση, εάν μπορούν, εν τη γενέσει της.

Αιγόκεροι
Οι Αιγόκεροι θα βρουν στο πρόσωπο του συντρόφου τους το διάστημα αυτό το ιδανικό ταίρι, που θα τους φροντίσει, θα τους υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς εργασίας, να τους καλύψει συναισθηματικά και θα δημιουργήσει ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι. Και το πρόσωπο αυτό δεν χρειάζεται να είναι ένας νέος σύντροφος, αλλά ο ήδη υφιστάμενος, με τον οποίο θα έρθουν τον μήνα αυτό πιο κοντά και θα δεθούν σε πολλά περισσότερα επίπεδα από πριν.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί μαλακώνουν αρκετά με το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και υποκλίνονται στην δύναμη της αγάπης. Ξεχνούν τις ζήλιες, τους θυμούς και τις κακίες που έχουν εύκολες και απολαμβάνουν τα συναισθήματα σε όλο τους το μεγαλείο. Μπορεί να βρουν γαλήνη με το ταίρι τους, να εμφανιστεί ένα νέο άτομο στην ζωή τους που θα τους προσφέρει ηρεμία ψυχής, μπορεί όμως να είναι και μια ιδέα ή κάποιο ιδανικό που θα τους συνεπάρει. Η ουσία είναι ότι θα απολαύσουν ήρεμες στιγμές, όσο τουλάχιστον διαρκεί η διέλευση αυτή.

Ιχθείς
Στο μέτωπο των αισθηματικών τους, όλα θα βαίνουν καλώς. Είναι η περίοδος που στα σχετικά καινούρια ζευγάρια η σεξουαλική έλξη περνάει σε ένα νέο επίπεδο, πιο πνευματικό και η σχέση αλλάζει μορφή, γίνεται πιο ουσιαστική. Για τους μακροχρόνια δεσμευμένους ή παντρεμένους, είναι μια αρμονική και ρομαντική περίοδος στην ζωή τους, κατά την οποία θα απολαμβάνουν την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού και της οικογένειας τους. Όσο για τους αδέσμευτους, μια ρομαντική γνωριμία μπορεί να ανθίσει και σε ένα επόμενο στάδιο να εξελιχτεί σε μια νέα σχέση.

Στις 27 Ιουνίου μετακινείται η Αφροδίτη στον Λέοντα, πετάει από πάνω της την ποδιά της νοικοκυράς και μετατρέπεται σε μια ντίβα, που απολαμβάνει την προσοχή των γύρω της, αποζητά τις εξόδους και την διασκέδαση. Είναι καιρός να ξεχάσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και να χαθεί στα ψώνια και τα λούσα. Είναι έντονη η πιθανότητα να τινάξουμε τα ταμεία μας στον αέρα με τα πολυτελή και περιττά ψώνια, αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες να κερδίσουμε κάποια χρήματα που θα καλύψουν τις σπατάλες μας. Με το πέρασμα της στον Λέοντα, οι προβολείς είναι στραμμένοι στους Λέοντες, του Υδροχόους αλλά και στα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, του Κριούς και τους Τοξότες, που θα απολαύσουν τις επιτυχίες τους στον ερωτικό τομέα, κυρίως μέσα στον Ιούλιο.

Η Αφροδίτη σχηματίζει ωστόσο κάποιες σημαντικές όψεις μέσα στον Ιούνιο, που αναμένεται να επηρεάσουν και άλλους του ζωδιακού, έστω και για σύντομα χρονικά διαστήματα.

Στις 3 Ιουνίου σχηματίζει ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Δία, μια όψη που θα φέρει εκτός από τύχη και ευκαιρίας καριέρας, όμορφες γνωριμίες, διασκέδαση και καλοπέραση. Στην προσωπική ζωή των δεσμευμένων επικρατεί ο ρομαντισμός και η αρμονία, ενώ μέσα από τις κοινωνικές τους επαφές θα έχουν την δυνατότητα να ανανεωθούν. Η όψη αφορά στα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 13 Ιουνίου σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, το οποίο αναμένεται να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικές καινούριες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες και συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες. Προσοχή μόνο στις δαπάνες σας, γιατί θα φτάσουν στον ουρανό με την παρόρμηση σας για αγορές πολυτελών αγαθών. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του δεύτερου δεκαημέρου.

Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ακολουθεί στις 21 του μήνα, που θα είναι υπεύθυνο για ρομαντισμό, αισθησιασμό, καινούρια ειδύλλια, αλλά και πλατωνικούς έρωτες, ουτοπικές καταστάσεις και αυταπάτες. Ζήστε το στο έπακρο, αλλά έχετε κατά νου ότι μπορεί και να φαντασιώνεστε πολλά από αυτά που θα αισθάνεστε ότι συμβαίνουν. Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αφορά τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του τρίτου δεκαημέρου.

Τέλος, στις 23 Ιουνίου έχουμε την τελευταία σημαντική όψη της Αφροδίτης για τον μήνα αυτό, μια αντίθεση με τον Πλούτωνα που αναμένεται να φέρει ένταση και πάθος, μοιραίους έρωτες αλλά και ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Εάν αισθάνεστε το βάρος της συναισθηματικής δυσαρέσκειας να μεγαλώνει μέσα σας, είναι καιρός για σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και με αφορμή την όψη αυτή θα αρχίσετε να απαιτείται από το ταίρι σας αλλαγές. Προσέξτε όμως να μην επιβάλετε στον σύντροφό σας το όραμα σας, αλλά να προσπαθήσετε να βρείτε μια κοινή συνισταμένη, ώστε να μπορείτε και οι δύο να λειτουργήσετε και να αναπτυχθείτε. Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα αφορά πρώτιστα Καρκίνους και Αιγόκερους και σε μικρότερο βαθμό Κριούς και Ζυγούς.

Read More

And More