Αφροδίτη στον Ταύρο – Ζώδια: Πώς επηρεάζει τα οικονομικά και τα ερωτικά μας

Οικονομική ανάκαμψη και σταθερότητα υπόσχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

Η Αφροδίτη ολοκλήρωσε την διέλευση της μέσα από τον επιθετικό, μαχητικό και εκφραστικό Κριό στις 28/05 και εισήλθε στον εύθυμο και αξιόπιστο Ταύρο, το ζώδιο της κυριαρχίας της. Το διάστημα που θα διαρκέσει η διέλευσή της αυτή, μέχρι δηλαδή της 23 Ιουνίου, αναμένεται να επηρεάσει με θετικό τρόπο, τόσο τα ερωτικά, όσο και τα τρέχοντα οικονομικά μας.

Η κατάσταση από οικονομικής άποψης θα σταθεροποιηθεί σιγά σιγά, τουλάχιστον προς το παρόν, και θα αρχίσουν να παρουσιάζονται μικρά σημάδια ανόδου. Τα κρατικά έσοδα ενδέχεται να αυξηθούν, να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα, να σταθεροποιηθούν τα χρηματιστήρια και να παρουσιάσει ο κόσμος μας ένα πιο φυσιολογικό και αισιόδοξο πρόσωπο.

Είναι μια περίοδος που ό,τι και να συμβεί, δεν μπορεί να παρουσιαστούν καταστροφικές ζημιές στα οικονομικά μας, ακόμη κι αν κάνουμε αγορές που επιθυμούσαμε εδώ και καιρό. Υπάρχει έντονη η πιθανότητα να αυξηθούν τα εισοδήματά μας, ενδεχομένως από πρόσθετες πηγές ή ίσως από την πρόσβαση που θα αποκτήσουμε στα αποθεματικά άλλων, όπως του συντρόφου μας ή συγγενικών προσώπων.

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Ταύρο θα ενθαρρύνει πολλούς να επικεντρώσουν την προσοχή τους και να αφιερώσουν χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε αυτό που αγαπούν. Ζωδιακά ευνοούνται οι επενδύσεις στην γεωργία, οι επενδύσεις στην κτηματαγορά ή στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ωστόσο χρειάζεται κάποια προσοχή, ειδικά κατά τις πρώτες μέρες της διέλευσης, καθώς την τελευταία μέρα της παραμονής στον Κριό, σχημάτισε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, το οποίο μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα και οριστικούς χωρισμούς σε σχέσεις που έχουν αρκετά προβλήματα, ενδεχομένως όμως να φέρει έναν μοιραίο έρωτα. Επιπλέον, η επιρροή των εκλείψεων είναι ακόμη πολύ ισχυρή, ενώ δεν θα πρέπει να αγνοούμε τον ανάδρομο Ερμή μέχρι να βρεθεί σε στάση στις 3 Ιουνίου για να γυρίσει ορθόδρομος.

Το διάστημα των πρώτων ημερών της διέλευσης μέσα από τον Ταύρο, λόγω όλων αυτών των επιρροών μπορεί να υπάρξει ένταση στις συναισθηματικές μας σχέσεις, αλλά και οικονομική στενότητα.

Ας δούμε όμως πως αναμένεται να επηρεάσει η διέλευση της μέσα από τον Ταύρο τα ζώδια του ζωδιακού:

Κριός
Με την Αφροδίτη να διέρχεται πλέον τον 2ο ηλιακό σας οίκο, αυτό των οικονομικών σας, θα έχετε μεγάλη πιθανότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και την άνεση να κάνετε κάποια ψώνια που τόσο πολύ θέλετε.

Ταύρος
Φιλοξενείτε τον κυβερνήτη σας στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάτι που σας δίνει περισσή γοητεία και διάθεση για φλερτ. Η παρουσία του σας ωθεί να φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, ενώ οι γνωριμίες για τους αδέσμευτους μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 12ο οίκο σας, σας κάνει ονειροπόλους, ρομαντικούς και σας ωθεί στις τέχνες. Η ποίηση μιλάει στην ψυχή σας το διάστημα αυτό, εκστασιάζεστε με πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά ή και βιβλία που θα πέσουν στα χέρια σας, καθώς ο εσωτερικός σας κόσμος ζωντανεύει και πάλι.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 11ο οίκο σας, αυξάνεται η διάθεσή σας για επαφές και εξόδους. Είναι ένα διάστημα που θα περάσετε πολύ χρόνο με φίλους και παρέες, ενώ δεν αποκλείεται να γεννηθεί μια ερωτική σχέση με άτομο που φιλικού σας περιβάλλοντος.

Λέων
Η διέλευσης της Αφροδίτης από τον Ταύρο φωτίζει τα επαγγελματικά σας και το διάστημα που ακολουθεί, μέχρι και τις 23 Ιουνίου, θα υπάρχει η πιθανότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να σας δώσουν ένα μπόνους. Οι αδέσμευτοι ενδεχομένως να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με το αφεντικό τους.

Παρθένος
Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σας οίκο ξυπνάει η περιέργειά σας για οτιδήποτε ξένο, άγνωστο και κυρίως εξωτικό. Είναι πολύ πιθανά κάποια ταξίδια ή εκδρομές, ενώ οι αδέσμευτοι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενοι να ερωτευτούν έναν ταξιδιώτη.

Ζυγός
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, περνάει στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές ή ερωτικές. Θα έχετε επίσης κάποιες ευκαιρίες να βελτιώσετε την επαγγελματική ή οικονομική σας κατάσταση.

Σκορπιός
Η διέλευση αυτή θα σας αναγκάσει να στρέψετε την προσοχή σας στη συναισθηματική σας ζωή και στη σχέση σας. Αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για σας να επιλύσετε χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα της σχέσης, καθώς ο πλανήτης του έρωτα σας δίνει την ευχέρεια να διαπραγματευθείτε με επιτυχία ακόμη και με τον πιο δύσκολο και άκαμπτο συνομιλητή.

Τοξότης
Με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σας οίκο, ξυπνάει η διάθεσή σας για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες, όχι δηλαδή ότι κοιμήθηκε ποτέ. Το διάστημα των πρώτων τριών εβδομάδων του Ιουνίου υπάρχει αυξημένη η πιθανότητα να γεννηθεί ένα σύντομο ειδύλλιο με άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο, συνάδελφο ή υφιστάμενο.

Αιγόκερως
Το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου, όσο δηλαδή θα διαρκεί η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Ταύρο, θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, αφήνοντας έστω και για λίγες ώρες τη δουλειά σας στην άκρη. Οι ελεύθεροι ας περιμένουν μια ερωτική γνωριμία. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες!

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας, σας ελκύει το σπίτι και η οικογένειά σας και απολαμβάνετε την σπιτική θαλπωρή και ηρεμία. Ακόμη κι αν υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια, θα φροντίσετε να τα επιλύσετε ώστε να επανέλθει η ηρεμία και η ισορροπία στη ζωή σας.

Ιχθείς
Με τον πλανήτη του έρωτα και της αποπλάνησης στον Ταύρο και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γίνεστε πολύ πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Απολαμβάνετε τις παρέες, ζείτε για τη διασκέδαση, αποζητάτε πνευματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Το διάστημα αυτό προβλέπεται να υπάρξουν επίσης κάποιες γνωριμίες, που όμως θα είναι μάλλον επιφανειακές, τουλάχιστον προς το παρόν.

Read More

And More