Αφροδίτη στους Ιχθείς: Ποια ζώδια ευνοεί στα ερωτικά

Αφροδίτη στους Ιχθείς από 25 Φεβρουαρίου – 21 Μαρτίου 2021. Ένα θετικό και ερωτικό διάστημα. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη μας εξηγεί πώς και ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει ερωτισμό και ρομαντική διάθεση μέσα στον Μάρτιο. Οι γυναίκες θα ανανεωθούν, ίσως και να μεταμορφωθούν, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ενώ οι άντρες γίνονται πιο ευαίσθητοι και ευγενικοί, πιο πρόθυμοι να ανοίξουν την καρδιά τους και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Όσοι έχουν βρει το άλλο τους μισό, ο Μάρτιος θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους, να πλησιάσουν περισσότερο πνευματικά. Οι σχέσεις θα εμβαθύνουν, οι δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι και θα υπάρχει ειλικρίνεια και αγάπη μεταξύ των συντρόφων. Όσο για τους αδέσμευτους, έχουν τον μήνα αυτό πολλές πιθανότητες να βρουν αγάπη στο πρόσωπο ενός ιδιαίτερου ατόμου. Οι έρωτες μπορεί να είναι κεραυνοβόλοι, γεμάτοι ένταση και πάθος, λόγω όμως της επιρροής του Ποσειδώνα, μπορεί να είναι μονόπλευροι ή απατηλοί. Χρειάζεται λοιπόν κάποια προσοχή στην επιλογή του νέου συντρόφου και μικρά και σταδιακά βήματα για να μην κάνουμε λάθη που θα μας κοστίσουν ψυχικά στο μέλλον.

Στις 3 Μαρτίου έχουμε μια σημαντική όψη του Αφροδίτης, ένα εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, η οποία θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και νέους κεραυνοβόλους έρωτες. Πέρα όμως από την συναισθηματική σφαίρα, το εξάγωνο αυτό ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η διεύρυνση του κοινωνικού ή φιλικού σας κύκλου μπορεί να φέρει μια πολύ θετική αλλαγή στην στάση ζωής που έχουμε μέχρι στιγμής, ενώ το διαδίκτυο μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του εισοδήματός μας. Ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την σύγχρονη τεχνολογία και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της επιχείρησης μας, ενώ οι οικονομικές συναλλαγές μας θα αποδειχτούν επιτυχείς. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του πρώτου δεκαημέρου.

Ακολουθεί στις 13 Μαρτίου η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που αναμένεται να επιτείνει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό, να φέρει πλατωνικούς έρωτες και ειδύλλια, καθώς και εξιδανικεύσεις. Με αυτούς που έχουμε στην καρδιά μας είμαστε πιο τρυφεροί και ένθερμοι. Είναι μια περίοδος ευοίωνη για αρραβώνες και γάμους, μπορεί όμως και κάποιους δεσμευμένους να τους οδηγήσει σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Πέρα από τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό, η περίοδος γύρω από την σύνοδο μπορεί να φέρει φήμες, ίντριγκες και κουτσομπολιά που θα σας χαλάσουν την διάθεση. Η δημιουργικότητα ευνοείται υπό την θετική επιρροή του Ποσειδώνα και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα χρειαστεί ωστόσο προσοχή στην διαχείριση για να μην εξανεμίσετε τα κέρδη σας σε περιττές δαπάνες. Η σύνοδος αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δεύτερου προς τρίτο δεκαήμερο.

Ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου συμπληρώνει τις σημαντικές όψεις της περιόδου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς και βοηθάει να βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό οι σχέσεις, κοινωνικές, επαγγελματικές ή συναισθηματικές για τα παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του τρίτου δεκαήμερου. Πιθανό να υπάρξουν φρέσκες ιδέες για ζητήματα υλικής φύσης το διάστημα αυτό, ενώ εάν εμφανιστούν ευκαιρίες για καινούριες συμφωνίες ή συμβάσεις, μην διστάσετε να τις αξιοποιήσετε. Το εξάγωνο αυτό ευνοεί επίσης την επίλυση εκκρεμών ζητημάτων σχετικά με κληρονομικά, διατροφές ή πωλήσεις ακινήτων. Προσοχή όμως στις σεξουαλικές σας παρορμήσεις! Μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες… Και δεν είναι εποχές για νέα σκάνδαλα…

Read More

And More