Αυτά είναι τα ζώδια που ξεπερνούν πιο γρήγορα ένα χωρισμό

Αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες στη ζωή είναι οι χωρισμοί. Αφήνουν βαθιά σημάδια και απαιτούν χρόνο για να θεραπευτούν. Παρά το γεγονός ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό, ορισμένα ζώδια επιδεικνύουν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα και την ικανότητα να ανακάμπτουν πιο δυνατά! Ποια είναι αυτά σύμφωνα με την Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Γνωστή για την ισχυρή σου θέληση και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζεις ένα χωρισμό ως ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη. Η ανταγωνιστική φύση σου και η όρεξη για ζωή σε παρακινεί να επικεντρωθείς σε νέες προσπάθειες και στόχους, αποσπώντας ουσιαστικά την προσοχή σου μακριά από τη θλίψη! Κάτι που δεν αντέχεις με τίποτα!

Ταύρος

Λόγω της πραγματιστικής σου φύσης τείνεις να σταθεροποιείσαι γρήγορα μετά από ένα χωρισμό. Η εγγενής σου σταθερότητα, σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναχτίσεις τη ζωή σου μεθοδικά μέσω της ρουτίνας, της αυτό – φροντίδας και της επανασύνδεσης με τη φύση! Κάτι που αγαπάς πολύ!

Δίδυμοι

Χρησιμοποιείς την προσαρμοστική σου φύση για να ανακάμψεις μετά από ένα χωρισμό. Οι κοινωνικές σου δεξιότητες σε βοηθούν να προσεγγίσεις τους φίλους και την οικογένεια σου για υποστήριξη. Αγκαλιάζεις την αλλαγή απλόχερα, επιδιώκοντας νέα ενδιαφέροντα και σχέσεις για να ανακουφίσεις τον πόνο! Το φλερτ τελικά είναι στο αίμα σου!

Καρκίνος

Ως αποτέλεσμα της συναισθηματικής σου βαθύτητας επιτρέπεις στον εαυτό σου να θρηνήσει μετά από ένα χωρισμό. Η σφιχτοδεμένη ομάδα σου παρέχει την παρηγοριά που χρειάζεσαι. Με την πάροδο του χρόνου, δυναμώνεις χρησιμοποιώντας την ανθεκτικότητα σου για να επιδιορθώσεις τη ραγισμένη σου καρδιά.

Λέων

Τελικά χρησιμοποιείς το χωρισμό ως ευκαιρία αυτοανακάλυψης. Το φυσικό σου χάρισμα παρακινεί την επιθυμία σου να επιδιώξεις δημιουργικές προσπάθειες και συχνά έως πάντα, λάμπεις μετά από μια θλίψη, καθώς εκφράζεις τα συναισθήματα σου μέσω καλλιτεχνικών εκφράσεων.

Παρθένος

Αντιδράς στο χωρισμό με προσεκτική ενδοσκόπηση . Αξιολογείς τα συναισθήματα και τις πράξεις σου και χρησιμοποιείς την εμπειρία για να αυξήσεις την αυτογνωσία σου. Αυτή η ενδοσκόπηση σου επιτρέπει να μάθεις και να ωριμάσεις με τη συντροφιά φωτισμένων ανθρώπων.

Ζυγός

Φαίνεται να αποκτάς δύναμη μετά από ένα χωρισμό επιδιώκοντας την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σου. Η κοινωνική σου φύση σε ενθαρρύνει να περιβάλλεις τον εαυτό σου με θετικές επιρροές, κάτι που σε βοηθά να θεραπεύσεις την ψυχή σου και να ξαναβρείς την ευτυχία!

Σκορπιός

Μετά από ένα χωρισμό χρησιμοποιείς τα έντονα συναισθήματα σου για να προωθήσεις και να επιδιώξεις τη μεταμόρφωση. Αγκαλιάζεις την αλλαγή κατά μέτωπο, εστιάζοντας στην προσωπική επανεφεύρεση και επιδιώκοντας με ζήλο τους στόχους σου για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά!

Τοξότης

Έχεις τη δυνατότητα να αντιμετωπίζεις τους χωρισμούς ως λυτρωτικούς σε αντίθεση με τους περιορισμούς. Το πνεύμα της περιπέτειας σου σε οδηγεί να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να αγκαλιάσεις άγνωστες εμπειρίες και αναρρώνεις από τη θλίψη με ανανεωμένη αισιοδοξία!

Αιγόκερως

Η αποφασιστικότητα και η ανθεκτικότητα σου σε βοηθούν να ανταποκριθείς σε ένα χωρισμό. Θέτεις συγκεκριμένους στόχους και εργάζεσαι επιμελώς για να τους πετύχεις, χρησιμοποιώντας τη διάλυση ως κίνητρο για να πετύχεις ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία σε διάφορες πτυχές της ζωής σου.

Υδροχόος

Η οπτική σου για τους χωρισμούς είναι η τετράγωνη λογική σου. Χρησιμοποιείς την καινοτόμο σκέψη σου για να δημιουργήσεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου, συμμετέχοντας συχνά σε φιλανθρωπικές προσπάθειες και δημιουργώντας σχέσεις για να ξεπεράσεις συναισθηματικές αναποδιές!

Ιχθύες

Μετά από ένα χωρισμό χρησιμοποιείς την ενσυναίσθηση σου για να ανακάμψεις. Δίνεις τη δυνατότητα στον εαυτό σου να αισθανθείς βαθιά, χρησιμοποιώντας δημιουργικές διεξόδους όπως την τέχνη, τη μουσική, το γράψιμο για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να βρεις παρηγοριά στον εσωτερικό κόσμο σου!

Read More

And More