Δείχνει η ερωτική συναστρία αν ταιριάζετε; Ποια ζώδια ευνοούνται το 2021;

Με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είπαμε να κάνουμε άλλη μια κουβέντα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη και να μάθουμε τι φανερώνει μια ερωτική συναστρία; Πώς μπορεί να με βοηθήσει η αστρολογία στη σχέση μου; Δείχνουν οι πλανήτες πότε θα κάνω σχέση αν δεν έχω; Ποια ζώδια ευνοούνται ερωτικά μέσα στο 2021 και ποια ίσως χωρίσουν; Μπορεί ο αστρολογικός του χάρτης να μου δείξει πώς θα τον κατακτήσω; 

Με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου, θα μπορούσες να μας πεις τι ακριβώς δείχνει μια συναστρία; Πώς μπορεί να με βοηθήσει στη σχέση μου;
Μία συναστρία είναι περίπου σαν ένα τεστ συμβατότητας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αν υποθέσουμε πως μιλάμε για ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, είναι σαν να διαβάζουμε τον αστρολογικό χάρτη του ενός ατόμου πάνω σε μια διαφάνεια που την έχουμε ακουμπήσει πάνω στον αστρολογικό χάρτη του άλλου. Είμαστε δηλαδή σε θέση να δούμε πώς οι πλανήτες των δύο αλληλεπιδρούν και τι όψεις σχηματίζουν. Στη συνέχεια με βάση αυτά τα δεδομένα μπορούμε να ερμηνεύσουμε αλλά και να προβλέψουμε τα δυνατά στοιχεία της συγκεκριμένης σχέσης, τις αδυναμίες, τους τομείς πού είναι πιθανόν να υπάρξουν τριβές, το πώς το ζευγάρι αντιμετωπίζεται από τον κοινωνικό του περίγυρο, αν οι δύο αυτοί άνθρωποι μπορούν ως ζευγάρι να καταφέρουν κάτι που ίσως μόνοι τους δεν θα κατάφερναν και αν οι όψεις σαν ένα σύνολο πια ευνοούν μια μακροχρόνια δέσμευση ή όχι. Φυσικά όλη αυτή η πληροφορία μπορεί να είναι βοηθητική, εφόσον όταν ξέρεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου μπορείς να κινηθείς αναλόγως και να δώσεις έμφαση στους τομείς που θέλουν προσοχή.

Υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δει μια αστρολόγος, που να δείχνουν ότι αυτή η σχέση δεν θα τσουλήσει ή θα οδηγήσει σε γάμο;
Για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, οι άνθρωποι επιλέγουν να μένουν σε σχέσεις για λόγους που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με το αν η σχέση τους ικανοποιεί ή όχι. Παίρνοντας αυτό σα δεδομένο, μια αστρολόγος που καλείται να συμβουλεύσει για κάποια σχέση, σαφέστατα και μπορεί να δει το εάν αυτή η σχέση είναι αρμονική, δύσκολη, ποιο είναι το στοιχείο που συνδέει τους ανθρώπους και ποιο τους απομακρύνει ακόμα και το αν μια σχέση είναι κακοποιητική ή θεραπευτική για τραύματα του παρελθόντος. Από εκεί και πέρα όμως, σαν άτομα έχουμε ελεύθερη βούληση και οι επιλογές μας είναι δικές μας ακόμα και αν καμιά φορά δεν τις καταλαβαίνουμε ούτε οι ίδιες!

Μπορεί ο χάρτης μου να δείξει πότε θα κάνω σχέση;
Ο χάρτης μπορεί να δείξει πολλά και ενδιαφέροντα και φυσικά και τις περιόδους που ο αισθηματικός τομέας ενισχύεται. Δείχνει τις περιόδους που ευνοούν την επικοινωνία, τις επαφές, το φλερτ και τη δέσμευση. Είναι σημαντικό να πούμε εδώ, ότι αυτές οι περίοδοι επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό που υπάρχει σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλά επηρεάζονται εξίσου και από τον αστρολογικό χάρτη του κάθε ανθρώπου. Πάντα πρέπει να έχουμε κατά νου, ότι η αστρολογία στην ουσία είναι μια τέχνη της αντιπαραβολής ανάμεσα σε αυτό που συμβαίνει στο σύμπαν και στον καθένα και την κάθε μία από εμάς.

Ποια ζώδια ευνοούνται ερωτικά το 2021;
Το 2021 είναι γενικά μια περίεργη χρονιά για τα ερωτικά όλων των ζωδίων. Η συνύπαρξη Δία και Κρόνου στον Υδροχόο συνηγορούν περισσότερο στην επικράτηση της λογικής και στην καλλιέργεια της αυτονομίας -ποιότητες βέβαια που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά και για τις σχέσεις πάντα όμως στις κατάλληλες συνθήκες. Μέσα σε αυτό το πλανητικό σκηνικό, θα έλεγα πως περισσότερο ευνοούνται όσες και όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Για το συγκεκριμένο ζώδιο το 2021 επιφυλάσσει το οριστικό τέλος καταστάσεων που έχουν τελματώσει και φθαρεί και την αλλαγή οπτικής στον ερωτικό τομέα. Ο Δίας θα είναι στον ένατο οίκο των Διδύμων που συμβολίζει την επέκταση. Έτσι όλα τα Διδυμάκια θα κληθούν να γίνουν πιο διεκδικητικά στον έρωτα και να αφήσουν τους συμβιβασμούς, για τα περισσότερα αυτό αργά ή γρήγορα θα σημάνει νέα και πολύ πιο ενδιαφέροντα ξεκινήματα.
Επιπλέον, οι Ζυγοί φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα από την παρουσία Δία και Κρόνου στον Υδροχόο και μάλιστα αυτήν την εύνοια την έχουν μεγάλη ανάγκη. Το 2021 ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο τους, που είναι ο οίκος του ρομαντισμού, του έρωτα και της απόλαυσης. Με αυτά τα εφόδια θα πορευτούν μέσα στη χρονιά και συχνά θα κληθούν να βγουν από το πεδίο και τη ζώνη της άνεσής τους προκειμένου να απολαύσουν νέες συγκινήσεις.
Οι Υδροχόοι με Κρόνο και Δία στο ζώδιο τους όχι μόνο έχουν ευκαιρίες στον έρωτα και το πάθος αλλά είναι πολύ πιθανό αυτός ο έρωτας να γίνει μια σταθερή αξία στη ζωή τους. Υπάρχουσες σχέσεις θα περάσουν στο επόμενο στάδιο, ενώ νέες σχέσεις έχουν την προοπτική για κάτι σταθερό και πολύ ουσιώδες.

Ποια ζώδια κινδυνεύουν με χωρισμό το 2021;
Θα έλεγα πως τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα για τους Ταύρους, που είναι γενικά ένα σταθερό ζώδιο που δεν χωρίζει εύκολα. Παρ’ όλα αυτά είναι πιθανόν αρκετοί Ταύροι το 2021 να συνειδητοποιήσουν ότι οι διαφορές στις σχέσεις τους είναι αξεπέραστες και να οδηγηθούν ακόμα και σε έντονα δυσάρεστες καταστάσεις. Το ίδιο μοτίβο φαίνεται πως θα ζήσουν και πολλοί Καρκίνοι, οι οποίοι επίσης αγαπούν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Ιδιαίτερα προς το τέλος της χρονιάς, είναι πιθανό οι Καρκίνοι να χρειαστούν να πάρουν επίπονες αποφάσεις για το τέλος μιας σχέσης, οι οποίες όμως σίγουρα θα οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο. Τέλος, δυσκολούτσικα θα είναι τα πράγματα και για τους Αιγόκερους, οι οποίοι δεν φαίνεται να βάλλονται τόσο από τις διαφορές με τους συντρόφους τους όσο από μια αίσθηση μοναξιάς μέσα στη σχέση. Η έλλειψη ουσιαστικής επαφής και τρυφερότητας είναι πιθανό να τους απασχολήσει έντονα και ίσως οδηγήσει στο χωρισμό σε κάποιες περιπτώσεις.

Μπορεί ο αστρολογικός χάρτης ενός άντρα να μου δώσει και τις απαραίτητες “συμβουλές” για το πώς θα τον κατακτήσω, γοητεύσω κλπ;
Ο αστρολογικός χάρτης κάθε ανθρώπου είναι γεμάτος πληροφορίες όσον αφορά στις εμπειρίες, τις προτιμήσεις, τις επιθυμίες και τις δυσκολίες μας. Σαφέστατα, το να γνωρίζουμε τον αστρολογικό χάρτη του ατόμου που μας ενδιαφέρει μπορεί να μας φανεί χρήσιμο όσον αφορά στους τομείς που μπορούμε να δώσουμε έμφαση στο φλερτ και στη διεκδίκησή μας. Ιδιαίτερα για τους άνδρες, οι θέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης μας δίνουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις γυναίκες που τους γοητεύουν.

Πώς μπορεί ένας αστρολόγος να με βοηθήσει με τα ερωτικά μου προβλήματα; Τι θα μου “δείξει” ένα ραντεβού μαζί του; 
Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η επίσκεψη σε μία αστρολόγο είναι σαν ένα όμορφο δώρο στον εαυτό μας. Μέσα από την ερμηνεία των πλανητικών θέσεων και τη συζήτηση, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο αναφορικά με τις επιδιώξεις μας μέσα σε μια σχέση, τις βαθύτερες ανάγκες μας αλλά και τα τραύματά μας. Μπορούμε να αποκτήσουμε μια καλή εικόνα αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της σχέσης μας μέσω μιας συναστρίας αλλά και μάθουμε τα χρονικά διαστήματα που ευνοούν ή δυσχεραίνουν τον αισθηματικό τομέα.

Read More

And More