Διελεύσεις και όψεις Ιουλίου 2021: Ένας (ακόμη) μήνας με σκάνδαλα, αποκαλύψεις και εντάσεις

Μπήκαμε στον Ιούλιο, που θα έχει κι αυτός τα σκαμπανεβάσματά του. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις θετικές και αρνητικές όψεις του μήνα…

Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ένας μήνας χωρίς μεγάλες και αξεπέραστες δυσκολίες, που όμως θα απαιτεί επαγρύπνηση. Ο Ήλιος θα διέρχεται μέσα από τον Καρκίνο μέχρι τις 22/7, οπότε θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Κατά την παραμονή του στον Καρκίνο προάγει την αγάπη και την τρυφερότητα στις σχέσεις. Μετά δε τις 22 Ιουλίου, όταν περάσει στον Λέοντα, όπου και θα συναντήσει Ερμή, ενώ η Αφροδίτη θα εισέρχεται στην Παρθένο, αναμένεται να δημιουργηθεί ένα αντιφατικό κλίμα στις σχέσεις, με πάθος, αλλά και αρνητικά συναισθήματα να μας κυριεύουν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 22/7 είναι η επιτομή της απόλυτης βαμπ, μόνο που η πίστη και η αφοσίωση, της είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμα στοιχεία στην σχέση. Ο Άρης, επίσης στον Λέοντα μέχρι τις 30 Ιουλίου, ενισχύει από την θέση του αυτή το ρομαντικό κλίμα στην ζωή μας.

Ο Ερμής θα κινηθεί μέσα από τρία ζώδια μέσα στον μήνα, καθώς στις αρχές του Ιουλίου ολοκληρώνει την μακρά παραμονή του στο ζώδιο των Διδύμων, περνάει στις 12 Ιουλίου στον Καρκίνο, για να εισέλθει στις 28/7 στο ζώδιο του Λέοντα. Από τον Δίδυμο, όντας πλέον ορθόδρομος, προωθεί την ομαλή επικοινωνία και αγαστή συνεργασία, από τον Καρκίνο επενδύει στο συναισθηματικό βάθος των επικοινωνιών και επαφών, ενώ όντας στον Λέοντα, ένα ζώδιο επίσης επικοινωνιακό, φέρνει ευγλωττία αλλά δημιουργεί και την ανάγκη για αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ο δε Δίας, ανάδρομος από τις 20 Ιουνίου στους Ιχθείς, επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28 Ιουλίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Και τον Ιούλιο θα υπάρξουν σημαντικές όψεις του Ήλιου με τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, που αναμένεται να φέρουν κάποιες θετικές, αλλά και κάποιες αρνητικές εξελίξεις στην καθημερινότητα μας.

Στις 5 Ιουλίου έχουμε την πρώτη σημαντική όψη, ένα εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι μια όψη που προδιαθέτει για αλλαγές και κατάκτηση ανεξαρτησίας ή αυτονομίας ή ακόμη και την απελευθέρωση μας από δεσμά. Μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στην ζωή μας, δεν θα λείψουν όμως η εκκεντρικότητα αλλά και η προκλητικότητα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του πρώτου δεκαήμερου, κατά κύριο λόγο όμως Ταύρους και Καρκίνους.

Η ευνοϊκή αυτή διέλευση θα μας επιτρέψει να ξεφύγουμε από δυσάρεστες καταστάσεις και να δεχτούμε ελπιδοφόρες προτάσεις. Οι περιστάσεις που θα διαμορφωθούν θα είναι προς όφελός μας. Με την βοήθεια της διαίσθησής μας θα έχουμε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες μας, να κατακτήσουμε σημαντικές επιτυχίες στην επιχειρηματικότητα και να απολαύσουμε εξαιρετική εκφραστική ελευθερία, που θα μας οδηγήσει σε σημαντικές δημιουργίες. Από ρομαντικής πλευράς, η όψη ευνοεί μοναδικές συναντήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες συναισθηματικές σχέσεις. Νέοι έρωτες και νέες φιλίες θα φέρουν χρώμα στην ζωή μας. Είναι όμως και μια όψη που μπορεί να προκαλέσει απώλειες σε τυχερά παιχνίδια, καθώς και ατυχήματα, εάν η αδρεναλίνη μας, μας οδηγήσει σε επικίνδυνες δράσεις.

Στις 15 Ιουλίου έχουμε την επόμενη σημαντική όψη του Ήλιου, ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Πρόκειται για μια θετική όψη που φέρνει ρομαντική διάθεση αλλά και την παρόρμηση για χαλάρωση και ξεκούραση, τονώνει την φαντασία και ξυπνά τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορεί όμως να μας οδηγήσει και στην ονειροπόληση. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα τονώνει την διαίσθησή μας και μας οδηγεί στις σωστές αποφάσεις ή δράσεις, ακόμη και μέσα από λανθασμένες διαδρομές. Αφορά κυρίως Καρκίνους και Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερο, και μαζί με τα ζώδια αυτά και όλα τα υπόλοιπα του παρορμητικού (Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες).

Είναι μια εξαιρετική διέλευση για την ανάπτυξη της πνευματικότητά μας. Ιδέες που μπορεί να έχουμε το διάστημα αυτό θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε παραγωγικά την δημιουργική αυτή περίοδο. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες να αναδείξουμε το δημιουργικό μας ταλέντο, τέτοιες που θα τις θυμόμαστε για σημαντικό χρονικό διάστημα. Είναι όμως και μια όψη που μας συνιστά να στρέψουμε την προσοχή μας στην φυσική μας κατάσταση, να βελτιώσουμε την διατροφή μας, να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης, κυρίως στην θάλασσα ή σε ποτάμια, κοντά δηλαδή στο υγρό στοιχείο, που έχουν την δύναμη να μας θεραπεύσουν και να μας αναζωογονήσουν.

Η χαρά μας ωστόσο και το κλίμα αισιοδοξίας θα διαρκέσει λίγες μέρες, καθώς στις 17 Ιουλίου μας περιμένει μια σκληρή όψη, μια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα από Καρκίνο και Αιγόκερω, που αναμένεται να φέρει πράξεις εκδίκησης και καταστροφές, το οριστικό τέλος καταστάσεων, αλλά κυρίως την διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, με την σε βάθος έρευνα και το οριστικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει. Η δύσκολη αυτή όψη αναμένεται να επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, του Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου, με ιδιαίτερη έμφαση σε Καρκίνους και Αιγόκερους.

Είναι μια όψη, βάσει της οποίας τα συναισθήματα αναμένεται να κυριαρχήσουν της νόησης και της λογικής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα γύρω μας. Μπορεί να βγάλει τα χειρότερά μας στοιχεία, όπως είναι η δεσποτική μας συμπεριφορά, η διάθεσή μας για χειραγώγηση των γύρω μας και αξίωση ενός ηγετικού ρόλου, καθώς και η απαξίωση των επιτευγμάτων των υπόλοιπων. Θα αποτελούν τα παραπάνω αιτίες ή και αφορμές, που μπορεί να φέρουν ανεπιθύμητες συγκρούσεις και καταστροφικές αλλαγές στην καριέρα μας, καθώς οι γύρω μας θα αντιληφθούν σε όλο του το μεγαλείο τον κακό μας χαρακτήρα και θα μας παραμερίσουν. Προσοχή λοιπόν!

Ο Δίας θα βρίσκεται ανάδρομος στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι που θα επιστρέψει στις 28 Ιουλίου στον Υδροχόο. Με την επανείσοδο του στον Υδροχόο θα μας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις, σε πείσμα αλλά και μια απύθμενη φιλοδοξία. Πολλοί μεταξύ μας θα είναι ανεξέλεγκτοι το διάστημα που ακολουθεί, θα ακολουθήσουν μια τρελή πορεία, παραδομένοι στην αδρεναλίνη της περιπέτειας και στην ακλόνητη πεποίθηση, ότι δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς και τίποτε.

Η επιδίωξη κατάκτησης της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας κινήσεων με κάθε κόστος ίσως να μην είναι η καλύτερη στρατηγική για να αποκτήσει κανείς την εμπιστοσύνη των γύρω του και να κατακτήσει την επιτυχία που ονειρεύεται. Αντίθετα μάλιστα, θα αποτελεί την εγγύηση της αποτυχίας και της συντριβής των ονείρων μας. Η εγωκεντρική μας συμπεριφορά το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι η συσσώρευση ανεπίλυτων προβλημάτων. Οφείλουμε το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Δία στον Υδροχόο να προτάξουμε τις ανθρώπινες σχέσεις, να τις θέσουμε πάνω από κάθε πιθανή προσωπική επιτυχία, να εργαστούμε συνειδητά για την ενδυνάμωση και εμβάθυνσή τους, και μέσα από την αγάπη και την αγαστή συνεργασία, θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο έδαφος για να μπορέσει να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα και να κατακτήσουμε αυτά που επιθυμούμε.

Στις 22 Ιουλίου έχουμε μια όψη αντίθεσης Αφροδίτης – ανάδρομου Δία από Παρθένο και Ιχθείς αντίστοιχα, που χαρακτηρίζεται για την επιπολαιότητα της, την αμέλεια και την ανευθυνότητα που θα φέρει, την ροπή προς τις υλικές και σαρκικές απολαύσεις που μπορεί να γεννήσουν σκάνδαλα. Η επιθυμία να πετύχει κανείς στην αγάπη και να βιώσει την μέγιστη απόλαυση είναι μεγάλη. Παραδομένοι στα πάθη μας, ξεχνάμε ευγένεια και αυτοσυγκράτηση και βγάζουμε τον χειρότερό μας εαυτό, καθώς γινόμαστε κακοί και πικρόχολοι, με αποτέλεσμα να γεννώνται μυριάδες προβλήματα στις σχέσεις μας. Αισθηματικές σχέσεις που γεννιούνται κάτω από την όψη αυτή είναι καταδικασμένες να μην εμβαθύνουν ποτέ συναισθηματικά, περιοριζόμενες μόνο στην αποκόμιση σαρκικής απόλαυσης. Προσοχή θα απαιτηθεί επίσης στον τομέα της υγείας, καθώς η αντίθεση μπορεί να φέρει αφροδίσια νοσήματα, προβλήματα στα γεννητικά όργανα, ορμονικές διαταραχές αλλά και προβλήματα με τον θυρεοειδή αδένα. Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία πλήττει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαήμερου.

Ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και μόνο στις 30/7 θα περάσει στην Παρθένο. Τρείς είναι οι σημαντικές και δύσκολες όψεις που σχηματίζει μέσα στον Ιούλιο με Κρόνο, Ουρανό και Δία που θα μας απασχολήσουν.

Την 1η Ιουλίου σχηματίζει την πρώτη του σημαντική όψη, μια αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, από Λέοντα και Υδροχόο αντίστοιχα. Πρόκειται για μια όψη που αναμένεται να φέρει σύγκρουση συμφερόντων που θα οδηγήσουν πιθανότατα σε αδιέξοδα, σε περιορισμούς έκφρασης, κατάθλιψη αλλά και ατυχήματα! Οι μέρες γύρω από την αντίθεση Άρη – Κρόνου θα είναι εξαιρετικά προβληματικές, εάν θα πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και έχουμε υπολογίσει να επενδύσουμε στην προσωπική μας ακτινοβολία για την επίτευξη των στόχων μας. Θα πρέπει να επιδείξουμε αντοχή και εστίαση στον στόχο, βασιζόμενοι σε νέες πληροφορίες, καταβάλλοντας την μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Εάν δεν εστιάσουμε στην ουσία, η απογοήτευση θα είναι αναπόφευκτη, και μαζί με αυτή και η κατάθλιψη. Δεν αποκλείονται τις μέρες αυτές απρόσμενες μετακινήσεις σε νέες θέσεις εργασίας ή ριζικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Η αντίθεση Άρη – Κρόνου θα φέρει διαμάχες, σωματική βία, και οικονομικές απώλειες, επηρεάζοντας κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου.

Και πριν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα, έρχεται ο Άρης να σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Ιουλίου. Το τετράγωνο αυτό θα φέρει γεγονότα που θα πέσουν σαν “κεραυνός εν αιθρία”, ακραία και αναίτια επιθετικότητα, προβοκατόρικες ενέργειες και υπερβολική σκληρότητα. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη όψη, που θα έχει σημαντικές ψυχολογικές προεκτάσεις. Θα δούμε άτομα να διεκδικούν την ελευθερία και το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, κάτι που κατά βάση είναι απόλυτα θεμιτό, με τον χειρότερο όμως δυνατό τρόπο, με προκλητικότητα, κακία, φθόνο, εριστικότητα και εγωκεντρισμό. Και αυτός θα είναι ο λόγος που θα οδηγηθούν σε συγκρούσεις, αλλά και σε αποκαλύψεις που θα τους εκθέσουν. Καλό θα είναι να αποφύγει κανείς τις μέρες αυτές συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με προϊσταμένους, με υπηρεσίες επιβολής του νόμου αλλά και φορολογικές υπηρεσίες ή οικονομικές αρχές. Θα είναι δύσκολο να διευθετηθούν ζητήματα ιδιοκτησίας και χρημάτων με την όψη αυτή, πόσω μάλλον σε ένα κλίμα έντασης και αντιπαράθεσης. Η όψη θα πλήξει και πάλι Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου.

Λίγο πριν εγκαταλείψει για φέτος το ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζει στις 29/7 ο Άρης μια αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Υδροχόο. Οι αντιθέσεις Άρη – Δία δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις και αναταραχές, μας οδηγούν σε αψυχολόγητες ενέργειες με την ανάληψη παράλογων ρίσκων που καταλήγουν πολλές φορές σε φιάσκο ή γκάφες ολκής, ενώ μπορεί να ευθύνονται και για δασικές πυρκαγιές μεγάλης κλίμακας. Είναι μια όψη που θα αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολη για άτομα φιλόδοξα και νάρκισσους, καθώς δεν θα αντιληφθούν την ζημιά που θα κάνουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους με την εριστική συμπεριφορά τους. Οι επιδράσεις της όψης όμως αναμένεται να γίνουν αισθητές και στον τομέα των ταξιδιών, καθώς και στις οικονομίες σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς μπορεί να φέρει απώλειες χρημάτων μεγάλης κλίμακας. Σε προσωπικό επίπεδο, περισσότερο εκτεθειμένοι στην αντίθεση Άρη – Δία είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου.

Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 30 Ιουλίου οι ζωές όλων μας αναμένεται να επηρεαστούν σε σημαντικό βαθμό, καθώς ο Άρης ενστερνίζεται βασικά χαρακτηριστικά της Παρθένου. Επικρατεί η λογική έναντι του αισθήματος και η σε βάθος ανάλυση των δεδομένων πριν από κάθε μας δράση. Η ψυχική δραστηριότητα αυξάνεται και η ηθική πλευρά του χαρακτήρα μας κυριαρχεί. Αυτό θα έχει άμεση αντανάκλαση και στην ποιότητα της δουλειάς μας, που θα την χαρακτηρίζει η πρακτικότητα, με έμφαση στα ποιοτικά και όχι στα ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Ερμής εγκαταλείπει μετά από 2,5 μήνες το ζώδιό του, τους Διδύμους, και περνάει στις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουλίου στον Καρκίνο. Η προσοχή μας θα στραφεί στο εξής στα αγαπημένα μας πρόσωπα, στην οικογένεια, στα παιδιά και το νοικοκυριό μας. Όσοι είναι ευαίσθητοι σαν χαρακτήρες, με την διέλευση αυτή θα γίνουν ακόμη πιο ευαίσθητοι και θα αισθανθούν πιο ευάλωτοι. Στην περίπτωση αυτή συνιστάται να επικοινωνούν με άτομα που είναι σε θέση να τους βοηθήσουν, είτε ηθικά, είτε υλικά. Καλό είναι να δώσει κανείς το διάστημα αυτό περισσότερη προσοχή όχι τόσο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του συνομιλητή του, αλλά να προσπαθήσει να αποκωδικοποιήσει τον εσωτερικό του κόσμο.

Στις 28 Ιουλίου περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Αυγούστου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο επικοινωνίας, δράσης και σημαντικών συναντήσεων. Οι ειδήσεις έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εργασία και την καριέρα μας πλέον και εάν έχουν προγραμματιστεί σημαντικές συναντήσεις την περίοδο αυτή, θα πρέπει να είναι κανείς προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πατά σταθερά στα πόδια του. Η παραμονή του Ερμή στον Λέοντα είναι πάντοτε μια εξαιρετική χρονική στιγμή να οργανώσει κανείς συναντήσεις και να επιδείξει τα επιτεύγματα του, ελπίζοντας ότι θα πείσει τους συνομιλητές του για την αξιοπιστία του.

Μέσα στον Ιούλιο σχηματίζει ο Ερμής σειρά όψεων, που αναμένεται να επηρεάσουν τις επαφές, τις συνομιλίες μας, αλλά και τα ταξίδια και τις εμπορικές συναλλαγές γενικότερα.

Στις 6 Ιουλίου εγκαινιάζει τις όψεις του μήνα με ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που χαρακτηρίζεται για τις απάτες και τις αυταπάτες, το ψέμα, τα λάθη, τις παραλείψεις, τις παρεξηγήσεις και τις κλοπές ή απώλειες αντικειμένων. Οι δραστηριότητές μας τις μέρες γύρω από την όψη θα έχουν μικρό έως μηδαμινό αποτέλεσμα και συνιστάται να αποφύγει κανείς πάσης φύσης επενδύσεις. Απώλειες είναι πιθανές λόγω του ποσειδώνειου κλίματος και των λανθασμένων μας αποφάσεων, αλλά και των πολλών παγίδων που θα υπάρξουν από απατεώνες. Αποφύγετε επίσης δημόσιες ομιλίες, όπως και επαφές με γραφειοκρατικούς μηχανισμούς. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου.

Στις 12 Ιουλίου έχουμε ένα υπέροχο τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Δία, που θα είναι υπεύθυνο για τις ευχάριστες ειδήσεις που μπορεί να λάβουμε, για μια τυχερή συνάντηση που ενδεχομένως έχουμε, για τις θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά ζητήματα, τις όμορφες επαφές, την διασκέδαση ή και τα ταξίδια. Η όψη τριγώνου μεταξύ Ερμή και Δία θα φανεί ιδιαίτερα ευεργετική για όσους σπουδάζουν ή ασχολούνται με την διαφήμιση. Οι επαφές είναι αξιόπιστες και ειλικρινείς, ενώ η ποιότητα των πληροφοριών που λαμβάνουμε θα αποδειχτεί ευεργετική για την επαγγελματική μας πρόοδο. Οι τυχεροί που θα δεχτούν τις ευλογίες του τριγώνου ανήκουν στα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου.

Μια ακόμη θετική όψη ακολουθεί στις 20 Ιουλίου, ένα εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που αφορά τα ζώδια του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαημέρου. Το εξάγωνο θα φέρει ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες, εφευρετικότητα, μια στροφή προς την τεχνολογία, αλλά και μια πιο εκκεντρική συμπεριφορά και προκλητικότητα στην επικοινωνία. Είναι μια ευεργετική όψη για τις φιλικές σχέσεις και τις επιχειρηματικές επαφές και θα καταγραφούν επιτυχίες στην επιχειρηματικότητα και τα χρηματοοικονομικά. Τυχεροί αναμένεται να φανούν όσοι ασχολούνται με την δημοσιογραφία, το εμπόριο, την έρευνα νέων τεχνολογικών εφαρμογών, αλλά και την λογοτεχνία ή την λογοτεχνική κριτική.

Στις 24 Ιουνίου έχουμε μια ακόμη όψη του Ερμή με το Ποσειδώνα, αυτήν τη φορά ένα τρίγωνο, που θα φέρει αισιοδοξία, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, ρομαντισμό, ονειροπόληση αλλά και φαντασιώσεις, κυρίως στα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Αποτελεί μια καταπληκτική όψη για την ανάπτυξη της φαντασίας μας και την καλλιτεχνική δημιουργία! Φέρνει επίσης ευκολία προσαρμογής στις περιστάσεις που επικρατούν και μια πρωτότυπη προσέγγιση σε ζητήματα εργασίας. Μπορεί να προκαλέσει όμως και μειωμένη αυτοεκτίμηση, που θα επηρεάσει τόσο τις δραστηριότητες μας, όσο και τις σχέσεις μας. Οι ιδέες μας δεν μπορεί να είναι κάποιες φορές ουτοπικές, με αποτέλεσμα να είναι μεν πρωτότυπες, αλλά τελείως ανεφάρμοστες.

Τέλος, στις 25 Ιουλίου έχουμε μια αντίθεση Ερμή με ανάδρομο Πλούτωνα που θα φέρει καχυποψία και δυσπιστία, αρνητικά συναισθήματα και άσχημες σκέψεις, εκδικητικότητα, υπονόμευση και συκοφαντίες. Τις μέρες αυτές δεν θα κυριαρχούν τα πιο φίνα μας χαρακτηριστικά, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια η αλαζονεία, η χειραγώγηση και η επιθετικότητα μας σε όλο τους το μεγαλείο. Συγκρουσιακή ατμόσφαιρα θα επικρατεί στην πολιτική σκηνή, καθώς και σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, με ανεξέλεγκτες δράσεις να οδηγούν σε κατά μέτωπο συγκρούσεις. Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Όπως γίνεται εμφανές, ούτε ο Ιούλιος θα είναι ένας ήρεμος μήνας, παρόλα αυτά θα φιλοξενεί κάποιες όψεις που θα μας προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση. Καλό μας μήνα λοιπόν, με ψυχραιμία και προσεκτικά βήματα, για να μην δυναμιτίσουμε εμείς οι ίδιοι τις ζωές μας και υποθηκεύσουμε χωρίς λόγο την μελλοντική μας επιτυχία και ευημερία.

Read More

And More