Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα σε βάζει σε διαδικασία να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Θέλεις να κάνεις μια καινούρια αρχή και σε βοηθάει αρκετά το στιλ και η γοητεία σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Και μάλιστα με θετική ανταπόκριση. Αν είσαι δεσμευμένη, πρόσεχε λίγο. Μην μπερδεύεις τα πράγματα, γιατί θα βάλεις σε κίνδυνο τη σταθερότητα της σχέσης σου. Οι εσωτερικές σου αναζητήσεις θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να επαναστατήσεις και θα θέλεις να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Θα είσαι κυκλοθυμική και ευέξαπτη, οπότε προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν έχεις σχέση, πρέπει αυτήν την εβδομάδα να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό του. Ατίθαση και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου και θα προβληματίσεις το σύντροφό σου. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία και θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει. Προσοχή στις υπερβολές. Αν είσαι single, η ανεκτικότητά σου μόλις έφτασε στο τέλος της. Είσαι αποφασισμένη να μην αφήσεις κανένα περιθώριο να εισβάλει ξανά στην προσωπική σου ζωή πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει και δεν αποκλείεται με κάθετο τρόπο να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Κοιτάς μόνο μπροστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι single, οι επόμενες μέρες θα σε ενθουσιάσουν. Αιτία το καινούριο πρόσωπο που εμφανίζεται στη ζωή σου. Λίγο το στιλ σου, λίγο η γοητεία σου και το ταμπεραμέντο σου, θα κάνουν την κουβέντα να γίνει πιο προσωπική, η έλξη θα είναι έντονη και αμοιβαία και όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει πια κανένας λόγος να ταξιδεύει το μυαλό σου στα παλιά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτή η εβδομάδα διαθέτει συναισθηματική ηρεμία και αρμονία.  Όμορφες στιγμές, υποσχέσεις και εξομολογήσεις. Όλα καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα επιθυμείς ηρεμία. Παίρνεις το πάνω χέρι και δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις για σοβαρότερη δέσμευση ή συγκατοίκηση. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Οι singles, αυτήν την εβδομάδα, είναι πιο κοινωνικές, πιο επικοινωνιακές και αυτό, όπως καταλαβαίνεις, φέρνει και τις ανάλογες γνωριμίες. Έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι δυναμική και σου δίνεται η ευκαιρία να διαγράψεις το παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα κυνηγάς το συναρπαστικό και τα γεγονότα δεν θα σε απογοητεύσουν. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα καταφέρεις να αλλάξεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής και είναι στο χέρι σου η εξέλιξη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, η εβδομάδα σου είναι γεμάτη αισθησιασμό. Και θα μπορέσεις επιτέλους να λύσεις τυχόν διαφορές με το σύντροφό σου. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις το διπλωματικό σου ταλέντο και την εξυπνάδα σου. Αν είσαι fan της περιπέτειας, θα πρέπει να είσαι προσεκτική γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα κάποιος που θα γνωρίσεις θα σε ενθουσιάσει. Να είσαι έτοιμη για έντονες εξελίξεις και εκπλήξεις. Εσύ που έχεις αφήσει πίσω σου το παρελθόν οριστικά, ετοιμάσου για καινούρια αρχή με προοπτικές. Θα νιώσεις έντονη έλξη και οι οιωνοί για μακροχρόνια σχέση είναι θετικότατοι. Αν έχεις σχέση, αυτές τις μέρες θα σε πιάσει το πείσμα σου και η αντιδραστικότητά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις υπερβολές. Να αποφύγεις τους εγωισμούς, τις απειλές και τις ακρότητες. Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο ήρεμο.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι δεσμευμένες, προσοχή στις εξάρσεις. Σε πιάνει το αντιδραστικό σου και δεν δέχεσαι κανέναν συμβιβασμό. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά. Αλλά προσπάθησε να κουλάρεις το θυμό σου και τα νεύρα σου. Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα έχει την προοπτική να σου φέρει την καινούρια γνωριμία που επιθυμείς. Και μάλιστα θα έχεις και θετική ανταπόκριση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα αλλάζεις στόχους, αλλάζεις γενικά. Και καταφέρνεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα και καινούριες γνωριμίες. Στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί το άτομο με το οποίο ίσως ξεκινήσει μια όμορφη σχέση και δεν είναι πρόσωπο από το παρελθόν. Προσπάθησε να εμπιστευτείς και να προχωρήσει μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένη, η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα θα είναι έντονη. Προσπάθησε να μην είσαι επίμονη, απότομη και απαιτητική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι σε σχέση, αυτήν την εβδομάδα θα είσαι φουλ αισθησιακή και απελευθερωμένη. Και αυτό θα κάνει τη σχέση σου ακόμα πιο ερωτική. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις. Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Κάνε ουσιαστικές προτάσεις και θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι single, η εβδομάδα διαθέτει διαφωνίες και εντάσεις με κάποιον πρώην. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να έχεις πρόταση επανασύνδεσης… αν και εσύ δεν είσαι ακόμα σε θέση να αποφασίσεις. Follow your heart!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι single και θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου, τότε δεν έχεις παρά να το επιδιώξεις. Βάλε στόχο και κινήσου μεθοδικά. Νιώθεις την ανάγκη να καταλήξεις κάπου, να υπάρχει κάτι στεθερό στη ζωή σου. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς, το θέμα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και τι περιθώρια θα αφήσεις. Αν είσαι σε σχέση, στόχος σου θα είναι οι αλλαγές, ωστόσο προσπάθησε να σκεφτείς με λογική και σοβαρότητα. Αν κινηθείς προσγειωμένα και οργανωμένα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και νέες διεξόδους. Ο παρορμητισμός και οι υπερβολές δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι singles θα ξεφύγουν από τη στασιμότητα αρκεί να προσέξουν πολύ τη στάση που θα κρατήσουν ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις καινούριο πρόσωπο, θα σου αρέσει, θα του αρέσεις, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να δημιουργήσεις αμφιλεγόμενες καταστάσεις λόγω των όσων θα πεις. Προσπάθησε να κινηθείς με θετικότητα και δεκτικότητα, απέφυγε τα αιχμηρά ή παρορμητικά σχόλια. Αν είσαι δεσμευμένη, προσοχή στις εξουσιαστικές αντιδράσεις και στους εγωισμούς. Όχι στις υπερβολές, όχι στις ακρότητες. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου δεν θα σου βγουν σε καλό.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αν είσαι single και θέλεις αυτό να αλλάξει, προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως και λίγο τις απαιτήσεις σου. Θα γνωρίσεις κάποιον, η εξέλιξη όμως θα εξαρτηθεί από το πόσο ρεαλιστικές είναι οι επιθυμίες σου. Αν αναζητάς το τέλειο, τότε θα πρέπει να αναλογιστείς πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να βρεις αυτό που προσμένεις… και να προσγειωθείς. Αν έχεις σχέση, θα θελήσεις να τη σοβαρέψεις κι άλλο. Όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του. Οπότε μην επιτρέψεις στην ανυπομονησία σου να σε παρασύρει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια. Και απόφυγε τους παρορμητισμούς.

 

 

 

Read More

And More