Μερική έκλειψη Ηλίου: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου…

Μία Έκλειψη που θα μας απασχολήσει αρκετά, καθώς θα έχει επιρροή για τρεις ολόκληρους μήνες μετά την ακριβή ημερομηνία της. Η Μερική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον Καρκίνο και θα φέρει αναστατώσεις, ατυχείς ειδήσεις και προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις σε σχέδια επαγγελματικής φύσεως. Από την Έκλειψη επηρεάζεται έντονα ο παρορμητικός σταυρός από τα τέλη 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά καθώς και οικογενειακά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Οι ισορροπίες με τα μέλη της οικογένειας θα είναι εύθραυστες και για αυτό χρειάζεται προσοχή. Ζητήματα υγείας και πιεστικές καταστάσεις θα χρειαστούν άμεση λύση με τη δική σου συνεισφορά. Ενδέχεται να σκεφτείς να αλλάξεις και σπίτι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η υγεία προσώπων του στενού οικογενειακού σου κύκλου θα περάσει σκαμπανεβάσματα, για αυτό να είσαι έτοιμη για τις αλλαγές που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σου από τις νέες συνθήκες. Εάν σπουδάζεις, τότε θα δεχθείς μεγάλη πίεση σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευσή σου. Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με όσους προσπαθήσουν να σου εξηγήσουν ότι ο τρόπος που χειρίζεσαι οικονομικά ζητήματα είναι λάθος. Μην είσαι τόσο αντιδραστική και δέξου τη βοήθεια που σου παρέχεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Μερική Έκλειψη σε επηρεάζει αρκετά στο συναισθηματικό τομέα. Θα μπεις πλέον σε μία διαδικασία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μέσα στο κεφάλι σου και να θέσεις τις προτεραιότητές σου, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Η ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο με φίλους μεγαλώνει. Στα οικονομικά σου θα δεις κάποιες αλλαγές. Θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ευθύνη σε κάποια δύσκολα κληρονομικά ζητήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι πρωταγωνίστρια αυτής της Έκλειψης και χρειάζεται προσοχή. Ειδικά αν είσαι στο τέλος του 2ου ή στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Είσαι έτοιμη πλέον να αναλάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, όμως θα πρέπει σε αυτά τα σχέδια να συμπεριλάβεις και άτομα από το στενό σου οικογενειακό περιβάλλον. Πρόσεξε λοιπόν πως θα χειριστείς τις αλλαγές. Οι διαπληκτισμοί με τον αγαπημένο σου δεν θα λείψουν από τη σημερινή ημέρα. Όσο για τα επαγγελματικά σου και εκεί θέλει προσοχή. Ο εκνευρισμός και οι τσακωμοί θα φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα, για αυτό μην είσαι παρορμητική.

 

ΛΕΩΝ
Το αδιέξοδο που αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σου δημιουργεί τάσεις φυγής. Προσπάθησε να διαχειριστείς πιο ώριμα και ήρεμα την κατάσταση. Δεν είναι κακό να συζητήσεις με όποιον σε έχει φέρει σε αυτήν την κατάσταση, για να αποσυμφορήσεις την κατάσταση. Μέσα από τις στάχτες πάντα γεννιέται κάτι νέο. Σίγουρα από αυτήν την κατάσταση θα βγεις πιο δημιουργική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή για εσένα να αναπρογραμματίσεις το μέλλον σου. Αισθάνεσαι ότι οι επαγγελματικοί σου στόχοι έχουν πλέον διαφοροποιηθεί και οι προσδοκίες σου έχουν μεγαλώσει. Μην αφήσεις να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Θα έχεις μερικές εντάσεις με άτομα από την οικογένειά σου σήμερα και αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να διαφωνήσεις μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν και το πρόβλημα αναδύεται με τη σημερινή Έκλειψη.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα επηρεαστείς πάρα πολύ από τις αλλαγές που θα προκύψουν στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι λογικό. Μην πελαγώσεις και θα δεις ότι τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. Στα επαγγελματικά σου είσαι έτοιμη να υλοποιήσεις τα νέα σχέδια που έχεις κάνει και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να το κάνεις. Αρχικά όμως θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου συνεργασίες που δεν σε ικανοποιούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Έκλειψη φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητά σου, τις οποίες θα πρέπει να αποδεχθείς εάν θέλεις να πραγματοποιηθούν τα πλάνα που έχεις για το μέλλον σου. Προσοχή στις μετακινήσεις, γιατί σήμερα είσαι επιρρεπής στους μικροτραυματισμούς. Νομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά ζητήματα, δάνεια και υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ενδέχεται να υπάρχει και ένα ζήτημα κληρονομιάς που απαιτεί λύση άμεσα και να σε πιέσει. Στην προσωπική σου ζωή δεν μπορώ να πω ότι είναι ήρεμα τα πράγματα, καθώς αυτή η Έκλειψη θα… ανακινήσει λίγο τις καταστάσεις και θα φέρει αλλαγές. Όχι απαραίτητα κακές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιμέτωπη με μεγάλα επαγγελματικά διλήμματα, ειδικά για εσένα που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις κάτι νέο στην καριέρα σου. Προσπάθησε να αφήσεις έξω από όλα αυτά τον περίγυρό σου, είναι ζητήματα που πρέπει να λύσεις μόνη σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σε επηρεάσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Θα υπάρξουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δουλειά σου θα επηρεαστεί πολύ από τη σημερινή Έκλειψη και θα δεις τις συνθήκες εργασίας σου να αλλάζουν πολύ. Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις αυτές τις αλλαγές, είναι για το καλό σου. Να δώσεις σημασία σε κάποια θέματα υγείας που σε απασχολούν και τα έχεις παραμελήσει. Τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας που ακολουθείς το τελευταίο διάστημα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Η επικοινωνία κλυδωνίζεται στη σημερινή Έκλειψη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πιο δημιουργική από ποτέ θα είσαι σήμερα με τη βοήθεια αυτής της Έκλειψης. Θα γίνεις όμως και πιο απαιτητική, καθώς έχεις καταλάβει ότι η δουλειά σου είναι σημαντική. Κατάλληλη περίοδος για να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν. Στην προσωπική σου ζωή όλα κυλούν ομαλά και ρομαντικά.

Read More

And More