Οκτώβριος 2020: Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και απογοητεύσεις

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τη δύσκολη πλευρά του Οκτώβρη. Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν αυτόν το μήνα;

Όπως σε κάθε μήνα, άσχετα με τις γενικές τάσεις, υπάρχουν όψεις που ευνοούν σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές τις προσπάθειες μας, υπάρχουν και άλλες όμως που τις σαμποτάρουν. Στο παρόν άρθρο μας θα ασχοληθούμε με τις δύσκολες όψεις του μήνα που χρειάζονται προσοχή, καθώς θα δυσκολέψουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα κάποιων.

Αντίθεση Ουρανού – Ερμή (7-9 Οκτωβρίου)
Η αντίθεση αυτή θα φέρει απρόσμενες συνθήκες που θα πέσουν στο κεφάλι μας σαν κεραυνός εν αιθρία. Θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια που έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή (Διδύμους και Παρθένο) και τον Σκορπιό. Τις μέρες γύρω από την επιρροή της όψης θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που υπολογίζαμε για να καταφέρουμε το παραμικρό και θα είμαστε τυχεροί εάν τα καταφέρουμε τελικά. Πολλές προγραμματισμένες δραστηριότητες θα ακυρωθούν την τελευταία στιγμή και θα έχουμε την αίσθηση ότι καλυπτόμαστε από ένα πέπλο κακοτυχίας.

Οι Δίδυμοι θα υποφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η αντίθεση αυτή τους επηρεάζει στον τομέα αυτό της ζωής τους. Θα υπάρξουν ακυρώσεις συνεντεύξεων για μια δουλειά, αναβολές την τελευταία στιγμή επαγγελματικών ταξιδιών, ίσως και να αποχωρήσουν από τη δουλειά κάποια άτομα που στηριζόσασταν σε σημαντικό βαθμό επάνω τους για την εξέλιξή σας. Επίσης, ίσως ακυρωθούν και προγραμματισμένα ραντεβού σε γιατρούς.

Για τους Παρθένους η αναστάτωση που θα φέρει η όψη σχετίζεται με ταξίδια και εκδρομές, που θα ακυρωθούν ή θα αναβληθούν για απρόσμενους λόγους, ενώ εμπόδια θα παρουσιαστούν επίσης σε ζητήματα σπουδών, όπως η εγγραφή σας σε μια σχολή ή στην παρακολούθηση μαθημάτων.

Οι Σκορπιοί θα αντιμετωπίσουν απρόσμενα προβλήματα και δυσκολίες σε μια πιθανή δημόσια ομιλία ή σε διαπραγματεύσεις. Μπορεί να μην λάβουν μια πρόσκληση για μια συζήτηση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, την οποία θεωρούσαν βέβαιη.

Η ατυχία όμως για τα τρία αυτά ζώδια δεν θα διαρκέσει μόνο αυτό το τριήμερο, αλλά για όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς η αντίθεση Ουρανού – Ερμή θα συνεχίσει να γεννά δυσκολίες και εμπόδια για τις επόμενες εβδομάδες.

 

Αντίθεση Ήλιου – Άρη (13-14 Οκτωβρίου)
Η αντίθεση αυτή θα αναστατώσει τα σχέδια των Κριών, των Λιονταριών και των Ζυγών, καθώς οι πρωτοβουλίες που θα παίρνουν θα συναντούν σθεναρή αντίσταση.

Οι Κριοί θα είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά θα είναι απρόσεκτοι στην προετοιμασία ή στην εκτέλεση. Άσχετα από το εάν τα σχέδιά τους θα είναι άρτια ή όχι, άξια λόγου ή μη, οι συνθήκες που θα συναντήσουν θα είναι εναντίον τους. Ίσως και να συναντήσουν σθεναρή αντίδραση και μεγάλη αντίσταση από ένα άτομο που να τους αναγκάσει να παγώσουν προς στιγμή τα σχέδιά τους.

Τα Λιοντάρια μπορεί να έχουν σχέδια για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή μια απόδραση ή μια σημαντική συνάντηση, αλλά θα ακυρωθούν από τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Οι συνθήκες αυτές μπορεί να αφορούν μια διαμάχη, έναν τραυματισμό ή απλά μια δυσαρέσκεια ενός προσώπου από πρόσφατα συμβάντα. Μπορεί επίσης να συναντήσουν ένα επιθετικό άτομο στο δρόμο τους, με το οποίο θα επιλέξουν, και ορθώς, να μην έρθουν σε κατά μέτωπο σύγκρουση.

Οι Ζυγοί θα συναντήσουν εμπόδια σε πράγματα που θα προσπαθήσουν να κάνουν για τον εαυτό τους ή να διεκδικήσουν για τον εαυτό τους. Σε μια διαπραγμάτευση ή μια προσπάθεια συμφιλίωσης το διάστημα αυτό δεν θα υπάρξει επιτυχής κατάληξη. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μέρες που επηρεάζει η αντίθεση Ήλιου – Άρη να ακυρώσετε κάποια σχέδια σας και να μείνετε μακριά από διεκδικήσεις ή διαπραγματεύσεις.

 

Αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα (18-19 Οκτωβρίου)
Δυσκολιών συνέχεια και τη φορά αυτή βρίσκονται στο προσκήνιο Ταύροι, Παρθένοι, Ζυγοί και Ιχθείς. Το μενού περιλαμβάνει εξαπατήσεις, σύγχυση σε συναισθηματικά ζητήματα, προβληματική διαχείριση χρημάτων, ακόμη και αναστάτωση στα σχέδια για διακοπές ή εκδρομές.

Οι Ταύροι θα αντιμετωπίσουν ακυρώσεις σχεδίων που σχετίζονται με μια δραστηριότητα ή μια γιορτή, χωρίς να είναι εμφανείς οι λόγοι. Οι ίντριγκες μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην προσωπική τους ζωή, ενώ θα πρέπει να προσέχουν τα τιμαλφή τους, γιατί κινδυνεύουν από κλοπές.

Η αποτυχία θα χτυπήσει τους Παρθένους με εξαπατήσεις στα συναισθηματικά τους. Επίσης, όποιες αλλαγές σχεδιάζουν στην εμφάνιση τους θα είναι αποτυχημένες και χάσιμο χρημάτων, εάν πραγματοποιηθούν τελικά και δεν αναβληθούν την τελευταία στιγμή.

Οι Ζυγοί θα αντιμετωπίσουν κουτσομπολιά, ίντριγκες ή ακατανόητες καταστάσεις στο δρόμο τους, που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά τους τις μέρες αυτές, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Η αιτία της κακής διάθεσης ή της κακοτυχίας για τους Ζυγούς μπορεί να οφείλεται επίσης στις απότομα κακές καιρικές συνθήκες, που ακυρώνουν ή δημιουργούν προβλήματα στα σχέδιά τους.

Τέλος για τους Ιχθείς, με τον Ποσειδώνα, το κυβερνήτη τους, ανάδρομο στο ζώδιο τους, τα πάντα θα δυσκολέψουν με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Προσοχή από τα γυναικεία πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά μυστικά σας, γιατί μπορεί με την αντίθεση αυτή να τα αποκαλύψουν, εσκεμμένα ή κατά λάθος, και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

 

Read More

And More