Πανσέληνος Απριλίου 2018: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 30 Απριλίου. Επηρεάζει έντονα Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους οι οποίοι έχουν γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου ή στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος θα φέρει σημαντικές αλλαγές και προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα υπάρξει μία σύγχυση με φορολογικά ζητήματα και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου και να δώσεις τέλος σε άσκοπους τσακωμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Η Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις και για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις συζητήσεις που θα έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας και μην κάνεις παράπονα στον αγαπημένο σου. Σε απασχολούν αρκετά τα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι αρκετά κουρασμένη και αυτό πλέον έχει αρχίσει να έχει επιπτώσεις και στα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα που θα σε στεναχωρήσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να μην αφήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες. Μην μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς στον αγαπημένο σου, γιατί θα προκύψει ένταση που δεν σου χρειάζεται αυτήν τη στιγμή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα σε απασχολήσει πάρα πολύ. Θα κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον αγαπημένο σου για το μέλλον της σχέσης σας και θα καταλήξετε σε θετικά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ
Τεταμένες οι οικογενειακές σχέσεις. Ένα ακίνητο θα αποτελέσει την αιτία του προβλήματος. Φρόντισε να βρεις μία λύση που θα είναι ευνοϊκή για όλους. Προσοχή στα οικονομικά σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για έξοδα. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για βαρυσήμαντες δηλώσεις. Προσπάθησε να βρεις την ηρεμία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο και διατήρησε την προσοχή σου στραμμένη στους επαγγελματικούς σου στόχους. Θα υπάρξουν κάποια οφέλη από συζητήσεις οικονομικά ζητήματα. Κατάλληλη περίοδος για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Θα υπάρξουν πολλά συναισθηματικά ερεθίσματα. Κάνε μία συζήτηση με τον αγαπημένο για την προοπτική της σχέσης σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Σε προβληματίζουν πολλά οικονομικά ζητήματα και θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα, ενώ θα έρθουν στην επιφάνεια και εκκρεμότητες που δεν είχες τακτοποιήσει στο παρελθόν. Η ανασφάλεια για τα οικονομικά σου ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναμνήσεις από το παρελθόν και μία αγάπη που δεν προχώρησε θα έρθουν στην επιφάνεια με την πανσέληνο, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Το αίσθημα του ανικανοποίητου δεν θα σε αφήσει να χαρείς την επαγγελματική σου επιτυχία. Θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά τα οικονομικά σου. Απέφυγε τις άσκοπες αναταράξεις στη σχέση σου. Υπάρχει ένα μυστικό που αν έρθει στην επιφάνεια θα φέρει μεγάλη σύγχυση στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία ημέρα γεμάτη εντάσεις και άγχος. Προσοχή, απέφυγε τις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και μην μπλέκεσαι σε παρασκηνιακές συζητήσεις που μόνο σούσουρο θα φέρουν. Προσοχή στην υγεία σου. Μείνει μακριά από το αλκοόλ και πρόσεξε αρκετά τη διατροφή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις διάθεση να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με έναν δικό σου άνθρωπο και σίγουρα μία καλή σου φίλη είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να… εξομολογηθείς. Προσπάθησε να λύσεις παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Μην είσαι καχύποπτη με τον αγαπημένο σου. Κάνε με προσοχή τις κινήσεις στα οικονομικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βαρύ το εργασιακό σου πρόγραμμα και η πίεση που αισθάνεσαι είναι πιθανό να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Μείνε ήρεμη, μία δύσκολη μέρα είναι, θα περάσει. Είναι σημαντικό να βρεις χρόνο για εσένα. Πρέπει να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια και η εκπλήρωσή τους είναι το νούμερο ένα ζήτημα που σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Μία νομική υπόθεση θα σε ταλαιπωρήσει, προσπάθησε να τη λύσεις όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις την προσωπική σου ζωή, σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο.

Read More

And More