Πανσέληνος Αυγούστου 2018: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου…

Η πανσέληνος της Κυριακής πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και ζητά από εσάς να αποκαλύψετε τις κρυμμένες πληγές του παρελθόντος και να τις εξαλείψετε μια για πάντα. Συνειδητοποιείτε τι αποτρέπει την πνευματική σας ανάπτυξη, τι δεν λειτουργεί σωστά και προετοιμάζεστε να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν. Η πανσέληνος του Αυγούστου θα έχει θετική επίδραση στις περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματιστεί από τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ουρανό θα φέρει επιτυχία και ερωτικές εκπλήξεις…

ΚΡΙΟΣ
Η αποψινή πανσέληνος είναι πολύ θετική για εσάς και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σας ανοίγει το δρόμο για νέες περιπέτειες. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, τα οποία θα φέρουν βελτίωση και στα οικονομικά σας. Η επικοινωνία με τους γύρω βελτιώνεται, γεγονός που θα φέρει εξελίξεις στη σχέση σας. Εάν είστε single τότε να μην είστε τόσο παρορμητική στις επιλογές και η νέα γνωριμία που κάνατε μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η πίεση του τελευταίου διαστήματος φεύγει και η πανσέληνος σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε το δρόμο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ, όμως οι κατάλληλες κινήσεις μπορεί να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Ήρθε η ώρα όμως να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε σε μία βαρετή σχέση, τότε κάντε κάτι για να αλλάξει αυτή η συνθήκη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλά ταξίδια και μπόλικες συζητήσεις φέρνει η πανσέληνος του Αυγούστου. Έχετε βάλει στόχο να πετύχετε κάτι πολύ συγκεκριμένο στα οικονομικά σας και μερικές συμβουλές από ειδικούς δεν θα πάνε χαμένες. Εάν είστε έτοιμη να σπουδάσετε στο εξωτερικό, σκεφτείτε καλά τις επιλογές σας. Τα άστρα ευνοούν τις σχέσεις από απόσταση…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος επηρεάζει πολύ την ψυχολογία σας και θα σας κάνει κάπως μελαγχολική. Στη δουλειά είναι μία δύσκολη περίοδος, όμως υπομονή, οι συνθήκες θα βελτιωθούν. Θα προκύψουν κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα, για αυτό αποφύγετε τις περιττές αγορές αυτό το διάστημα. Ο σύντροφός σας είναι το δίχτυ ασφαλείας σε όλα αυτά. Για τις αδέσμευτες του ζωδίου, αυτή η πανσέληνος θα σας βρει αντιμέτωπες με σκέψεις για το μέλλον σας.

 

ΛΕΩΝ
Όλα τα φώτα πάνω σας φέρνει αυτή η πανσέληνος και σας επηρεάζει άμεσα. Ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον θα σας φέρουν αντιμέτωπη με νέες συνθήκες. Να είστε ψύχραιμη και υπομονετική με όσα συμβούν. Εάν ανήκετε στις αδέσμευτες Λιονταρίνες, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη μία σχέση στα σκαριά και να μην το έχετε καταλάβει. Αφεθείτε στη γοητεία του και δεν θα χάσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος αυτή θα σας πάει ένα βήμα πιο κάτω στη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρουν το χώρο που χρειάζονται για να υλοποιηθούν. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε και δεν θα βγείτε χαμένη. Όσο για την προσωπική σας ζωή, μην αφήσετε τη σχέση σας να “βουλιάξει” στην καθημερινότητα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε παρακάτω; Γάμος; Παιδί; Εάν είστε single, τότε εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις για φλερτ. Η πανσέληνος ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή πανσέληνος φωτίζει το δρόμο για νέες γνωριμίες που σε βάθος χρόνου θα εκτοξεύσουν την καριέρα σας. Υπάρχει ένα κενό σημείο, τρυπώστε και αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα δεν σταματούν. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρχουν εξελίξεις. Επενδύστε περισσότερο στη σχέση σας με μία καρδιακή σας φίλη, που έχετε παραμελήσει πολύ το τελευταίο διάστημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπημένη μου του πρώτου δεκαήμερου, η πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς! Μία διάχυτη μελαγχολία και η τάση για αυτοκριτική θα σας φέρουν αντιμέτωπη με λάθη του παρελθόντος που κόστισαν πολύ στην καριέρα σας. Καιρός να κάνετε κάτι για αυτό. Οι μέρες που έρχονται θα έχουν δυσκολίες, λόγω κάποιων οικονομικών ζητημάτων. Ώρα να εξομολογηθείτε και εσείς τα συναισθήματα σας στον αγαπημένο σας και να μην μένετε απαθής σε αυτήν τη σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φυσάει αέρας αλλαγής. Αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κάνετε βήματα και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα ή τουλάχιστον να βρείτε τον τρόπο να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Πέρα από αυτές τις εξελίξεις, θα δείτε αλλαγές και στην προσωπική σας ζωή. Το έδαφος είναι πρόσφορο για να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον αγαπημένο σας, ακόμη και για να κάνετε νέες φιλίες. Βγείτε, διασκεδάστε!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διεκδικήσεις φέρνει η πανσέληνος του Αυγούστου σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Θέλετε αύξηση, καλύτερες συνθήκες εργασίας και μια προαγωγή; Τώρα είναι οι συνθήκες ευνοϊκές για να κάνετε τέτοιες συζητήσεις. Η επικοινωνία βελτιώνεται και η σχέση σας με τον αγαπημένο σας θα περάσει σε μία ήρεμη φάση. Διώξτε μακριά τις ανασφάλειές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για εσάς και αυτή η Πανσέληνος θα σας δείξει τα λάθη που κάνατε, αλλά και τον τρόπο να βελτιώσετε την απόδοσή σας στη δουλειά για να μην επαναληφθούν οι κακές καταστάσεις του παρελθόντος. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να αποτελούν αγκάθι της καθημερινότητάς σας, ειδικά όσο δεν σταματάτε τις άσκοπες αγορές. Το πάθος επιστρέφει στην προσωπική σας ζωή και η σχέση σας με τον αγαπημένο σας αλλάζει. Εάν είστε single τότε τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και θα σας κάνει πιο λαμπερή από ποτέ. Ανανεωθείτε, ξεκουραστείτε, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι πολλά υποσχόμενα και από το Φθινόπωρο θα έχετε την ευκαιρία να τα θέσετε σε εφαρμογή. Προς το παρόν αφοσιωθείτε στην προσωπική σας ζωή και αν είστε single μην φοβηθείτε να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε!

Read More

And More