Πανσέληνος Ιουνίου 2018: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο…

Η Πανσέληνος την Πέμπτη 28 Ιουνίου είναι στον Αιγόκερω και επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου. Θα αναστατώσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους…

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 10ο Οίκο σου και για αυτό αισθάνεσαι ευάλωτη, ενώ αναζητάς την αναγνώριση. Θα είσαι στο προσκήνιο για σήμερα και η επαγγελματική σου πορεία θα σημειώσει άνοδο. Κάνε υπομονή και τη σωστή στιγμή θα δεις τα οικονομικά σου να αλλάζουν. Φαίνεται ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Σε προσωπικό επίπεδο, η σημερινή έπαρση θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ιδέες που είχες μέχρι σήμερα για τη ζωή σου θα έρθουν σε σύγκρουση με τις ιδέες που έχεις αρχίσει να έχεις πλέον για το μέλλον σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον 9ο Οίκο σου θα σε βάλει σε σκέψεις. Αν σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τα οικονομικά σου το επιτρέπουν. Τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου ενδέχεται να αλλάξουν και μάλιστα απότομα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος στον 8ο Οίκο σου θα φέρει αλλαγές. Αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό να κάνεις, ειδικά στον τρόπο ζωής σου. Θα κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να αποκτήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα. Το μυαλό σου είναι στραμμένο στην προσωπική σου ζωή και δεν θα αφήσεις την ευκαιρία για μία ερωτική βραδιά να πάει χαμένη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται, με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά δημοφιλές πρόσωπο στη δουλειά σου. Η σταδιοδρομία σου έχει ανοδική πορεία, όμως εσύ αναζητάς και οικονομική εξέλιξη. Ενδέχεται να έχεις προτάσεις για μία νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει περισσότερα κέρδη. Τα συναισθήματά σου για τον αγαπημένο σου περνάνε μία αμήχανη στιγμή, όμως σύντομα θα καταφέρεις να επανέλθεις.

 

ΛΕΩΝ
Ο εργασιακός τομέας έρχεται σε σύγκρουση με την υγεία σου. Το βαρύ σου πρόγραμμα σε πιέζει και ενδέχεται να σου δημιουργήσει συμπτώματα υπερκόπωσης, για αυτό να είσαι προσεκτική. Η ψυχική σου υγεία θα βελτιωθεί ωστόσο, καθώς ένα οικονομικό πρόβλημα που σε άγχωνε θα λυθεί. Μην αφιερώσεις όλη την ημέρα στη δουλειά, αφοσιώσου και λίγο στον αγαπημένο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ημέρα γεμάτη εκπλήξεις η σημερινή με την Πανσέληνο στον 5ο Οίκο σου να μην σε αφήνει να ηρεμήσεις καθόλου. Θα είναι ωστόσο ευχάριστες οι εξελίξεις, οπότε δεν χρειάζεται να παραπονιέσαι. Θα έρθεις πιο κοντά σε ένα οικογενειακό σου πρόσωπο, το οποίο είναι μικρότερο σε ηλικία. Οι οικονομικές σου προοπτικές για το μέλλον δεν είναι άπιαστο όνειρο.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στον 4ο Οίκο σου θα επηρεάσει ζητήματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Θα περάσεις πολύ περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου και αυτό θα σε κάνει χαρούμενη γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες αναπάντεχες υποχρεώσεις, τις οποίες θα κληθείς να καλύψεις άμεσα. Θα κληθείς να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τη φροντίδα των γονιών σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον 3ο Οίκο σας σε επηρεάζει αρκετά. Γίνεσαι ανήσυχη και υπερκινητική, όμως δεν ξέρεις το λόγο. Μείνε προσηλωμένη στους επαγγελματικούς σου στόχους και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν και ενδέχεται η πίεση που νιώθεις να σε λυγίσει. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στον 2ο Οίκο σου σε κάνει να σκεφτείς διπλά τον τρόπο για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου. Μην γίνεσαι συναισθηματική εάν αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά. Μπορεί να είναι για το καλό σου. Μην αφεθείς ελεύθερη και κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θα δεχθείς μία όμορφη πρόταση από τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο οργανωτική. Το πρόγραμμά σου θα γίνει πιο ευέλικτο και έτσι θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία πολλά από τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου παίρνουν μία θετική τροπή, ωστόσο ακόμη δεν είσαι ικανοποιημένη. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στον 12ο Οίκο σου σε κάνει να δεις πιο καθαρά τις υποχρεώσεις σου και να αναζητήσεις λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Βάλε για μία φορά μπροστά τις δικές σου ανάγκες και ξόδεψε χρόνο και χρήματα για να τις καλύψεις. Εάν αισθάνεσαι κάπως πιεσμένη από τη σχέση σου, τότε καλό είναι να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος στον 11ο Οίκο σου θα σε κάνει πιο κοινωνική και φιλική με τους γύρω σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να περάσεις μία πιο ευχάριστη ημέρα στη δουλειά σου. Θα ανακαλύψεις κάποια οικονομικά προβλήματα που μέχρι σήμερα αγνοούσες και θα κινηθείς άμεσα για τη λύση τους. Θέλεις πολύ να πετύχει η σχέση σου και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Read More

And More