Πανσέληνος – Μάρτιος 2018: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο…

31 Μαρτίου έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία φέρνει εντάσεις, παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις…

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Κάτι θα αλλάξει στη σχέση σου, με το οποίο είσαι σύμφωνη. Ή θα κάνεις το επόμενο βήμα με το σύντροφό σου ή αυτός ο κύκλος θα κλείσει. Φρόντισε να πάρεις τη σωστή απόφαση. Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου αν δεν είσαι σε σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος φέρνει εξελίξεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα και γενικότερα στις προγραμματισμένες σου συνήθειες. Μπορεί να κάνεις κάποιο διάλειμμα ενόψει Πάσχα. Απόλαυσε τη ρουτίνα σου και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Σημαντικό να ακολουθήσεις (στα σοβαρά) το πλάνο διατροφής που προσπαθείς εδώ και καιρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα λήξεις μία συνεργασία που δεν σε ευχαριστεί και που βλέπεις ότι δεν εξελίσσεται όπως φανταζόσουν. Η Πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει πολλές αλλαγές λοιπόν στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα γίνουν για καλό. Θα υπάρξουν εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι single ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα κάνει κίνηση να σε πλησιάσει… Αν είσαι δεσμευμένη θα αλλάξουν οι προτεραιότητες σου για το μέλλον της σχέσης σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει σε ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σου και το σπίτι. Είναι πολύ πιθανό λόγω της περιόδου να επισκεφθείς το πατρικό σου και να περάσεις τις μέρες που έρχονται με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να έρθει στην επιφάνεια κάποιο οικογενειακό πρόβλημα από το παρελθόν. Επίσης, σε απασχολεί το σπίτι σου ως οίκημα. Σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης.

 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος επηρεάζει πολύ την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιείς μία κοντινή απόδραση για να γιορτάσεις τις μέρες του Πάσχα με σκοπό μάλιστα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και σε πρόσωπα που αγαπάς. Οι μέρες που έρχονται είναι ιδανικές για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη επιρροή στα οικονομικά σου θα έχει η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού. Είσαι έτοιμη για κάποια αγορά ή κάποια σημαντική επένδυση και θα προσπαθήσεις ταυτόχρονα να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις το διάστημα που ακολουθεί να απεμπλακείς από ένα χρέος που σε “κυνηγάει” εδώ και καιρό. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις αλλαγή και στα οικονομικά του συντρόφου σου. Στο προσκήνιο θα έρθουν και θέματα που αφορούν στην ασφάλειά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένη μου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει μεγάλη ένταση, ειδικά στα αισθηματικά σου. Είναι πολύ πιθανό κάποια εξέλιξη στη ζωή του αγαπημένου σου να ταράξει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να διακόψεις τη συνεργασία σου με κάποια άτομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος σου υπενθυμίζει πόσο κουρασμένη είσαι και σου δημιουργεί την ανάγκη για ξεκούραση. Θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως είναι πιθανό να κάνεις ένα διάλειμμα από τον αγαπημένο σου. Έχεις ανάγκη από απομόνωση για να σκεφτείς το μέλλον σου. Σημαντικό να αποφύγεις τις συγκρούσεις που θα έρθουν στη δουλειά σου. Ανέβαλε προς το παρόν νέα ξεκινήματα που θα φέρουν αλλαγή στα οικονομικά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το επαγγελματικό σου μέλλον και οι συνεργασίες που έχεις στα σκαριά έρχονται στο προσκήνιο με αυτήν την Πανσέληνο, η οποία σχηματίζεται στον 11ο κύκλο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Θα υπάρξουν ανατροπές και πρόσωπα που δεν περίμενες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου. Προσοχή όμως γιατί αυτή η Πανσέληνος φέρνει εντάσεις…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε μία συνεργασία και ίσως να έρθουν κάποιες ανακατατάξεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Στα αισθηματικά σου θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, ίσως να επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος επηρεάζει τομείς που έχουν σχέση με την εκπαίδευσή σου καθώς και με τις συνεργασίες σου. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και γεγονότα που θα φέρουν ανατροπές στα σχέδιά σου. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου, ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα. Αν διατηρείς σχέση από απόσταση, ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα φέρει εξελίξεις στα οικονομικά και στην προσωπική σου ζωή. Θα σε απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά του αγαπημένου σου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σκέφτεσαι το μέλλον της σχέσης σου, καθώς και το ενδεχόμενο να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου. Φαίνεται ότι δρομολογείται κάποια σημαντική συμφωνία στα οικονομικά σου.

 

Read More

And More