Πανσέληνος Οκτωβρίου 2018: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 Οκτωβρίου 2018 και θα φέρει αλλαγές σε οικονομικά, αλλά και προσωπικά ζητήματα. Ερωτικές σχέσεις και απώλειες αγαπημένων προσώπων στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και αφορούν κυρίως εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Καιρός να θέσεις νέους οικονομικούς στόχους και να εργαστείς σκληρά για να τους πετύχεις. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις σήμερα και κάποια χρήματα που δεν περίμενες. Όσο για την προσωπική σου ζωή, τώρα ξεκινά μία πολύ όμορφη περίοδος, γεμάτη συναισθήματα εάν είσαι σε σχέση. Εάν όχι, τότε μία νέα γνωριμία θα έρθει και θα εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα και εντάσεις του τελευταίου διαστήματος. Θα σε φέρει αντιμέτωπη με νέες επαγγελματικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο. Αλλαγές πολλές τις επόμενες μέρες, ειδικά στα αισθηματικά σου. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον αγαπημένο σου, τον οποίο είναι η αλήθεια ότι παραμέλησες πολύ το τελευταίο διάστημα. Εάν είσαι single, μην αφήσεις το χρόνο με τους φίλους σου να πάει χαμένος. Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή μαζί τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις από το απαιτητικό πρόγραμμά σου και θα βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά δραστήριο για εσένα. Η ενασχόλησή σου με το σπίτι είναι σημαντική, ειδικά αυτήν την περίοδο που τα οικονομικά σου σού επιτρέπουν να κάνεις κάποιες επισκευές που έχεις παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και πού ξέρεις, μπορεί κάποια να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό για τη ζωή σου. Σε μία συζήτηση που θα έχεις με τον αγαπημένο σου, άκουσε το ένστικτό σου και θα ξέρεις πώς να κινηθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικοί στόχοι πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και θα δεις ότι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα τις φιλοδοξίες σου. Νέες, σημαντικές γνωριμίες θα αλλάξουν την καριέρα σου και σίγουρα την οικονομική σου κατάσταση. Όμως προσοχή, μην είσαι ανυπόμονη και κάνεις παρορμητικές κινήσεις, δεν θα σε οδηγήσουν σε τίποτα σημαντικό. Αν αναζητείς έναν σύντροφο, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφεθείς ελεύθερη και να αφήσεις ανθρώπους να μπουν στη ζωή σου. Εάν είσαι σε σχέση, τότε είναι σημαντικό να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να δυναμώσεις τη σχέση σου.

 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει πιο δυναμική και σου δίνει την ώθηση για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσοχή όμως, μην κάνεις το λάθος να ξεκινήσεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα γιατί μπορεί να πελαγώσεις. Η Πανσέληνος σχετίζεται πάντα με το αποκορύφωμα μίας κατάστασης. Έτσι λοιπόν κάποια οικονομικά θέματα που αντιμετώπιζες και αφορούσαν και την οικογένειά σου, φτάνουν τώρα στο τέλος τους. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις που θα έρθουν και στην προσωπική σου ζωή, είτε σε σχέση, είτε όχι…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές ευχάριστες εξελίξεις σε περιμένουν το επόμενο διάστημα. Ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και κάποια εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Μην ξεχάσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Μην δημιουργήσεις νέα χρέη, εάν δεν είσαι σίγουρη ότι έχεις καλύψει τα παλιά. Μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα που θέτουν συνεχώς σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Εκτός από όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και με πιο δημιουργικές ασχολίες. Θα συμπαρασύρεις σε αυτό και τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά. Η Πανσέληνος αυτή, εάν είσαι μόνη σου, μπορεί να φέρει στη ζωή σου έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα προχωρήσεις πολύ στη ζωή σου…

 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα σε φέρει αντιμέτωπη με υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να διευθετήσεις. Θα χρειαστεί εκτός από τα επαγγελματικά σου να προσέξεις και τα οικονομικά σου και να “κλείσεις” υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια ή επενδύσεις. Τα έσοδά σου θα σημειώσουν σημαντική άνοδο και έτσι θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές από τις υποχρεώσεις σου. Θα δεις την ερωτική σου διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη και αυτό θα κάνει καλό και σε εσένα, αλλά και στη σχέση σου, η οποία θα αναθερμανθεί. Μην αντισταθείς στη γοητεία μίας νέας γνωριμίας…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στον Ταύρο σηματοδοτεί εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς μία μακροχρόνια σχέση, η Πανσέληνος θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Ένα νέο πεδίο θα ανοίξει στη ζωή σου και έχει σχέση με τα επαγγελματικά σου. Θα έρθει μία σημαντική αλλαγή που θα σε κάνει χαρούμενη, αλλά και ανυπόμονη για αυτό να είσαι προσεκτική. Μία νέα γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή Πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος μίας αγχωτικής περιόδου για εσένα. Ένα απαιτητικό επαγγελματικό έργο φτάνει στο τέλος του, γεγονός που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Με την αισιοδοξία που σε διακατέχει και τον τρομερό άσσο στο μανίκι σου, είναι καιρός να διεκδικήσεις περισσότερα από την εργασία σου. Η Πανσέληνος είναι θετική και για τα αισθηματικά σου, θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου είτε είσαι σε μία σχέση, είτε όχι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον 5ο Οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διαμορφώνεται η σημερινή πανσέληνος και έτσι φαίνεται ότι τα δύσκολα πέρασαν για εσένα, ειδικά για τα αισθηματικά σου. Μετά από μία αρκετά περίπλοκη περίοδο, ήρθε η στιγμή να χαρείς τον έρωτα. Θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου ή αν είσαι single, μια νέα σχέση θα ταράξει την ηρεμία σου. Θα καταλάβεις πολύ περισσότερο την αξία της ομαδικής δουλειάς και για αυτό θα εργαστείς με περισσότερη χαρά ακόμη και με τους πιο δύστροπους συνεργάτες σου. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί πρέπει να δείξεις περισσότερη αφοσίωση, εάν θέλεις το πλάνο σου να πετύχει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σπίτι και η οικογένειά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από σήμερα και για τις επόμενες 15 ημέρες. Η σημερινή Πανσέληνος είναι γενικότερα θετική για εσένα, όμως θα αισθανθείς μία πίεση από γεγονότα που θα συμβούν. Σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σου, θα αυξήσουν το άγχος σου, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Μπροστά σου θα ανοιχτούν εξαιρετικές προοπτικές, να αρπάξεις την ευκαιρία και θα δεις και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται αισθητά. Τέλος, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, είναι ωφέλιμο να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου αν κάτι σε απασχολεί. Εάν είσαι single, δεν φαίνεσαι βιαστική για αλλαγές, ή μήπως όχι;

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος αναμένεται να φέρει πολλά θετικά γεγονότα. Οι επαγγελματικές επαφές του τελευταίου διαστήματος θα αποδώσουν καρπούς και επιτέλους θα κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρο που είχες εδώ και πολλά χρόνια. Μία σημαντική πόρτα θα ανοίξει μπροστά σου, μία πόρτα που μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σημαντικές αλλαγές σου επιφυλάσσει το Σύμπαν, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Περισσότερο ευνοημένη αν είσαι single…

Read More

And More