Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στο Λέοντα: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο…

Η ολική έκλειψη της Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου σημειώνεται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και πιο συγκεκριμένα στις 11°37’ του ζωδίου του Λέοντα και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Επαγγελματικά, αισθηματικά αλλά και οικονομικά στο προσκήνιο. Αντιδικίες και προστριβές είναι πολύ πιθανές, για αυτό δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κλείσεις κύκλους φιλικών κυρίως σχέσεων που θεωρείς ότι δεν σου δίνουν αυτά που αξίζεις. Παράλληλα, λίγα λεπτά μετά την κορύφωση της έκλειψης, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και έρχονται στο προσκήνιο πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ
Δεν σταματάς ποτέ να δίνεις μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σου και μονίμως να εφαρμόζεις νέες ιδέες. Ωστόσο, τη σημερινή ημέρα θα σε απασχολήσουν αρκετά τα αισθηματικά σου. Θα αλλάξουν τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία σημαντική γνωριμία και να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Εάν είσαι όμως δεσμευμένη, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει κάτι στη σχέση σου με το σύντροφό σου ή με τα παιδιά σου. Εκμεταλλεύσου την ανεβασμένη σου διάθεση και βγες, προσοχή όμως στα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου έχουν βρει πλέον λύση και είσαι πιο ήρεμη. Ωστόσο σήμερα επηρεάζονται ζητήματα που έχουν σχέση με τα αισθηματικά σου. Ίσως να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις που μπορεί να μην σε ευχαριστήσουν. Σε βάθος χρόνου όμως θα είσαι εντάξει με αυτές τις αλλαγές. Προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες στη δουλειά σου. Θα κυριαρχήσουν τα νεύρα για αυτό φρόντισε όσο μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σου θα είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα. Αρχικά θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι και ειδικά στο χώρο της εργασίας σου. Θα πρέπει να σε απασχολεί μόνο η δημιουργικότητά σου και η πρόοδός σου και όχι τι κάνουν οι γύρω σου. Όσον αφορά στις μετακινήσεις, είναι πιθανό να κάνεις μία κοντινή “εξόρμηση” με τον αγαπημένο σου, γεγονός που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας. Θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου, έχεις όρεξη να μάθεις νέα πράγματα. Προσοχή στα οικονομικά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς η σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί να εστιάσεις σε αυτά. Κατά την περίοδο επιρροής του φαινομένου, εσένα εντείνεται η ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια και θα αναζητήσεις τρόπους να την κατακτήσεις. Έτσι λοιπόν θα προβάλεις περισσότερο τις δεξιότητές σου και θα γίνεις ακόμη πιο τυπική στη δουλειά σου. Προσπάθησε ωστόσο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, απλώς μείνε προσηλωμένη στον στόχο σου. Είναι πολύ πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνεις μία αγορά την οποία προγραμμάτιζες εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει στη σχέση σου, μίλησε με τον αγαπημένο σου για να λύσετε τις διαφωνίες σας.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπημένη μου Λιονταρίνα, η σεληνιακή έκλειψη σε επηρεάζει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η επαγγελματική σου σταδιοδρομία, η πορεία στη σχέση σου, ένας γάμος ή απόκτηση παιδιών είναι μόνο μερικά από όσα θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια επιρροής του φαινομένου, και μερικά από τα ζητήματα που θα προκύψουν στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Είσαι αρκετά δυναμική και αυτό θα σε βοηθήσει να αναλάβεις κάτι νέο και αρκετά απαιτητικό που θα προκύψει στα επαγγελματικά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Αλλαγές θα υπάρξουν και στις σχέσεις σου με τους φίλους σου, είναι πιθανό να κάνεις μερικά ξεκαθαρίσματα. Γενικώς να είσαι προετοιμασμένη για διάφορες αλλαγές και να κάνεις επιλογές μετά από αρκετή σκέψη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την περίοδο αυτή θα κάνεις μία ενδοσκόπηση και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια χαρακτηριστικά του εαυτού σου με τα οποία είναι πολύ πιθανό να μην είσαι ευχαριστημένη. Είναι επίσης πιθανό να κλειστείς στον εαυτό σου, προκειμένου να μπορέσεις να ικανοποιήσεις δικές σου ανάγκες καθώς και για να προετοιμάσεις τη στρατηγική σου για το μέλλον. Θα εστιάσεις αρκετά και στα επαγγελματικά σου καθώς έχεις πολλές ιδέες.

 

ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη θα επηρεάσει πολύ τον τομέα των σχέσεών σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Είναι πιθανό να κάνεις κάποια ομαδική εργασία ή σπορ ή να κλείσει ένας κύκλος που αφορά σε μία φιλική σχέση. Έχεις πάρει την απόφαση να αλλάξεις όλα όσα σε στεναχωρούν και αυτό θα αρχίσεις να κάνεις από εδώ και περά. Φυσικά πάντα μετά από πολύ σκέψη, δεν χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις εν θερμώ. Οι στόχοι σου για το μέλλον θα διαφοροποιηθούν λιγάκι. Είναι πιθανό να σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία για μία σημαντική συνεργασία που θα σου αποφέρει και μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σου. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καριέρα σου και οι προσωπικοί στόχοι στο προσκήνιο κατά την περίοδο επιρροής της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο του Λέοντα. Θα σε απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σου πορεία, καθώς και οι σχέσεις σου με τους ανώτερους στη δουλειά σου. Επιθυμείς να ανελιχθείς και είναι πιθανό να λάβεις την πρόταση να αναλάβεις μία ηγετική θέση στην εργασία σου. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς και πάρε τις αποφάσεις σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές και στην προσωπική σου ζωή αυτό το διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις στρέψει την προσοχή σου στις σπουδές σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν είσαι φοιτήτρια όμως, τότε είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να κάνεις κάποιο εκπαιδευτικό ταξίδι ή να αποφασίσεις να κάνεις κάτι το οποίο θα σε διδάξει κάτι νέο. Φυσικά αυτό το διάστημα θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον σου, ενώ θα κάνεις και μία αναδιαμόρφωση στους στόχους σου. Είναι βέβαιο ότι θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευχάριστα τα νέα στα αισθηματικά σου. Είναι πιθανό να αποφασίσετε με τον αγαπημένο σου να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σου στο προσκήνιο. Κατά το διάστημα επιρροής της έκλειψης εσύ θα ασχοληθείς έντονα με κάποια χρέη ή δάνειο που έχεις ή μία οικονομική πρόταση που θα δεχθείς. Σίγουρα ό,τι και αν είναι αυτό, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς. Θα υπάρξουν αλλαγές και στα αισθηματικά σου. Έχεις την ανάγκη για αλλαγές και αυτό θα κάνεις. Είτε θα κλείσεις κάτι, είτε θα προχωρήσεις στο επόμενο βήμα με το σύντροφό σου. Δώσε σημασία στην υγεία σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας κύκλος κλείνει, ειδικά στον τομέα των σχέσεών σου. Είναι πιθανό να τελειώσεις μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί ή να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς. Θα υπάρξουν λοιπόν αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, να είσαι προετοιμασμένη για όσα θα έρθουν. Θα ασχοληθείς αρκετά με τις φιλικές σου σχέσεις και θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σε βοηθήσουν πολύ και στα οικονομικά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ κατά τη διάρκεια επιρροής της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο του Λέοντα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου και οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου είναι βασικά ζητήματα για εσένα και θα προσπαθήσεις να τα φέρεις όλα σε μία ισορροπία. Παράλληλα, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια δεύτερη δουλειά ή να εντάσσεις δημιουργικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου. Η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση επίσης θα σε απασχολήσουν, ήρθε η ώρα να ελέγξεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν. Η διάθεσή είναι αρκετά ρομαντική και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου.

 

Read More

And More