Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2018: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου…

Η Πανσέληνος του μήνα στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου. Για τον Κριό ωστόσο σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και συνδέεται πάντα με μία νέα αρχή. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας καλεί να κλείσετε τις ανοιχτές υποχρεώσεις σας, ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις. Η επαναστατική σας συμπεριφορά δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας και είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε. Το τεταμένο κλίμα ενδέχεται να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή, για αυτό να είστε προσεκτική.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή θα ενεργοποιήσει τον 12ο ηλιακό σας Οίκο και θα σας φέρει αντιμέτωπη με πολλά συναισθήματα. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε βαθύτερες καταστάσεις που μέχρι σήμερα δεν είχατε ασχοληθεί μαζί τους. Πολλά και σημαντικά τα μηνύματα που θα λάβετε αυτές τις ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη ζωή σας πρόσωπα του παρελθόντος. Προσέξτε λίγο παραπάνω τα οικονομικά σας και μην κάνετε περιττά έξοδα αυτές τις ημέρες, γιατί θα έχετε πρόβλημα με τον προϋπολογισμό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας σημαντικός κύκλος κοινωνικών υποχρεώσεων θα κλείσει με αυτήν την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού. Οι επαγγελματικές επαφές που κάνατε και οι μελλοντικοί σας στόχοι με ενεργοποιημένο τον 11ο ηλιακό σας Οίκο θα σας κινητοποιήσουν και θα βρείτε τον τρόπο να προχωρήσετε παρακάτω. Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα είναι συνταρακτικές και οι αλλαγές που θα προκύψουν απρόσμενες. Σημαντική στιγμή να θέσετε νέους στόχους και να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον Κριό θα επηρεάσει πάρα πολύ την επαγγελματική σας πορεία. Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας, τις οποίες η αλήθεια είναι ότι τις περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξει μία ενδιαφέρουσα κινητικότητα και στα οικονομικά σας. Να είστε έτοιμη για προτάσεις και συζητήσεις. Στην προσωπική σας ζωή καιρός είναι να μετριάσετε το άγχος και να αναζητήσετε νέες τρόπους για να περνάτε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βασικό να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.

 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού και θα σας επηρεάσει σε θέματα εκπαίδευσης. Αν σπουδάζετε, τότε είναι πολύ πιθανό να λάβετε κάποια σημαντική πρόταση για ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Αλλαγές θα γίνουν και στην προσωπική σας ζωή. Έχετε κάνει σημαντική πρόοδο στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας και το ερωτικό κλίμα θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε ένα ταξίδι μόνο για δύο. Μία νέα συνεργασία είναι στα σκαριά και θα σας φέρει πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα στο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και θα σας ζορίσουν πολύ. Άλυτα ζητήματα που είχατε “θάψει” βαθιά μέσα σας, αναζητούν λύση και εσείς είστε η πρωταγωνίστρια σε αυτό. Θα πρέπει άμεσα να διευθετήσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να χρειαστεί να τακτοποιήσετε και ζητήματα που αφορούν κληρονομιές ή χρέη. Να είστε προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνετε. Προσοχή χρειάζεται και στην ερωτική σας ζωή, ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη με τον αγαπημένο σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή θα φέρει πολλές ανακατατάξεις τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες σας ή ακόμη πιο πιθανό να αλλάξετε δουλειά. Θα έρθετε σε μεγάλη σύγκρουση με τον αγαπημένο σας και θα διαταραχθούν οι ισορροπίες. Νέα δεδομένα στα οικονομικά σας. Υπομονή και ψυχραιμία, οι σύμμαχοί σας σε κάθε κατάσταση που θα έρθει στο δρόμο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον 6ο ηλιακό σας Οίκο θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος, η οποία θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Το καθημερινό επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα αλλάξει, επομένως θα αλλάξουν και όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Οι ανακατατάξεις της δουλειάς, θα φέρουν θετικά νέα στα οικονομικά σας, καθώς θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση που δύσκολα θα απορρίψετε. Η Πανσέληνος αυτή σας παρακινεί να δώσετε περισσότερη σημασία στην υγεία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο εκφραστική και δημιουργική και αυτή η Πανσέληνος σας χαρίζει αυτή την ώθηση που ζητούσατε. Φαίνεται πως θα αναλάβετε καινούρια έργα στη δουλειά σας, τα οποία σε βάθος χρόνου θα σας εδραιώσουν ακόμη περισσότερο στον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε υπολογίσιμη δύναμη και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Ειδικά αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας. Ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο και με ένα χόμπι. Στην προσωπική σας ζωή θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στον Κριό επηρεάσει πολύ την οικογενειακή σας ζωή. Ζητήματα του παρελθόντος που θα έρθουν στην επιφάνεια θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα σας δυσκολέψουν πολύ. Αναζητήστε τρόπους που θα βοηθήσουν να επέλθει και πάλι η ηρεμία στο σπίτι σας. Κάποια θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν, όχι όμως κάτι σοβαρό. Η Πανσέληνος αυτή σας υπενθυμίζει να “κλείσετε” ανοιχτούς λογαριασμούς στην προσωπική σας ζωή… Μην μένετε σε μία σχέση που δεν σας ικανοποιεί, ειδικά αν έχετε προχωρήσει παρακάτω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα σας απασχολήσει πολύ και θα επηρεάσει την ψυχολογία σας, καθώς σίγουρα κάποιοι γύρω σας σάς δυσκολεύουν. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Ευκαιρία να γραφτείτε σε εκείνο το σεμινάριο που τόσο καιρό επιθυμούσατε. Θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ένα κοντινό πρόσωπο από την οικογένειά σας. Προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, μην πείτε λόγια που μετά θα μετανιώσετε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος θα επηρεάσει πολύ τα οικονομικά σας. Θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στο εισόδημά σας αυτές τις ημέρες. Ενδέχεται να λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε. Αν δεν είστε προσεκτική όμως θα καταστρέψετε και τη μέχρι τώρα πρόοδο που είχατε κάνει. Αν αισθάνεστε ανασφάλεια στη σχέση σας, καλό είναι να το συζητήσετε με τον αγαπημένο σας. Θα προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο τις προτεραιότητές σας. Σημαντικό να δώσετε σημασία στην υγεία σας.

Read More

And More