Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου ο Άρης στην Παρθένο

Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και η Αλίντα Κανάκη γράφει για το πώς μας επηρεάζει…

Μετά από μια δύσκολη για την ανθρωπότητα παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των απέραντων δασικών πυρκαγιών που προκάλεσε (φωτιά ο ίδιος, ζώδιο της φωτιάς και ο Λέοντας), έφτασε η ώρα να περάσει σε ένα ζώδιο της γης, για να βρει σταδιακά το κλίμα τις ισορροπίες του, εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν ακόμη, και με δεδομένο ότι κατά την αστρομεωρολογία, ο Λέοντας δίνει θερμό και ξηρό κλίμα. Βέβαια η μετάβαση θα διαρκέσει έως και το τέλος Αυγούστου για να δούμε απτά αποτελέσματα, όπου η περίοδος των πολύ υψηλών θερμοκρασιών θα φτάσει στο τέλος της για φέτος.

Ο Άρης στην Παρθένο χαρακτηρίζεται για την αποτελεσματική του δράση. Με το πέρασμα του από ένα ζώδιο τελειομανές και λεπτολόγο, είναι εύκολο να εντοπίσουμε πλέον τα λάθη και τις ελλείψεις μας και να κάνουμε τις ανάλογες διορθωτικές κινήσεις. Εργασιακά προβλήματα που αναστάτωναν την καθημερινότητα μας θα μπορέσουν να βρουν πιο εύκολα λύση και τα project που μας έχουν ανατεθεί θα διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γεγονός αυτό θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ευχέρεια χρόνου, ώστε να αναπτύξουμε τις πιο δημιουργικές πλευρές του χαρακτήρα μας.

Ο Άρης βιάζεται πάντοτε και για αυτό δεν αγαπά να χάνει χρόνο. Η Παρθένος από την άλλη ενδιαφέρεται για την αποτελεσματικότητα. Ο συνδυασμός των ενεργειών των δύο είναι υπεύθυνος για μια περίοδο που θα πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε, αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ό,τι έχουμε αναβάλει στο παρελθόν για ένα πιο εύθετο χρονικό διάστημα, τώρα έφτασε η στιγμή να το ξεθάψουμε, να το δουλέψουμε και να το ολοκληρώσουμε. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε και να ολοκληρώσουμε υποθέσεις ή και ημιτελείς εργασίες που αφήσαμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα να λιμνάζουν.

Χαρακτηριζόμαστε από εργατικότητα το διάστημα αυτό, η παραγωγικότητα μας απογειώνεται, η εστίαση μας στο αντικείμενο που καταπιανόμαστε είναι μοναδική. Το δε αποτέλεσμα των προσπαθειών μας χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα! Τα σχέδια μας θα εξελιχθούν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, χωρίς περιττές σκοτούρες και εμπόδια και θα μπορέσουμε να τηρήσουμε τις προθεσμίες που μας έχουν θέσει. Ένα ακόμη αξιοπερίεργο χαρακτηριστικό της διέλευσης του Άρη από την Παρθένο, είναι ότι οι άνθρωποι έχουν χρυσά χέρια! Μπορούν να καταπιαστούν και να διορθώσουν σχεδόν οτιδήποτε έχει χαλάσει, αν και οι μέχρι τώρα επιδώσεις τους μπορεί να ήταν φτωχές στον τομέα αυτό.

Το χρήσιμο και το πρακτικό έρχονται στο προσκήνιο και υπό την έννοια αυτή, λίγο-πολύ όλοι μας θα ασχοληθούμε με επισκευές ή βλάβες το διάστημα της παραμονής του Άρη στην Παρθένο. Περιττό να τονίσουμε, ότι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, που ο Άρης περνάει στον Ζυγό, είναι η τέλεια περίοδος για να πραγματοποιήσουμε επισκευές, ανακατασκευές ή επεκτάσεις στο σπίτι μας. Η σωματική εργασία ευλογείται, τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε είναι λειτουργικά στα χέρια μας και η άσκηση είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε αποτελεσματική.

Για να δούμε όμως ποιον τομέα της ζωής μας αναμένεται να αγγίξει ο Άρης κατά την διέλευση του από την Παρθένο και τι θα πρέπει να περιμένουμε το διάστημα που ακολουθεί:

Κριοί
Ο Άρης θα διέρχεται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, έναν τομέα της ζωής σας που αφορά στην υγεία σας, την υγιεινή και την καθαριότητα, τις συνθήκες εργασίας αλλά και το πως αισθάνεστε χρήσιμοι στον χώρο ή στο περιβάλλον που κινείστε ή δραστηριοποιείστε. Με την παρουσία του Άρη, του κυβερνήτη σας, στο ωροσκόπιο της εργασίας σας, γίνεστε πολύ πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί, ενώ η παρουσία σας θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό. Το ίδιο θα συμβαίνει και με την ανάμειξη σας στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξετε το διάστημα αυτό σε κάποιες ηλεκτρικές συσκευές, όπως το πλυντήριο ρούχων, ή κάποια ιατρική συσκευή που έχετε στο σπίτι, οι οποίες ίσως παρουσιάσουν βλάβες και να χρειαστούν επισκευή.

Ταύροι
Ο Άρης ενεργοποιεί κατά τη διέλευση του από την Παρθένο τον 5ο ηλιακό σας οίκο, έναν τομέα της ζωής σας που απεικονίζει τα γούστα και τις προτιμήσεις σας, τα χόμπι, τις διασκεδάσεις και την δημιουργικότητα σας, την σχέση σας με τις τέχνες, την ερωτική σας ζωή και τους ερωτικούς σας συντρόφους, καθώς και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Το διάστημα που μας έρχεται θα είναι από τα πιο δημιουργικά του έτους, καθώς θα έχετε εξαιρετικές ιδέες, που θα είναι όμως εφαρμόσιμες και αποδοτικές τη φορά αυτή. Η συντροφική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό, το ίδιο και η ερωτική σας ζωή! Τα παιδιά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας, καθώς θα ασχοληθείτε πολύ μαζί τους. Παιχνίδια που θα σπάνε ή θα χαλάνε θα είστε σε θέση να τα διορθώσετε, κάνοντας τα χαρούμενα. Κινδυνεύουν ωστόσο το διάστημα αυτό να χαλάσουν κοσμήματα σας, οπότε δεν θα ήταν κακό να προσέχετε λίγο περισσότερο.

Δίδυμοι
Η οικογένεια, οι ρίζες και το σπίτι ενεργοποιούνται με την διέλευση του Άρη από την Παρθένο και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αφορά στον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε, την διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου, το πως επιλέγουμε να αισθανόμαστε την οικειότητα με τα άτομα που μας περιβάλλον, καθώς και την ακίνητη οικογενειακή περιουσία μας. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε στο ενάμιση μήνα της παρουσίας του Άρη στην Παρθένο και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, για αυτό δραστηριοποιηθείτε! Ανακαινίσεις χώρων ευνοούνται, εάν έχετε προγραμματίσει κάτι τέτοιο, ή να σας απασχολήσει η αποκατάσταση βλαβών σε υδραυλικά συστήματα. Αγοράστε πλακάκια λοιπόν, βρείτε την ταπετσαρία της αρεσκείας σας, οργανώστε τον χρόνο που έχετε την διάθεση σας και ξεκινήστε. Όσο για την οικογενειακή σας ακίνητη περιουσία που υπάρχουν εκκρεμότητες και εμπόδια, τώρα είναι η χρυσή σας ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές και να ηρεμήσετε.

Καρκίνοι
Ο 3ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται στην παρούσα φάση, ο τομέας της ζωής σας που αφορά στην επικοινωνία, τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Είναι η εικόνα που έχουν οι γύρω σας για σας, τα μικρής διάρκειας ταξίδια και οι αποδράσεις, καθώς και ο τρόπος απόκτησης νέων γνώσεων. Το διάστημα που έρχεται θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την διάθεση να αποκτήσετε νέες γνώσεις, είτε στο γνωστικό σας αντικείμενο, είτε σε ένα εντελώς διαφορετικό και νέο πεδίο. Επικοινωνιακά θα μπορούσε η περίοδος να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετική, βοηθώντας στην βελτίωση των σχέσεων με συγγενείς και αδέλφια. Προβλήματα ίσως να αντιμετωπίσετε ωστόσο με τον υπολογιστή ή τον εκτυπωτή σας, που όμως θα είστε σε θέση τις περισσότερες φορές να τα αποκαταστήσετε μόνοι σας, με βοήθεια από το internet. Ίσως χρειαστεί κάποια επισκευή και το όχημά σας.

Λέοντες
Ο Άρης διέρχεται μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο, όσο βρίσκεται στην Παρθένο. Πρόκειται για τον τομέα της ζωής σας που απεικονίζει τον τρόπο που προσεγγίζετε το χρήμα, τα εισοδήματά σας αυτά καθ΄ εαυτά, τις δαπάνες σας ή ό,τι θεωρείτε άξιο κτήσης στην ζωή. Αφορά στην ικανότητα σας επίσης να μετατρέψετε τα χόμπι σας σε προσοδοφόρες δραστηριότητες, όπως και την σχέση σας με τα φαγητά, τα γλυκά και γενικότερα τις απολαύσεις. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα είστε πολύ πιο πρακτικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς και πιο αποτελεσματικοί, εάν αναζητάτε τρόπους να μετατρέψετε μια δευτερεύουσα δραστηριότητα σας, ένα χόμπι σας, σε πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Εάν ασχολείστε με την μουσική, δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στα μουσικά όργανά σας, γιατί υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να χαλάσουν, να σπάσουν ή να παρουσιάσουν προβλήματα. Και οι οικιακές σας συσκευές όμως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, που δύσκολα θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μόνοι σας, χωρίς την βοήθεια τεχνίτη.

Παρθένοι
Ο Άρης βρίσκεται για τον επόμενο 1,5 μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο! Πρόκειται για τον τομέα του ωροσκοπίου σας που απεικονίζει το ποιοι είστε, το πως συμπεριφέρεστε, τι προτιμάτε και πως σκέφτεστε και ενεργείτε. Στην ζωή σας είστε πρακτικοί και εξαιρετικά λεπτολόγοι και τελειομανείς στην δουλειά σας. Η τάση αυτή θα γίνει ακόμη πιο έντονη το διάστημα που ακολουθεί, με αποτέλεσμα να αποδώσετε στο maximum στην δουλειά σας. Προετοιμαστείτε όμως να έχετε και κάποιες απώλειες, όπως βλάβες σε κάποια μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης. Πιστολάκια μαλλιών, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, σκουπάκια ή μασαζιέρες ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν.

Ζυγοί
Ο τελευταίος και πιο περίεργος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται με τον Άρη στην Παρθένο. Πρόκειται για τον 12ο οίκο, αυτόν που κρύβει το απόκρυφο και τα μυστικά, τα όνειρα σας για την ζωή, την διαίσθηση και τον αλτρουισμό. Αφορά όμως και στην ψυχική μας υγεία. Το διάστημα μέχρι τα μισά του Σεπτέμβρη φαίνεται να είναι ένα διάστημα αρκετά ισορροπημένο για το ζώδιο σας, χωρίς ιδιαίτερο παρασκήνιο να βάζει τρικλοποδιές στην πορεία σας. Ο κόσμος, και μαζί με αυτόν και σεις, προσανατολίζεται τώρα σε πρακτικά ζητήματα και δεν έχει χρόνο για ίντριγκες και δολοπλοκίες. Παρόλα αυτά, δεν είναι μια εντελώς ανέφελη εποχή, εάν αναλογιστεί κανείς ότι θα υποφέρουν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας, δημιουργώντας σας εκνευρισμό και περιττά έξοδα. Θα μπορούσατε ωστόσο να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τις βλάβες. Ο Άρης θα σας βοηθήσει…

Σκορπιοί
Ο 11ος οίκος του ωροσκοπίου σας φωτίζεται με τον Άρη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη. Είναι το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που δείχνει το πόσο ιδεαλιστές είστε, απεικονίζει τις πεποιθήσεις σας και τις κοινωνικές σας δράσεις. Αντιπροσωπεύει τον φιλικό σας κύκλο, καθώς και τις ομάδες ή τους συλλόγους που δραστηριοποιείστε. Με τον Άρη στον τομέα αυτό της ζωής σας, έχετε τις ευκαιρίες και την δυνατότητα να εξομαλύνεται φιλικές σχέσεις που παρουσίασαν κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να φανείτε εξαιρετικά χρήσιμοι με τις πρακτικές σας παρεμβάσεις στους συλλόγους ή στις ομάδες εργασίας που μπορεί να δραστηριοποιείστε. Ετοιμαστείτε όμως να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, ειδικά με τον υπολογιστή σας ή τα gadgets που χρησιμοποιείτε. Η πιθανότητα ωστόσο να τα επαναφέρετε στην ζωή χωρίς εξωτερική βοήθεια είναι μεγάλη, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Τοξότες
Ο Άρης με την διέλευση του μέσα από την Παρθένο βρίσκεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, σε ένα από τους σημαντικότερους οίκος, στον 10ο. Είναι ο τομέας της ζωής σας που αφορά στην καριέρα σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, την εικόνα που προβάλετε σαν επαγγελματίες, την κοινωνική αναγνώριση αλλά και το κοινωνικό status που μπορείτε να κατακτήσετε. Περιττό να αναφέρουμε, ότι όσο καιρό ο Άρης θα βρίσκεται στον 10ο οίκο, θα απολαύσετε εξαιρετικές επιτυχίες τον τομέα της καριέρας σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε την διαφορά ώστε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Οι φιλοδοξίες σας το διάστημα αυτό χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα, αλλά και από ρεαλισμό.

Αιγόκεροι
Η ανώτατη εκπαίδευση, το εξωτερικό και τα μεγάλα ταξίδια, η πνευματική σας αναζήτηση αντανακλάται στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον Άρη μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η διάθεση σας να εξερευνήσετε και να μάθετε θα είναι μεγάλη, αλλά θα είναι και πρακτικά προσανατολισμένη η επιθυμία σας αυτή. Το εξωτερικό, οι ξένες κουλτούρες, οι διαφορετικές φιλοσοφικές αντιλήψεις μπορούν να κάνουν τώρα την διαφορά στην ζωή σας και να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Παρά τα εξαιρετικά θετικά μαντάτα που φέρνει ο Άρη από την θέση του αυτή, θα πρέπει να περιμένετε να υπάρξουν κάποιες βλάβες στα έπιπλα του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να τα επισκευάσετε οι ίδιοι, καθώς θα έχετε το διάστημα αυτό τις καλύτερες πιθανές να πιάσουν τα χέρια σας και να κάνετε καλή δουλειά.

Υδροχόοι
Το σεξ και τα πάθη απεικονίζονται στο 8ο ηλιακό σας οίκο, ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που ενεργοποιείται με την παρουσία του Άρη από την Παρθένο. Εδώ απεικονίζονται οι προτιμήσεις σας, τα πάθη και οι επιθυμίες σας, το βαθύτερο συναίσθημα, την μεταμόρφωση και την αναγέννηση. Είναι όμως και ένας οικονομικός οίκος, καθώς συνδέεται με την διαχείριση των χρημάτων τρίτων, τις ασφάλειες, τα κληρονομικά μας, τα δάνεια και τις επενδύσεις. Θα είναι ένα καλό χρονικό διάστημα όσο αφορά στην οικονομική διαχείριση, καθώς οι προσεκτικές και μελετημένες σας κινήσεις θα φέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Εάν έχετε ωστόσο χρηματοκιβώτιο στο γραφείο ή στο σπίτι, ετοιμαστείτε για εκνευρισμούς, καθώς θα παρουσιάσει βλάβη και θα χρειαστεί επισκευή.

Ιχθείς
Ο Άρης από την Παρθένο ενεργοποιεί τον 7ο ηλιακό σας οίκο, έναν οίκο που επιγραμματικά αφορά στις σχέσεις σας με τους τρίτους, τους συνεταιρισμούς σας, τις συνεργασίες σας αλλά και τους γάμους σας. Δείχνει ποιο ταίρι θα επιλέξετε να συμπορευτείτε στην ζωή, εάν θα πραγματοποιήσετε περισσότερους από ένα γάμους, αλλά και τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και τις δημόσιες σας σχέσεις. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με συνεταίρους, συνεργάτες ή με το ταίρι σας, εάν υπήρξαν προβλήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς θα είστε πρακτικοί στην προσέγγιση σας με τα προβλήματα και έτοιμοι να βρείτε λύσεις για να προχωρήστε μπροστά. Προσοχή μόνο, ένα δώρο που θα έχετε αγοράσει για το ταίρι σας, ίσως να κινδυνέψετε να το σπάσετε πριν καν έχετε την ευκαιρία να το προσφέρετε…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164