Προβλέψεις 2021: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά;

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν οικονομικά το 2021; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη, γράφει για τα ζώδια που θα γνωρίσουν την επιτυχία και θα δούνε χαρά στο πορτοφόλι τους το νέο χρόνο…

Το 2020 ήταν ένα έτος που όλοι μας θα θέλαμε να ξεχάσουμε ότι πέρασε από την ζωή μας. Για κάποιους ήταν μια χαμένη χρονιά, για άλλους ένα έτος καταστροφής, είναι αμφίβολο όμως εάν έστω και ένας θα έχει κάποιες θετικές αναμνήσεις… Επιβιώσαμε όμως και ευελπιστούμε στα καλύτερα!

Το 2021 υπόσχεται να είναι προκλητικό όσο και ενδιαφέρον! Το κυρίαρχο αστρολογικό συμβάν του έτους θα αποτελεί η επαναλαμβανόμενη σύγκρουση μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, που θα μετουσιώσει την σύγκρουση του παλιού με το καινούριο, του παρελθόντος με το μέλλον, του συντηρητικού με το νεωτεριστικό και επαναστατικό! Και καθώς οι πλανητικοί κύκλοι κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, το παλιό περνάει αναπόφευκτα στην ιστορία για να δώσει χώρο στο νέο. Και όσοι βρεθούν στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας, θα είναι και αυτοί που θα γευτούν τα μέγιστα οφέλη.

Τα άτομα και τα έργα που στοχεύουν στο μέλλον, στις καινούριες εποχές και τις νέες συνθήκες θα είναι πετυχημένα. Θα πρέπει να είναι γενναίοι καθώς θα πρέπει να ρισκάρουν, αλλά όχι απερίσκεπτοι. Θα πρέπει να έχουν ευγενείς ανθρώπινους στόχους και να μην υποκινούνται από την απληστία. Ο σεβασμός της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας, η προστασία του φυσικού και ζωικού βασιλείου που τόσο κακοποιήσαμε θα αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις επιτυχίας στην νέα εποχή. Θα είναι η εποχή που οι βρώμικοι τρόποι επίτευξης υλικής ευημερίας και “επιτυχίας” δεν θα έχουν πια καμία πέραση.

Οι πλέον υποσχόμενοι τομείς που μπορούν να φέρουν κέρδη είναι αυτοί που έχουν σχέση με την διάνοια. Ο Υδροχόος, ο οποίος δίνει το στίγμα της εποχής που ξεκινάει, είναι ένα ζώδιο με έντονη διάνοια, έτοιμο να εργαστεί πυρετωδώς για μια νέα ιδέα. Είναι ένα ζώδιο που αγαπά την καινοτομία, τις εφευρέσεις, τους πειραματισμούς και την σύγχρονη τεχνολογία. Όσοι μπορέσουν να ευθυγραμμιστούν εγκαίρως με την νέα πραγματικότητα, θα βρεθούν στην κορυφή της επιτυχίας μέσα στο 2021. Ποιοι όμως έχουν τις δυνατότητες και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσουν την κορυφή;

Υδροχόοι
Οι πρώτοι και κύριοι διεκδικητές του σκήπτρου είναι οι Υδροχόοι, αν και το 2021 αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο για αυτούς. Θα πρέπει να πάρουν κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις, χωρίς να μπορούν να στηριχτούν πουθενά και σε κανέναν. Από τον Δεκέμβριο του 2020 και για ένα περίπου χρόνο φιλοξενούν στο σπίτι τους, τους γίγαντες του ηλιακού μας συστήματος Κρόνο και Δία, που θα επηρεάζουν κυρίως το ζώδιο τους. Θα αισθανθούν την παρόρμηση να προχωρήσουν στην ζωή τους, να δημιουργήσουν και να κερδίσουν μια περίοπτη θέση κάτω από τον ήλιο. 
Η ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο, που έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν, θα τους γεμίσει με αισιοδοξία για το μέλλον. Θα μπορούν να γοητεύσουν και να πείσουν, να μαγέψουν το ακροατήριο τους με το φυσικό τους χάρισμα. Καλύτερες προοπτικές για μια ανοδική πορεία καριέρας έχουν όσοι ασχολούνται με την πληροφορική και τον προγραμματισμό, την καλλιτεχνία και την συγγραφή, καθώς και την δημοσιογραφία. Πολύ καλύτερες προοπτικές θα έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες, όπως είναι προφανές, από ότι οι υπάλληλοι, που παρόλα αυτά δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.
Θα πρέπει ωστόσο όλοι να είναι προσεκτικοί στα οικονομικά τους και να μην ενδώσουν σε δαπάνες που δεν είναι απαραίτητες, σκορπώντας χρήματα δεξιά και αριστερά. Δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν ό,τι έχουν ξεκινήσει ήδη, ούτε και να επαναπαυτούν στις δάφνες τους, γιατί ο Κρόνος δεν συγχωράει την τεμπελιά και την ανεμελιά. Ούτε και να πάρουν τα μυαλά τους αέρα από τους επαίνους και τα κομπλιμέντα.
Ημερομηνία – ορόσημο για το ζώδιο είναι η 29η Ιανουαρίου 2021, με την σύνοδο Ήλιου – Δία να φιλοξενείται στον Υδροχόο! Οι ουρανοί ανοίγουνε και εισακούγονται οι επιθυμίες τους.

 

Ζυγοί και Δίδυμοι
Ο επεκτατικός Δίας που θα διέρχεται το ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει ούριο άνεμο στα πανιά Διδύμων και Ζυγών. Η επιτυχία τους ωστόσο δεν θα είναι τόσο αισθητή, καθώς δεν θα έχει άμεση σχέση με την επιχειρηματικότητα και την κερδοφορία, αλλά την δημιουργικότητα, την μελέτη και την διεύρυνση των οριζόντων τους, που θα τους επιτρέψει να φτάσουν σε ένα άλλο επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης.
Οι Δίδυμοι έχουν την δυνατότητα φέτος να μεγαλώσουν, να ωριμάσουν πνευματικά, να κατακτήσουν ευεργετικά ψήγματα σοφίας και μέσα από την διαδικασία αυτή να αλλάξουν σκοπό και πορεία ζωής. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για σπουδές, μελέτες, έρευνες και μεταφυσικές ή πνευματικές αναζητήσεις! Το τέλος του 2021 θα τους βρει αλλαγμένους και αναγεννημένους.
Οι Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία φέτος να αξιοποιήσουν τα δημιουργικά τους ταλέντα. Όσοι ασχολούνται με την συγγραφή, φέτος είναι η χρονιά τους να ξεκινήσουν ένα καινούριο βιβλίο ή να ολοκληρώσουν κάποιο που έχουν ξεκινήσει ήδη. Μπορούν να δημοσιοποιήσουν την εργασία τους στο διαδίκτυο και να αποκτήσουν το φανατικό τους κοινό. Ιδιαίτερη εύνοια και εξαιρετικές προοπτικές καριέρας θα έχουν οι Ζυγοί που ασχολούνται με τα οικονομικά, είτε σαν οικονομολόγοι, είτε και σαν λογιστές, λόγω της δημιουργικής προσέγγισης τους σε ζητήματα οικονομικής φύσης.
Μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για Διδύμους και κυρίως για τους Ζυγούς είναι η 15η Οκτωβρίου  2021, με την ευνοϊκή όψη Ήλιου – Δία να φέρνει χαμόγελα επιτυχίας!

 

Ταύροι και Καρκίνοι
Η τύχη χαμογελάει και τα δύο αυτά ζώδια μέσα στο 2021, ειδικά εάν κατασταλάξουν στο τι θέλουν να πετύχουν και ποια πορεία να ακολουθήσουν.
Οι Ταύροι θα έχουν την εύνοια να κατακτήσουν στόχους καριέρας, αλλά και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια, εάν είναι ελεύθεροι. Από τους ίδιους εξαρτάται και τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στην ζωή τους. Δεν θα έρθουν όμως όλα εύκολα και για αυτό χρειάζεται υπομονή, πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους και κυρίως αυτοκυριαρχία και θετική σκέψη στις κρίσιμες στιγμές ή καταστάσεις.
Οι Καρκίνοι θα έχουν ένα σύντομο αλλά εξαιρετικά ελπιδοφόρο παράθυρο στην τύχη, που εάν το αξιοποιήσουν θα μπορούσε να αλλάξει την ζωή τους. Η ημερομηνία – ορόσημο είναι η 23η Ιουνίου 2021, όταν ο Δίας θα βρεθεί για ένα σύντομο πρώτο πέρασμα στους Ιχθείς και θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον Ήλιο. Εάν προετοιμαστούν για το άνοιγμα αυτό της τύχης, τότε μπορεί να βρεθούν με μια νέα πρόταση συνεργασίας για μια πολύ πιο προσοδοφόρα δουλειά, να αλλάξουν τόπο διαμονής, να γίνουν αποδεκτοί σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή να εκπληρώσουν όποια άλλη επιθυμία έχουν.

Καλή μας Χρονιά! Φωτεινή, δημιουργική και προσοδοφόρα !

And More