Ζώδια 2024: Τι προβλέπουν τα άστρα για τη νέα χρονιά;

Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2024! Πώς θα είναι η νέα χρονιά σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Το 2024 υπόσχεται μια υπέροχη περίοδο στη ζωή σου, γεμάτη θετική ενέργεια και δύναμη. Θα ξεκινήσεις τη χρονιά με θάρρος και μεγάλο ενθουσιασμό για να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε εργασία, καθώς ο Άρης ο άρχοντας του ζωδίου σου θα εξυψωθεί. Οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και γύρω στα μέσα της χρονιάς με τη διέλευση του Δία το Μάιο, οι επιθυμίες σου θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα και θα έχεις νέες ευκαιρίες και πολλές πνευματικές δραστηριότητες.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα φέρει κάποιες προκλήσεις που θα σου χαρίσουν νέες γνώσεις και ωριμότητα για να διαμορφώσεις τα σχέδια σου προς την σωστή κατεύθυνση για επιτυχία και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αναγνώριση θα υπάρξει στα εργασιακά, άνοδος, αλλά και αύξηση μισθού με την υποστήριξη του Δία. Μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση, καθώς ο Άρης θα υποστηρίζει τις προσπάθειες σου ενισχύοντας το θάρρος σου για την ανάληψη κινδύνων και ρίσκων. Ταξίδια και επαφές θα ενισχύσουν την καριέρα και τη φήμη σου. Αν έκανες σχέδια να φύγεις ή να κάνεις μια μεταγραφή στο εξωτερικό, μπορούν αυτή τη χρονιά να καρποφορήσουν. Επίσης μπορεί να αναβιώσει οποιοδήποτε έργο που είχε σταματήσει στο παρελθόν. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει ένα βάρος ευθυνών και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να μετατρέψει το τελευταίο τρίμηνο σε μια ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση αντί να αισθάνεσαι ότι κατακλύζεσαι από προκλήσεις. Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις σταθερότητα και πιθανά απρόοπτα, αλλά θυμήσου να διαχειρίζεσαι τους πόρους σου με σύνεση για να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Εκπλήρωση επιθυμιών και ευτυχία προβλέπεται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου με την υποστήριξη του Δία. Θα μπορέσεις να στηρίξεις τον άνθρωπο σου και να απολαύσεις τα οφέλη μιας θετικής, γεμάτης ενέργεια σχέσης σου. Ωστόσο προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε συναίσθημα και εργασιακές υποχρεώσεις αφιερώνοντας ουσιαστικό χρόνο στο ταίρι σου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές συναντήσεις και απροσδόκητες συνδέσεις κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Σημαντικές ημερομηνίες
7 Μαρτίου: Νέες ευκαιρίες σε προκαλούν γι’ αυτό και θα πρέπει να  αδράξεις τη στιγμή.
21 Ιουνίου: Ξεκινά μια περίοδος προβληματισμού και αυτοανακάλυψης.
15 Σεπτεμβρίου: Τα οικονομικά θέματα παίρνουν θετική τροπή.
3 Δεκεμβρίου: Σε περιμένει μια παθιασμένη και αξέχαστη ρομαντική συνάντηση ή μια νέα συναρπαστική σχέση.

Ταύρος

Το 2024 φαίνεται ότι σου χαρίζει νέες γνώσεις και επιτεύγματα στην προσωπική, αλλά και την επαγγελματική, οικονομική σου ζωή. Τα όνειρα σου φαίνεται να εκπληρώνονται και οι εκκρεμείς εργασίες ή υποθέσεις σου να ολοκληρώνονται.
Η σκληρή δουλειά που ευνοείται και από την τύχη, θα ενισχύσει τον τομέα των εργασιακών και των επαφών σου. Η φήμη σου ανεβαίνει καθώς και ο μισθός σου. Τον Ιανουάριο μέχρι καΙ τον Απρίλιο θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου, κάτι που θα είναι καλό για την ανάπτυξη σου υπό την ισχυρή επιρροή του Κρόνου και του Άρη. Κατόπιν γύρω στον Απρίλιο, ο Ερμή στρέφεται ανάδρομος και δυσκολεύει την επικοινωνία και την εκτέλεση των καθηκόντων σου.

Συνολικά τη νέα χρονιά οι σκέψεις σου θα υποστούν μια μεταμόρφωση που θα σε οδηγήσει σε μια νέα διάσταση και νέες ευκαιρίες. Ωστόσο το 2ο εξάμηνο του έτους ορισμένες σκληρές πλανητικές κινήσεις μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος και αρνητικές σκέψεις γύρω από τον τομέα εξέλιξης των επαγγελματικών σου. Η έρευνα, η υποστήριξη και η καθοδήγηση ισχυρών προσώπων δίπλα σου θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.
Οικονομικά, η συνετή φύση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις σοφές επενδύσεις και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου και τις πιο σταθερές βάσεις. Μπορεί να κάνεις μια σημαντική αγορά μετά τον Ιούνιο. Επίσης η επένδυση σε γη ή η αγορά μετοχών να σου επιφέρει κέρδος. Θα υπάρξουν πιθανότητες να κερδίσεις καλές πηγές εσόδων πιθανότατα από το εξωτερικό, ή να έρθει μια προαγωγή να αυξήσει το εισόδημα σου. Το τελευταίο τρίμηνο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν περισσότερα έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια ή την υγεία.

Η χρονιά ξεκινά υπέροχα και για το συναισθηματικό- ερωτικό σου τομέα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανθίζει και φαίνεται να περνάτε καλά οι δυο σας, κρατώντας και προστατεύοντας τη σχέση σας απ’ τα αδιάκριτα βλέμματα και την παρέμβαση τρίτων προσώπων. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς πιθανά να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα λόγο της έλλειψης οικειότητας και των προκλητικών ανταλλαγών που προκαλούνται από τον Άρη και το Δία. Αν είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως μια νέα αγάπη θα μπει δυναμικά στη ζωή σου και θα έχει διάρκεια.

Σημαντικές ημερομηνίες
1 Απριλίου: Εμφανίζεται μια ευκαιρία καριέρας με μακροπρόθεσμες δυνατότητες εξέλιξης.
10 Ιουλίου: Μια ρομαντική σχέση βαθαίνει ή ξεκινά μια νέα.
22 Οκτωβρίου: Τα οικονομικά κέρδη και οι επενδύσεις αποδίδουν.
18 Δεκεμβρίου: Μια σημαντική προσωπική αποκάλυψη οδηγεί σε προσωπική ανάπτυξη.

Δίδυμοι

Το 2024 θα σε εμπνεύσει να κάνεις κάτι νέο ή να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να έχεις για χρόνια στο μυαλό σου και να μη τόλμησες ποτέ να το υλοποιήσεις ή να το πιστέψεις τόσο πολύ. Σε γενικές γραμμές είναι μια τέλεια χρονιά που η τύχη είναι με το μέρος σου, η σκληρή δουλειά σου θα αναγνωριστεί και θα σου προσφέρει μια νέα ταυτότητα φήμης. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα εξασφαλίσει θετικά και προοδευτικά αποτελέσματα σε σχέση με την καριέρα, τις προσωπικές σχέσεις και τα οικονομικά σου. Με σύμμαχο τον ισχυρό Δία, θα δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις ένα ανεμοστρόβιλο ευκαιριών, εμπειριών και συνδέσεων, αλλά και να ρισκάρεις προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και άνετη. Ωστόσο θα πρέπει να βάλεις φρένο στην ανυπομονησία η οποία σε χαρακτηρίζει και να σκεφτείς ότι μια αυτοκρατορία δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρότερα από την προηγούμενη χρονιά, όμως είσαι διαθετημένη να το κάνεις. Το 2ο εξάμηνο της χρονιάς ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια ή να φέρει κάποιες δυσκολίες, γι’ αυτό και θα πρέπει να εργάζεσαι με πιο προσεκτικό σχεδιασμό και τεχνικές εργασίες για να αποφύγεις λάθη.

Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται σημαντικά και αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση έχεις την ευκαιρία να την εμβαθύνεις , να πάρεις αποφάσεις και να χαρείς την ασφάλεια και τη σιγουριά που σου προσφέρει ο αγαπημένος σου. Μοιράζεσαι ευθύνες μαζί του, έχεις τη διάθεση να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις το ημερολόγιο των ευχάριστων εμπειριών σας. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις το μελλοντικό και μόνιμο σύντροφο σου μέσα από ένα ταξίδι και με την επιρροή του Κρόνου, να οδηγηθείς ακόμα και σε μια δέσμευση ή μια σχέση ζωής. Ωστόσο από το Μάιο και μετά μπορεί να προκληθούν κάποια προβλήματα και να υπάρξουν κάποιες διακυμάνσεις που μπορεί να περιορίσουν την ευτυχία σου. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις τον έλεγχο.

Ο Δίας διατηρεί την κατάσταση των οικονομικών σου σε ισορροπία, γι’ αυτό και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ιδιαίτερα. Αν έχεις κάποιο όνειρο να αποκτήσεις ένα σπίτι, φέτος φαίνεται να μπορείς να το πραγματοποιήσεις. Το 2ο εξάμηνο του έτους ίσως χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου, τις αγορές και επενδύσεις.

Σημαντικές ημερομηνίες
15 Μαΐου: Προκύπτει πρόοδος και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.
7 Αυγούστου: Μια βαθύτερη σχέση στην προσωπική σας ζωή. Ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου.
3 Νοεμβρίου: Οικονομικά κέρδη μέσω της καινοτομίας και της προσαρμοστικότητας.
28 Δεκεμβρίου: Μια μεταμορφωτική προσωπική αποκάλυψη.

Καρκίνος

Η νέα χρονιά ξεκινά αισιόδοξα και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα φέρει ειδικά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς! Μετά τον Απρίλιο προβλέπεται να είναι εξαιρετική η περίοδος, καθώς φέρνει σταδιακή άνοδο και εξέλιξη στα επαγγελματικά, αλλά και την προσωπική σου ζωή. Ο Δίας σε βοηθά και φέρνει ευκαιρίες, ίσως και μια προαγωγή το Μάιο. Το 2ο εξάμηνο μπορεί να φέρει ή να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες τις οποίες βέβαια μπορείς να αντιμετωπίσεις με σχετική ευκολία. Απλά θα πρέπει να δουλέψεις πιο μεθοδικά και οργανωμένα. Στα οικονομικά μπορεί να ξεκινήσει η χρονιά με μια αίσθηση ανασφάλειας ή περιορισμένης ροής χρημάτων. Ο Κρόνος θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα σε αποτρέψει από σπατάλες και άσκοπα έξοδα. Περισσότερα κέρδη προβλέπονται να εξοικονομούνται στο 2ο εξάμηνο του νέου έτους, καθώς και ευκαιρίες να βελτιώσεις την κατάσταση ή να αποκτήσεις αυτά τα πολύτιμα που ονειρεύεσαι όπως ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι.

Στον τομέα των σχέσεων δίνεις περισσότερη έμφαση στην εμβάθυνση των δεσμών με τους αγαπημένους σου και κυρίως στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η ενσυναίσθηση και η συναισθηματική σου νοημοσύνη θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη των σημαντικών για σένα σχέσεων. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις εγκάρδιες σχέσεις, να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές που θα σου εξασφαλίσουν την ηρεμία και την ασφάλεια. Εάν είσαι μόνη, μετά τον Ιούνιο μπορείς να περιμένεις συγκλονιστικές εκπλήξεις. Μέχρι τότε απόλαυσε το φλερτ, κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου σε σχέση με το παρελθόν, φρόντισε τον εαυτό σου και τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου. Με λίγα λόγια αγκάλιασε την ευαλωτότητα σου και πάρε δύναμη μέσα από αυτήν. Το νέο έτος σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και να τις επουλώσεις.

Σημαντικές ημερομηνίες
5 Ιουνίου: Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας που ευθυγραμμίζεται με τη φύση σου γίνεται η πηγή ενέργειας και δύναμης σου.
18 Σεπτεμβρίου: Σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις. Ίσως ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα!
12 Νοεμβρίου: Χρηματοοικονομική σταθερότητα μέσω συνετών προϋπολογισμών και αποφυγή ριψοκίνδυνων ενεργειών.
30 Δεκεμβρίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο ταξίδι αυτό – ανακάλυψης.

Λέων

Το 2024 χαρακτηρίζεται μια τυχερή χρονιά για σένα που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις κάποια όνειρα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και θα σου φέρει ευκαιρίες για πρόοδο σε θέματα καριέρας, οικονομικών και σχέσεων. Με την υποστήριξη του Δία και του Κρόνου και με την ικανότητα σου να εργάζεσαι σκληρά, θα σημειώσεις πολλά επιτεύγματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η χρονιά θα ξεκινήσει με σταθερότητα και βελτίωση στα επαγγελματικά λόγο της ισχυρής ώθησης του Δία στον 9ο οίκο έως τις 30/4 και του Κρόνου, που σου προσφέρουν ευκαιρίες για διάκριση, επιτυχία ακόμα και ως φυσική ηγέτιδα! Μπορείς επίσης να αλλάξεις κατεύθυνση και να ανακαλύψεις ταλέντα και ικανότητες που πιθανά ούτε και εσύ η ίδια ήξερες ότι διαθέτεις. Το 2ο εξάμηνο του έτους ωστόσο, μπορεί να σημειωθούν κάποιες συγκρούσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, καθυστερήσεις, περισπασμοί και εμπόδια υπό την επίδραση του ανάδρομου Δία και του Κρόνου. Παρέμεινε συγκεντρωμένη και προσεκτική περιορίζοντας το άγχος.

Οικονομική σταθερότητα μέσω των εργασιακών σου και αύξηση των εσόδων προβλέπεται σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οποιαδήποτε εργασία είχε τεθεί σε αναμονή λόγο έλλειψης χρημάτων θα ολοκληρωθεί το 2024. Οι σημαντικές οικονομικές αποφάσεις θα πρέπει ωστόσο να ληφθούν και να εκτελεστούν πριν από το Μάιο, καθώς αυτό το διάστημα φαίνεται ευνοϊκότερο. Αυτή η χρονιά θα εκπληρώσει τα όνειρο όσων σκέφτονται να κάνουν οικογένεια. Τα ταξίδια που ευνοούνται θα φέρουν αρκετές ρομαντικές – ερωτικές, παθιασμένες στιγμές. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση επιδεικνύεις υπευθυνότητα στη σχέση σου και εξασφαλίζεις τις γερές βάσεις, κυρίως στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Εάν σκέφτεσαι να αποκτήσεις έναν απόγονο κατά τη διάρκεια Ιανουαρίου – Απριλίου η τύχη είναι με το μέρος σου και υποστηρίζει τη γονιμότητα σου.

Σημαντικές ημερομηνίες
8 Αυγούστου: Μια σημαντική ανακάλυψη σταδιοδρομίας που σε ωθεί στο προσκήνιο.
20 Οκτωβρίου: Μια σημαντική ρομαντική σύνδεση ή ορόσημο.
5 Δεκεμβρίου: Οικονομικές ευκαιρίες με μακροπρόθεσμες δυνατότητες.
31 Δεκεμβρίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό ταξίδι ανάπτυξης σου.

Παρθένος

Το 2024 φαίνεται ότι θα είναι μια χρονιά μεγάλων ευκαιριών. Από τον Ιανουάριο έως το τέλος Μάιου, ο προάγγελος της τύχης ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και πλέον θα είσαι σε θέση να λύσεις σύνθετα προβλήματα, να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο και να αναπτύξεις με επιτυχία σχέσεις. Ο Πλούτωνας βρισκόμενος στο ζώδιο του Υδροχόου θα αφαιρέσει την αναποφασιστικότητα σου και θα δώσει ώθηση να αποχωριστείς τις ξεπερασμένες απόψεις και πεποιθήσεις. Προσαρμόζεσαι πιο εύκολα στις μεταβαλλόμενες εξωτερικές συνθήκες και είσαι έτοιμη να εργαστείς παραγωγικά. Τους φθινοπωρινούς μήνας ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερο, θα επιβραδύνει τους ρυθμούς ή την ενέργεια σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να αναβάλλεις για λίγο την υλοποίηση των πιο σημαντικών σου εργασιών.

Τη νέα χρονιά ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με θέματα που αφορούν τη επίλυση οικονομικών ζητημάτων και γραφειοκρατίας, καθώς υπάρχει κίνδυνος συγκρούσεων με κρατικούς φορείς. Ίσως αναγκαστείς να καταφύγεις πιο συχνά απ’ ότι συνηθίζεις να το κάνεις, σε διπλωματικά τεχνάσματα για να αποφύγεις μεγαλύτερους μπελάδες. Σε γενικές γραμμές απ’ την οικονομική σου κατάσταση δε θα πρέπει να περιμένεις πολλά. Ωστόσο δε χρειάζεται να αγχώνεσαι πολύ γι’ αυτό. Παρέμεινε αισιόδοξη και επικεντρώσου στην εύρεση ευκαιριών για βελτίωση και σταθεροποίηση της οικονομικής σου ευημερίας. Θυμήσου ότι οι καλύτεροι μήνες για τον τομέα των οικονομικών σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ο Μάιος και ο Ιούλιος.

Το νέο έτος θα καθαρίσει αρκετές μνησικακίες και παρεξηγήσεις από το παρελθόν στην ερωτική σου ζωή κι αυτό θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη της Αφροδίτης. Αυτή είναι μια χρονιά που θα αισθάνεσαι περισσότερο δεμένη με το σύντροφο σου, αν και θα πρέπει να ενισχύσεις την ερωτική σας ζωή. Εάν είσαι ελεύθερη και ερωτευτείς, μην καθυστερήσεις να μοιραστείς τα συναισθήματα σου καθώς μπορείς να περιμένεις μια θετική ανταπόκριση. Νέα μυθιστορήματα είναι πολύ πιθανά ήδη κατά τη διάρκεια του χειμώνα μερικά από τα οποία δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε μια δέσμευση μέχρι το καλοκαίρι.

Σημαντικές ημερομηνίες
25 Ιανουαρίου: Οικονομικά κέρδη από σοφές επενδύσεις.
20 Φεβρουαρίου. Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό σου ταξίδι ανάπτυξης.
10 Σεπτεμβρίου. Μια ευκαιρία καριέρας που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σου.
14 Νοεμβρίου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις μέσω της βελτιωμένης επικοινωνίας.

Ζυγός

Το 2024 ξεκινά με μια έκρηξη, καθώς νιώθεις ενθουσιασμένη με τα πάντα γύρω σου και έτσι θα εξελιχθεί η χρονιά με θετικά αποτελέσματα και θετικές συνθήκες, τόσο στον εργασιακό χώρο σου όσο και την προσωπική σου ζωή. Η υποστήριξη που θα λάβεις από τα κοντινά αγαπημένα σου πρόσωπα και συνεργάτες υπό την επιρροή του Δία και του Άρη, είναι καθοριστικής σημασίας. Συνολικά το 2024 υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη αγάπη και στήριξη.
Οι νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά φαίνεται να σου δίνουν μια νέα ταυτότητα.. θα πετύχεις τους επιθυμητούς στόχους και θα είσαι πραγματικά ευλογημένη με ένα τυχερό Δία να υποστηρίζει κάθε σου κίνηση και επιλογή.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα γνωρίσεις την πολυπόθητη ανάπτυξη, το εισόδημα και την άνοδο της θέσης σου. Το προφίλ σου αναβαθμίζεται υπό την ισχυρή επιρροή του Άρη, βοηθώντας σε να χτίσεις γερά θεμέλια στην επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν εμπόδια από ανταγωνιστικούς εταίρους, ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, όμως καταφέρνεις να τα διαχειριστείς και να τα ξεπεράσεις ανώδυνα. Πιθανά να υπάρξουν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων που σχετίζονται με την εργασία, την προώθηση και την εξασφαλισμένη ανάπτυξη το 2ο και το 3ο τρίμηνο του έτους. Ιούλιο και Νοέμβριο προετοιμάσου για κάποιες καθυστερήσεις υπό την επίδραση του ανάδρομου Κρόνου.

Η χρονιά φέρνει το διαβεβαιωτικό μήνυμα αγάπης και ρομαντισμού. Η σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγο θα βελτιωθεί και η αμοιβαία προσκόλληση θα γίνει πιο δυνατή. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους ίσως υπάρξει μια δυσκολία έκφρασης, αλλά τότε είναι που πρέπει να συνεχίσεις να είσαι ειλικρινής απέναντι του , αντί να φορτώνεσαι συναισθηματικές αποσκευές. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να βρεις το ανάλογο ταίρι την περίοδο Ιανουαρίου – Μαΐου με τη υποστήριξη του Δία και της Αφροδίτη. Ωστόσο δεν αποκλείεται μια απροσδόκητη επανασύνδεση. Τα οικονομικά, απαιτούν σωστό προγραμματισμό, καθώς μπορεί να υπάρξουν απρογραμμάτιστα έξοδα. Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού σου κράτα ότι υπάρχει εύνοια από την τύχη σε υπολογισμένα ρίσκα που θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

Σημαντικές ημερομηνίες
19 Ιανουαρίου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις μέσω της αποτελεσματικής επικοινωνίας.
8 Απριλίου: Οικονομικά κέρδη μέσω συνεργασιών και εγχειρημάτων.
15 Μαΐου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό σου ταξίδι ανάπτυξης.
3 Οκτωβρίου: Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας που θα σου επιτρέψει να επιδείξεις τις διπλωματικές σου δεξιότητες.

Σκορπιός

Το 2024 αφθονούν τα θετικά αποτελέσματα, καθώς θα υπάρξει αναγνώριση στα εργασιακά, αύξηση μισθού και ευτυχία στις σχέσεις σου, μαζί με άλλες θετικές εξελίξεις και προοπτικές στη ζωή σου. Νέες πηγές εισοδήματος θα αποκαλυφθούν ξαφνικά και θα λάβεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου, καθώς και των μελών της οικογένειας σου. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα φέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις οι οποίες ωστόσο θα φέρουν πολλές γνώσεις και θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς και να ωριμάσεις. Απέφυγε να κάνεις οποιοδήποτε βήμα ή απόφαση που προέρχεται μέσα από το θυμό. Φόρτος εργασίας, καθυστερήσεις και εμπόδια, πράγματα που ουσιαστικά θα σε ωθήσουν να εργαστείς σκληρότερα και έτσι να θέσεις μια ισχυρότερη βάση στην καριέρα σου.

Νέες ευκαιρίες στα εργασιακά ή ακόμα και μια προαγωγή υπό την επιρροή του Δία μπορούν να σου δώσουν μια νέα ταυτότητα. Η παρουσία του Ουρανού στον τομέα της καριέρα σου, μπορεί να οδηγήσει σε απροσδόκητες αλλαγές που θα έχουν αντίκτυπο στην οικονομική σου κατάσταση στην οποία δεν προβλέπονται δεινά το 2024. Θα επενδύσεις χρήματα σε γη και επίπλωση σπιτιού. Αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτική τον Οκτώβριο καθώς οι επενδύσεις μπορούν να πάνε στραβά. Ωστόσο το 1ο εξάμηνο του έτους οι επενδύσεις σε ακίνητα ή μετοχές θα εξασφαλίσουν την αναμενόμενη εξέλιξη και ανάπτυξη.

Εάν είσαι μόνη ερωτικά- συναισθηματικά οι πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό είναι πολλές αυτή τη χρονιά. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια Μάιου – Οκτωβρίου πιθανότατα να μπεις σε μια μακροχρόνια σχέση ή ακόμα και ένα γάμο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι μήνες για θέματα καρδιάς, λόγο των υπερβολικών προσδοκιών σου. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση ή ένα γάμο, το 2024 υπόσχεται μια καλύτερη περίοδο για τη σχέση σας. Αμοιβαίος σεβασμός, αλληλοκατανόηση και ειλικρίνεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα επισφραγίσουν τη σχέση και θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Σημαντικές ημερομηνίες
1η Φεβρουαρίου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις σου μέσω του συναισθηματικού βάθους.
22 Μαΐου: Οικονομικά κέρδη μέσω στρατηγικών επενδύσεων.
18 Ιουνίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό σου ταξίδι ανάπτυξης.
7 Νοεμβρίου: Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας που αξιοποιεί την έμφυτη αποφασιστικότητά σας.

Τοξότης

Η σκληρή δουλειά και η τύχη τη νέα χρονιά θα σε υποστηρίξουν σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας σου την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Η υποστήριξη επίσης του κυβερνήτη σου Δία, φέρνει αναγνώριση στα εργασιακά και οικονομικές απολαβές. Να είσαι έτοιμη να αρπάξεις κάθε ευκαιρία το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Ωστόσο το τελευταίο τρίμηνο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά θα είναι μια περίοδος για να μάθεις και να ανακαλύψεις, να ωριμάσεις και να διαμορφώσεις τα σχέδια και τη ζωή σου προς τη σωστή κατεύθυνση. Ίσως κάνεις περισσότερες από μια εργασίες φέτος προκειμένου να πετύχεις μια δυνατή θέση και να καταλήξεις σε κάτι νέο. Ευκαιρίες για αλλαγή εργασίας θα έρθουν μετά το Μάιο.

Σε γενικές γραμμές θα απολαύσεις μια καλή επαγγελματική και προσωπική ζωή εξισορροπώντας και τα δυο με την εξυπνάδα σου. Μπορεί ακόμα να κάνεις μερικά εκπληκτικά επαγγελματικά ταξίδια και να θυμάσαι πως σε ότι κάνεις, η επιμονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας ακόμα και όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια. Πολλές ευκαιρίες επίσης θα υπάρξουν και στα οικονομικά για να κερδίσεις χρήματα, να λάβεις χρήματα τα οποία για κάποιο λόγο είχαν κολλήσει και να επενδύσεις. Ωστόσο να είσαι προσεκτική με την οικογενειακή περιουσία. Το 1ο εξάμηνο του έτους σου δίνετε η δυνατότητα να συγκεντρώσεις χρήματα μέσα απ’ την προσωπική σου προσπάθεια και στη συνέχεια να τα επενδύσεις. Να είσαι σίγουρη πως οι μακροπρόθεσμες απολαβές θα έχουν ενδιαφέρον. Ο Δίας θα σου δώσει τη διαύγεια του μυαλού για να αναλύσεις την αγορά και να κερδίσεις χρήματα.

Προηγούμενες μνησικακίες και παρεξηγήσεις που δημιουργούσαν πολλές αναταραχές στην ερωτική σου ζωή θα διαλυθούν φέτος με τον Κρόνο. Οι πλανητικές τοποθετήσεις στη νέα χρονιά θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις τα λάθη σου κι να εργαστείς με το ένστικτο σου για να επιλύσεις οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση στην υπάρχουσα σχέση ή γάμο σου. Εάν είσαι μόνη, το πρώτο εξάμηνο του έτους η θέση του Δία σε βοηθά να βρεις αυτό που αναζητάς με την προϋπόθεση να είσαι ξεκάθαρη για το τι ψάχνεις από ένα σύντροφο. Συνολικά αυτή θα είναι μια χρονιά για δώρα και εκπλήξεις για να εξερευνήσεις αχαρτογράφητα μέρη.

Σημαντικές ημερομηνίες
5 Μαρτίου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας.
10 Ιουνίου: Οικονομικά κέρδη μέσω περιπετειωδών εγχειρημάτων.
27 Ιουλίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό σου ταξίδι ανάπτυξης.
15 Δεκεμβρίου: Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας που σου επιτρέπει να μοιραστείτε τις γνώσεις σου.

Αιγόκερως

Είναι καιρός να αναλάβεις την ηγεσία στους περισσότερους τομείς της ζωής σου και να εμπνευστείς μέσω της ανάπτυξης και της αυτοπεποίθησης σου αυτή τη χρονιά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για τη συσσώρευση χρημάτων μέσω πολλαπλών πηγών, καθώς ο κυβερνήτης σου Κρόνος, ο άρχοντας των χρημάτων σου θα σου δώσει την εύνοια του. Μπορείς να περιμένεις μια επιτυχημένη χρονιά για την καριέρα σου. Θα δουλέψεις σκληρά και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και να ξεπεράσεις τα πρότυπα της δουλειάς σου. Αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα κατανοήσεις τις ευθύνες απέναντι στους στόχους και τα θέλω σου. Μπορείς επίσης να περιμένεις καλά αποτελέσματα για τη σκληρή δουλειά σου εάν επιστρέψεις σε ένα εγκαταλειμμένο έργο. Πιθανά να θελήσεις να εξετάσεις το ενδεχόμενο επιδίωξης πρόσθετης εκπαίδευσης ή κατάρτισης για να βελτιώσεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου ή να δικτυωθείς σε άλλους κλάδους για να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Συνολικά, το 2024 είναι μια χρονιά σημαντικής προόδου και επιτυχίας.

Είναι γνωστό πως η πρακτική και η στρατηγική σου προσέγγιση στα οικονομικά φέρνει την επιτυχία. Επικεντρώνεσαι στην αποταμίευση και την επένδυση των χρημάτων σου με τρόπους που ευθυγραμμίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις αξίες σου. Εστιάζοντας στις επιλογές χαμηλού κινδύνου που όμως σου παρέχουν σταθερές αποδόσεις με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζεις στον εαυτό σου τη σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ωστόσο ο ανάδρομος Κρόνος από τον Ιούνιο και μετά μπορεί να οδηγήσει σε σπάταλα έξοδα λόγω διαφορών στην οικογένεια. Εσύ και ο ερωτικός σύντροφος σου θα συγχρονιστείτε μεταξύ σας και θα απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Υπό την επιρροή του Δία και της Αφροδίτης θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες για ταξίδια και για να ενισχύσετε την οικειότητα μεταξύ σας. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δε θα μπορέσετε να πάρετε κοινές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, λόγω κάποιας σύγχυσης ή η κτητικότητα σου να προκαλέσει ακαμψία και ανασφάλεια στη σχέση σας. Αλλά συνολικά θα ακολουθήσεις την καρδιά σου όσον αγορά το ρομαντισμό και την αγάπη. Εάν είσαι μόνη, μέσα από μια φιλία ή το διαδίκτυο μπορεί να ανθίσει μια σχέση αγάπης.

Σημαντικές ημερομηνίες
5 Ιανουαρίου: Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας που ευθυγραμμίζεται με τις φιλοδοξίες σου.
15 Απριλίου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις μέσω εμπιστοσύνης και δέσμευσης.
1η Ιουλίου. : Οικονομικά κέρδη μέσω προσεκτικών επενδύσεων.
12 Σεπτεμβρίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό σου ταξίδι ανάπτυξης.

Υδροχόος

Το 2024 θα φέρει μεγάλη ανακούφιση και θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις ημιτελείς εργασίες και ότι εκκρεμούσε στις σχέσεις σου. Η νέα χρονιά θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να πετύχεις ανάπτυξη και επιτυχία, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς η επιρροή του Δία και του Κρόνου θα επηρεάσει θετικά τη λήψη αποφάσεων στην καριέρα, τη φήμη και τις σχέσεις σου. θα υπάρξουν επιπλέον ευθύνες και φόρτος εργασίας, αλλά αυτό θα σε βοηθήσει μόνο να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Εάν παλεύεις με οποιαδήποτε δικαστική υπόθεση είναι η στιγμή να απαλλαγείς από το βάρος της.

Κατά τη διάρκεια του 1ου και του 2ου τριμήνου του έτους θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με ανώτερες αρχές, κάτι που θα ενισχύσει τις δεξιότητες και την προοπτική σου για να αποδώσεις τα καλύτερα στα εργασιακά. Ανοίγονται νέες πόρτες ακόμα κι αν ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική. Μόνο το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς καθώς ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομος χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει έλλειψη πόρων και υποστήριξης από συναδέλφους. Ωστόσο θα είναι μια περίοδος που μπορείς να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να φέρει νέες ευκαιρίες. Να είσαι προσεκτική επίσης το τελευταίο τρίμηνο του έτους καθώς οι επιθετικές απαντήσεις μπορούν να δημιουργήσουν προκλήσεις στο χώρο εργασίας. Επίσης συναισθηματικές αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. Γενικά ωστόσο οι επαφές θα επεκταθούν και θα πετύχεις νέες συμφωνίες λόγω των ικανοτήτων σου. Μπορεί η χρονιά να απαιτήσει έξτρα προσπάθεια αλλά θα σου φέρει και πολλές ευκαιρίες.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους η ερωτική σου ζωή παίρνει κυριολεκτικά φωτιά. Θα είσαι σε θέση να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή με την ευοίωνη κίνηση του Δία. Εάν είσαι μόνη, είναι βέβαιο πως θα βρεις το ταίρι σου, αλλά μόνο αν είσαι προσεκτική με την επιθετικότητα και τις απαιτήσεις σου που σε κάποια σημεία φαίνεται να είναι υπερβολικές. Ο Απρίλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι μήνες για την αγάπη λόγο της παρέμβασης τρίτων προσώπων, φόρτου εργασίας και ίσως λίγο της προβληματικής επικοινωνίας. Τέλος το 2024 θα φέρει νέες πηγές εισοδήματος, κέρδη από περιουσία και κληρονομιά. Η επένδυση σε γη θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Το πρώτο εξάμηνο μόνο μπορεί να σε αιφνιδιάσουν κάποια έξοδα λόγω οικογενειακής ευθύνης.

Σημαντικές ημερομηνίες
11 Φεβρουαρίου: Μια ευκαιρία σταδιοδρομίας που σου επιτρέπει να ηγηθείς με την καινοτόμο σκέψη σου.
10 Μαΐου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις μέσω κοινών ιδανικών.
3 Αυγούστου: Οικονομικά κέρδη μέσω καινοτόμων επενδύσεων.
21 Οκτωβρίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο ταξίδι της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Ιχθύες

Το 2024 θα έρθει με άνθιση και θα μπορείς να πάρεις έξυπνες οικονομικές αποφάσεις, να επενδύσεις και να εξοικονομήσεις χρήματα, να βελτιώσεις οικογενειακή ζωή και σχέσεις. Όλα αυτά θα τα καταφέρεις ιδιαίτερα το 1ο τρίμηνο με την ισχυρή υποστήριξη του Δία, ενώ το θάρρος και οι αντοχές σου θα αυξηθούν καθώς βρίσκονται υπό την επιρροή του Άρη και του Κρόνου. Ωστόσο κάποιες φορές καλό θα ήταν να κρατάς το θυμό και τις εξάρσεις του υπό έλεγχο. Το νέο έτος θα φέρει επίσης νέες ευκαιρίες μαζί με επιτυχία, αλλά και νέα ταυτότητα στα εργασιακά. Μπορείς να ξεκινήσεις νέα πράγματα με επιτυχία, να κλείσεις νέες συμφωνίες ή να ολοκληρώσεις έργα που σκεφτόσουν από την προηγούμενη χρονιά. Εάν αναζητάς μια αλλαγή ακόμα και κατεύθυνσης τώρα μπορείς να το πραγματοποιήσεις. Μπορεί ακόμα να λάβεις και μια προαγωγή στο χώρο όπου βρίσκεσαι και ομολογουμένως έχεις καταβάλλει πολύ προσπάθεια. Ο Δίας μπορεί να φέρει προκλήσεις το 2ο τρίμηνο του έτους με τη μορφή ταξιδιών που σχετίζονται με την εργασία, αλλαγές στον εργασιακό χώρο, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά, εάν αναζητάς μια αλλαγή. Ωστόσο το 2024 δεν είναι η χρονιά που θα πρέπει να πάρεις μεγάλα ρίσκα ειδικά από το 2ο εξάμηνο.

Αύξηση των εισοδημάτων σου θα σημειωθεί το 1ο τρίμηνο του έτους όπου θα αυξηθούν οι αποταμιεύσεις σου, καθώς θα είναι η συνέπεια των εργασιακών σου προσπαθειών. Οικονομική υποστήριξη από γονείς και αδέλφια θα ωφελήσουν επίσης τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ιδιαίτερα μέχρι τον Απρίλιο ευνοούνται οι επενδύσεις και οι αγορές, με έναν εξυψωμένο Άρη και ευνοϊκής θέσης του Δία. Αυτό το διάστημα μπορείς να πάρεις αποφάσεις και να έχεις καλές απολαβές. Το 1ο τρίμηνο του έτους θα σε βρει να ενεργείς με σύνεση ενώ παίρνεις αποφάσεις σχετικά με την τρέχουσα συναισθηματική – ερωτική σου σχέση, ή εάν είσαι μόνη να κάνεις μια καλή επιλογή. Ο Ιούλιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για θέματα που αφορούν την αγάπη με την υποστήριξη της Αφροδίτης και του Ερμή. Αυτό το διάστημα μπορείς να εκφράζεσαι καλά και να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καθυστερήσεις και τις προκλήσεις σε θέματα καρδιάς. Μάλιστα είναι καλή στιγμή για να δεχτείς μια πρόταση γάμου. Προς το τέλος του έτους ωστόσο, να είσαι προσεκτική καθώς ο Κρόνος, ο Δίας και ο Άρης μπορούν να παίξουν τον ταραχοποιό στην ερωτική σου ζωή, ασκώντας σου πίεση.

Σημαντικές ημερομηνίες
8 Μαρτίου: Μια ευκαιρία καριέρας που σου επιτρέπει να εκφράσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.
2 Ιουνίου: Μια σημαντική ανακάλυψη στις προσωπικές σχέσεις μέσω συναισθηματικής σύνδεσης.
28 Σεπτεμβρίου: Οικονομικά κέρδη μέσω διαισθητικών επενδύσεων.
15 Νοεμβρίου: Μια μεταμορφωτική στιγμή στο προσωπικό σου ταξίδι ανάπτυξης.

And More