Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει ήρεμα. Υπάρχει κατανόηση, χαλαρή διάθεση και μια ευνοϊκή επιρροή. Μέχρι και την Πέμπτη που κλείνει ο μήνας, θα έχεις τη δυνατότητα να λειτουργήσεις με αρκετό δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε κάθε τομέα, χάρη στη Σελήνη στον Κριό. Από την Παρασκευή που μπαίνει ο Δεκέμβριος και ταυτόχρονα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργείται μια ιδιαίτερη εύνοια ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ξεκινάει μια περίοδος εξελίξεων και αλλαγών που σε βοηθούν να προοδεύσεις και εσύ η ίδια μέσα από αυτές. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους, καλό είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτική, αν και αυτήν τη φορά δεν αναμένονται ιδιαίτερες δυσκολίες.
Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή η σχέση σου σίγουρα επηρεάζεται. Υπάρχει αισιοδοξία και περισσότερο συναίσθημα. Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία τα δεδομένα μπαίνουν σε νέες βάσεις και πολύ πιθανό να νιώσεις έτοιμη για ένα επόμενο βήμα. Αν είσαι single, μπορεί μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο και πιο ουσιαστικό. Αξιοποίησε την τάση αυτή κατά βούληση.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να την εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις τις συνεργασίες σου. Κάνε βήματα προς όφελος των υπαρχουσών συνεργασιών ή βάλε τις βάσεις για νέες. Μέχρι και την Κυριακή θα υπάρχει εύνοια για αυτό. Από την Κυριακή και μετά ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη, γεγονός που βάζει στον πάγο την επικοινωνία. Θα χρειαστεί να καταβάλεις παραπάνω προσπάθειες για να περάσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, είναι μια καλή εβδομάδα για να πειθαρχήσεις στο οικονομικό σου πλάνο ή να το αναδιαμορφώσεις αν χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος κλείνει ομαλά μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κινηθείς αρκετά δυναμικά διεκπεραιώνοντας τις εκκρεμότητες. Η Σελήνη στον Κριό μέχρι και την Πέμπτη θα σου δίνει την ενέργεια και τη ζωτικότητα που χρειάζεσαι. Από την Παρασκευή και μετά που ξεκινάει ο μήνας, φαίνεται πως ξεκινάει παράλληλα μια νέα περίοδος για τη σχέση σου ή το γάμο σου ή μια συνεργασία που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείς πλέον να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να τα δρομολογήσεις γνωρίζοντας ότι αναμένονται αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ίσως ακόμη και ένα ταξίδι που σχετίζεται με τη δουλειά ή την αισθηματική σου σχέση να προκύψει άμεσα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει αρκετά καλά. Υπάρχει ερωτισμός, καλή διάθεση και η Αφροδίτη στον Τοξότη την Παρασκευή σε βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείς τί θα γίνει από εδώ και πέρα. Είναι πολύ πιθανό να φλερτάρεις με την ιδέα του γάμου ή της επισημοποίησης. Ίσως ακόμη να υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και επιτέλους να δείξει ανταπόκριση. Έτσι, ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι θα ξεκινήσει. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους, φρόντισε να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα και να περιορίσεις τις συζητήσεις γύρω από ευαίσθητα θέματα.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με πάθος όσα σου αναλογούν, να βάλεις σε σειρά τα σχέδιά σου και να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου. Νέες συνεργασίες ξεκινούν σιγά σιγά και αναμένεται να σου φέρουν ευχάριστες αλλαγές, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε στην καθημερινή σου εργασία. Στα οικονομικά, θα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις την πώληση που θέλεις μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Από την επόμενη θα είναι πιο δύσκολο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να κυλήσει αρκετά ομαλά και μάλιστα θα λειτουργήσει ως ένα προπαρασκευαστικό στάδιο πριν από εκείνο που θα έρθουν οι πολυπόθητες αλλαγές. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη την Παρασκευή και αυτό σημαίνει ότι από εδώ και μπρος τα πράγματα αλλάζουν στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό τώρα να κλείσει μια συμφωνία που επεδίωκες εδώ και καιρό. Επίσης, υπάρχει μια ηρεμία και μια σταθερότητα στις συνεργασίες σου, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη και ικανοποιημένη. Την περίοδο αυτή θα φανεί η δουλειά που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αν κινείσαι στο χώρο της ομορφιάς, να ξέρεις ότι θα νιώσεις ιδιαίτερη εύνοια ή οι δουλειές σου θα επεκταθούν σημαντικά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα θα είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκή. Υπάρχει συναίσθημα, πάθος, καλή επικοινωνία και διάθεση για εξέλιξη. Ειδικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο γρήγορα προς μια προοδευτική κατεύθυνση. Ίσως μπεις στη διαδικασία ενός γάμου, ίσως αποφασίσεις να μετακινηθείς στο εξωτερικό μαζί με το σύντροφό σου ή ακόμη μπορεί να επιλέξεις και τη διάλυση μιας σχέσης που φαίνεται πως δεν λειτουργεί πια, ούτε για εσένα ούτε για το σύντροφό σου. Έτσι, μια νέα περίοδος θα ξεκινήσει που μέσα από τις αλλαγές θα δεις τη ζωή σου να βελτιώνεται. Λίγη προσοχή την Κυριακή με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Φρόντισε να εξισορροπείς τις εντάσεις.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις μια πολύ δυναμική εβδομάδα που μπορείς να καταφέρεις πολλά. Μπορείς να ολοκληρώσεις τις εργασίες που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Επίσης, από εδώ και μπρος θα δεις την καριέρα σου να βελτιώνεται μέσα από τις σχέσεις που αναπτύσσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, μια νέα συνεργασία ή οι εξελίξεις που θα φέρει μια υφιστάμενη θα σου φέρει χρήματα. Αν πάλι δουλεύεις για κάποιον εργοδότη, φρόντισε να διατηρήσεις καλές επαφές με συναδέλφους και ανωτέρους αν θέλεις να κινηθείς ανοδικά στην ιεραρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη του Δεκεμβρίου. Ο μήνας αυτός λοιπόν μπαίνει με σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα. Από τη μία η Αφροδίτη κάνει την είσοδός της στον Τοξότη την Παρασκευή και φέρνει επιτέλους εξελίξεις στις σχέσεις σου κάθε λογής. Στα προσωπικά σου, μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις με την οικογένειά σου ή να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Σε κοινωνικό επίπεδο, οι επαφές με τους γύρω σου διευκολύνονται και μέσα από αυτές θα μπορέσεις να νιώσεις την εξέλιξη που επιδιώκεις ως άτομο. Την Κυριακή η Πανσέληνος στους Διδύμους και το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τον Τοξότη, έρχονται να ταράξουν λίγο τα νερά της επικοινωνίας, όποια και αν είναι αυτή. Προσπάθησε να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Λίγη προσοχή και στις μετακινήσεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Αυτή φέρνει αισιοδοξία και τύχη στη σχέση σου, όπως επίσης και τη δυνατότητα ενός ταξιδιού ή μιας μετακόμισης. Αν είσαι single, τώρα ξεκινάει μια φάση που θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις επαφές και τις γνωριμίες και να δεις αν τελικά κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο και ουσιαστικό. Η στασιμότητα σε κάποιες σχέσεις θα ξεπεραστεί με κάθε τρόπο. Η δέσμευση είναι μια εξέλιξη, αλλά και ο χωρισμός από μια ανούσια και ανενεργή σχέση είναι βήμα προόδου.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι μια εβδομάδα που μπορείς και θέλεις να εργαστείς σκληρά, με ενέργεια και αποφασιστικότητα για να κλείσεις τις εκκρεμότητες και να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις. Με τον τρόπο που κινείσαι και την αποτελεσματικότητα που έχεις μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου στους ανωτέρους ή στους συνεργάτες σου. Το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει θετικά και επικουρικά στην περίοδο που ξεκινάει την Παρασκευή και κατά την οποία θα μπορέσεις να δεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις να σου αποδίδουν σημαντική βοήθεια. Η βοήθεια αυτή μπορεί να μεταφραστεί ακόμη και σε χρήμα. Και σε αυτόν τον τομέα φαίνεται πως έχεις να κερδίσεις πολλά.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα αυτή φρόντισε να περάσεις πολύ όμορφα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ θετικές επιρροές και σε βοηθάει να είσαι δυναμική, γεμάτη ευεξία και αισιοδοξία, ενώ παράλληλα προκαλεί τις εξελίξεις που θα βιώσεις όσον αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις. Ανάλογα με το είδος της σχέσης που έχει πρόβλημα στη δική σου ζωή, μπορείς να αξιοποιήσεις το διάστημα από την Παρασκευή και μετά για να τη βελτιώσεις και να την εξελίξεις. Βλέπεις, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και αυτό μεταφράζεται σε πρόοδο, επέκταση και τύχη στις επαφές που κάνεις. Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ παράλληλα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη. Τα πράγματα χρειάζονται λίγη προσοχή την ημέρα αυτή χωρίς να περιμένεις, απαραίτητα, κάτι δραματικό.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις τα πράγματα να αλλάζουν σιγά σιγά. Η σχέση σου μπαίνει σε μια νέα εποχή και καλά θα κάνεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για να συμφωνήσετε την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Μπορεί πάλι να ξέρετε και οι δυο πού θέλετε να πάτε και τώρα θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να εξελίσσονται προς τα εκεί. Με υπομονή και αισιοδοξία οι αλλαγές που θα έρθουν θα προσφέρουν ικανοποίηση και δικαίωση. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμη το σύντροφό σου, να ξέρεις ότι με τις αλλαγές στις σχέσεις πολλά μπορούν να προκύψουν.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλά και σημαντικά πράγματα. Με τη Σελήνη στον Κριό μέχρι την Πέμπτη θα έχεις την ιδανική ψυχολογία για να κάνεις το κλείσιμο του μήνα επιτυχώς. Από εκεί και πέρα οι επιτυχίες δεν θα σχετίζονται με τη δική σου ανεξάρτητη εργασία. Μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα να πηγαίνουν παρακάτω και να ολοκληρώνονται. Μια πιθανή συνεργασία ή ένα αποτελεσματικό ομαδικό εγχείρημα πρόκειται να σου φέρει χρήματα και αναγνώριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετό ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς. Καλό είναι να ασχοληθείς με απαιτητικές εργασίες και υποθέσεις που απαιτούν τις δικές σου ενέργειες, την αποφασιστικότητά σου και γενικότερα να δράσεις μόνη και με αποτελεσματικότητα. Οι εκκρεμότητες εκείνες που πρέπει να κλείσεις, αλλά δεν είχες την ψυχική δύναμη να το κάνεις τώρα διευθετούνται κατάλληλα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά ευνοϊκό, καθώς θα έχεις τη διάθεση και να διασκεδάσεις και να εκτονώσεις την ένταση και το τρέξιμο της εβδομάδας. Έχεις δουλέψει αρκετά, οι προσωπικές υποθέσεις σου έχουν καταναλώσει ενέργεια και τώρα μπορείς να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Την Κυριακή θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτική όμως. Η επικοινωνία και οι μεταφορές ίσως να μην είναι τόσο εύκολες όσο θα ήθελες. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στους Διδύμους και παράλληλα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία στον Τοξότη.
Αισθηματικές
Απόλαυσε την εβδομάδα αυτή στον τομέα των αισθηματικών σου. Είναι μια καλή περίοδος για να ξαναζωντανέψεις τη σχέση, να εκφραστείς σεξουαλικά, να σπάσεις τη μονοτονία. Αν είσαι single, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε θα νιώθεις τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου που η επιλογή αυτή θα μοιάζει μονόδρομος. Από το τέλος αυτής της εβδομάδας και μετά πάντως θα δεις σημαντικές εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου ή σε μια γνωριμία που φαίνεται ότι προσπαθεί να γίνει κάτι πιο ιδιαίτερο. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή, οπότε ετοιμάσου για όμορφες εκπλήξεις.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις μια εβδομάδα γεμάτη και απολαυστική. Θα έχεις τη χαρά να εργαστείς έχοντας τρομερά αποθέματα ενέργειας και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Νιώθεις τη σιγουριά των ικανοτήτων σου και είναι μια καλή ευκαιρία να τις αναδείξεις και να τις κάνεις εμφανείς. Να είσαι σίγουρη ότι οι ανώτεροί σου θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σου. Καθώς η Αφροδίτη επηρεάζει και τις επαγγελματικές σχέσεις, να ξέρεις ότι μέσα από αυτές, θα μπορέσεις να βελτιωθείς, να αναδειχθείς ή ακόμη και να κάνεις την οικονομική σου κατάσταση πολύ καλύτερη.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα και να ανταπεξέλθεις πολύ καλά σε ό,τι σου ζητηθεί. Θα είσαι αυτή που μπορεί να ισορροπήσει άψογα μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και μάλιστα να χειριστεί υποθέσεις που χρειάζονται γερό στομάχι και πάθος. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή θα διαπιστώσεις και εσύ η ίδια ότι ξεκινάει μια νέα εποχή στις σχέσεις που διατηρείς με τους γύρω σε κάθε τομέα. Τώρα μπορείς να δουλέψεις πάνω σε αυτές, να βελτιώσεις το κλίμα και τα δεδομένα και να πορευτείς με νέο αέρα. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο που εκφράζεσαι.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη αναπόφευκτα. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα μείνουν ίδια και θα νιώσεις ακόμη και εσύ η ίδια την ανάγκη αυτή. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ζήσεις νέες καταστάσεις στη σχέση σου. Ακόμη και αν είσαι single, αλλάζει ο τρόπος που κάνεις τις επαφές σου ή αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχεις έρθει κοντά τελευταία, τώρα τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο γρήγορα προς μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη τονίζει την σεξουαλικότητά σου και σε κάνει πιο διεκδικητική.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις τα αποθέματα ενέργειας που απαιτούνται για να κάνεις τα βήματα που θέλεις. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και θα νιώσεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν και να εξελίσσονται. Το κουβάρι ξετυλίγεται και έτσι κάθε υποχρέωση διευθετείται σιγά σιγά. Στα οικονομικά, αναμένεται ανάπτυξη μέσα από τις συνεργασίες σου ή μέσα από συμβουλές που θα λάβεις από τρίτους. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ ομαλά και συνεχίζεται με δυναμισμό και ενέργεια. Θα νιώθεις αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Υπάρχουν απαιτήσεις από την οικογένεια; Ή μήπως το αφεντικό σου, σού ζητάει περισσότερο χρόνο και καλύτερες αποδόσεις; Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σε στηρίξει σε αυτού του είδους τις πιέσεις και να τα πας μια χαρά χωρίς να αγχώνεσαι. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για επαφές και συζητήσεις, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σου με τους γύρω σου εξελίσσονται και με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε επηρεάζουν άμεσα.
Αισθηματικέ
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια εβδομάδα με πάθος και ενέργεια. Η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και θα νιώθεις ιδιαίτερα ορμητικά συναισθήματα που θα τα μεταφέρεις στο σύντροφό σου. Είναι πολύ καλές οι ημέρες αυτές για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε εμπόδια. Το καλό είναι ότι τώρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Απεναντίας, οι πράξεις είναι που θα “μιλήσουν”. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους και τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη, καλό είναι να μην ανοίξεις συζητήσεις για θέματα που πονάνε.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις τις εκκρεμότητες και να προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Μπορείς να τα πας καλά σε διαπραγματεύσεις και να υπερασπιστείς τη δουλειά σου με θέρμη και πάθος. Οι συνεργασίες θα διευκολυνθούν πολύ από εδώ και μπρος με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Τοξότη την Παρασκευή, οπότε μη βιαστείς να κλείσεις τις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδα μέσα από το εμπόριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα κινούνται γύρω από εσένα αυτήν την εβδομάδα! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου την Παρασκευή από τη μια πλευρά και ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου την Κυριακή, από την άλλη. Όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι παίζεται στις σχέσεις και στην επικοινωνία. Πλέον θα διαπιστώσεις ότι οι συνεργασίες, ο γάμος σου, μια πιθανή νέα σχέση, οι φιλίες σου, θα μπουν σε μια νέα κατάσταση. Από εδώ και μπρος θα υπάρξουν πιο πολλές εξελίξεις και πιο έντονες, με μια θετική ματιά και ώθηση. Θα καθορίσουν το μέλλον και τη θέση σου μέσα σε αυτές. Παράλληλα, ο τρόπος που αλληλεπιδράς με τους γύρω σου θα αλλάξει για να προσαρμοστεί στο κλίμα αδράνειας που θα υπάρξει. Θα πρέπει να μιλάς πιο καθαρά και να μην βιάζεσαι να συμπεράνεις πράγματα προτού κατανοήσεις πλήρως ό,τι ακούς.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά ήρθε πλέον η στιγμή για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία και το μέλλον της σχέσης σου. Φαίνεται πως κάτι καλύτερο ξημερώνει για τους δυο σας και θα πρέπει να το συμφωνήσετε από κοινού. Ένας γάμος, ένας αρραβώνας, ένα παιδί θα πάει τον δεσμό σας ένα βήμα παραπέρα. Αν είσαι μόνος, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου την Παρασκευή, μην χάσεις την ευκαιρία να σπρώξεις τα πράγματα και να γίνεις πιο ξεκάθαρος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί διαφορετικά από ό,τι πίστευες… Λίγη προσοχή στην έκφραση την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου με τη Σελήνη στον Κριό από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια και να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Είναι εκείνες οι ημέρες του μήνα που νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Θα νιώθεις τέτοια αυτοπεποίθηση που όλα θα μοιάζουν εφικτά. Οπότε, μην χάσεις λεπτό! Με τον Ερμή να ξεκινάει ανάδρομη πορεία την Κυριακή θα πρέπει να έχεις φροντίσει να ολοκληρώσεις τις πωλήσεις που θέλεις να κάνεις ή τις εμπορικές συναλλαγές μέχρι τότε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
H εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμείς υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις τόση ζωντάνια και δύναμη μέσα σου που σχεδόν τίποτα δεν θα καταφέρει να σε αγχώσει. Βλέπεις η Σελήνη στον Κριό από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη σου δίνει αστείρευτη ενέργεια. Θα μπορέσεις να συνδυάσεις όλες τις υποχρεώσεις αρκεί να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και να πειθαρχήσεις σε αυτό. Το Σαββατοκύριακo αναμένεται αρκετά διασκεδαστικό, αλλά την Κυριακή με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Δεν θα είναι τόσο άσχημη αυτή η Πανσέληνος, αλλά είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει μια αναταραχή στην έκφραση, έστω και μικρή!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να περάσεις καλά και μάλιστα θα έχεις αρκετή ενέργεια για να παρασύρεις και το ταίρι σου στους τρελούς ρυθμούς. Σηκωθείτε από τον καναπέ και κάντε κάτι διαφορετικό. Άφησε το κορμί να εκφράσει τα πάθη του και να σας παρασύρει σε κόσμους απόλαυσης και ικανοποίησης. Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη η σχέση παίρνει νέα τροπή. Αν ήθελες να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να μιλάς για αυτό και μάλιστα να το δρομολογήσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται να μπεις σε μια νέα σχέση ή τουλάχιστον τώρα να ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για συναντήσεις και πολλή δουλειά. Δεν είναι απίθανο να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μέχρι αργά στη δουλειά σου προκειμένου να λύσεις τα προβλήματα που έχεις ή να ξεμπερδέψεις με τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αξιοποίησε την ορμητικότητα που έχεις, αλλά συνδύασέ την με λογική και πρόγραμμα. Θα κάνεις θαύματα! Μέχρι και την Κυριακή φρόντισε να έχεις ολοκληρώσει την πώληση που έχεις κατά νου και που πρόκειται να σου αποφέρει χρήματα, καθώς από την ημέρα αυτή ξεκινάει ανάδρομη πορεία ο Ερμής από τον Τοξότη και θα δυσκολέψει την ενέργεια αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τίποτα δεν σε σταματάει την εβδομάδα αυτή! Ενώ ξεκινάς με μια χαλαρή διάθεση (η Σελήνη θα είναι στους Ιχθείς τη Δευτέρα) θα πορευτείς με περισσότερο δυναμισμό μέχρι και την Πέμπτη -με τη Σελήνη στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αξιοποιήσεις τη χειμαρρώδη διάθεση που έχεις για να τακτοποιήσεις, να διευθετήσεις, να ελέγξεις, να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις κατά νου. Θέλεις να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες; Κάνε το! Θέλεις να οργανώσεις το οικογενειακό πρόγραμμα και να διευθετήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις; Κάνε το! Θέλεις να καταπιαστείς με χόμπι και ενασχολήσεις που αφορούν σε εσένα την ίδια; Θα έχεις και τη διάθεση και την ενέργεια να τα καταφέρεις όλα!
Αισθηματικές
Μια νέα εποχή ξεκινάει καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη. Τί σημαίνει αυτό; Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα έχεις τη χαρά να βιώσεις αλλαγές και εξελίξεις που θα κάνουν τη σχέση σου να γευθεί νέες εμπειρίες κλείνοντας τον υπάρχοντα κύκλο. Αν πάλι είσαι single, ετοιμάσου για νέα δεδομένα! Μια επαγγελματική ή φιλική σχέση μπορεί τώρα να πάει ένα βήμα παραπέρα και να αποκτήσει μια πιο ιδιαίτερη και αισθηματική υπόσταση. Σε κάθε περίπτωση η στασιμότητα στις κάθε είδους σχέσεις ξεπερνιέται και υπάρχει μια δραστηριοποίηση που ξυπνάει συναισθήματα.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αυτήν την εβδομάδα. Χαρακτηρίζεσαι από έντονη δράση και κίνηση. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει μονίμως κάτι, αλλά όχι άσκοπα. Θα βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και αυτό θα σε γεμίζει ικανοποίηση. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους την Κυριακή, καλύτερα να μην ασχοληθείς με θέματα εργασίας που απαιτούν διαπραγματεύσεις. Καλύτερα να ξεκουραστείς. Επίσης, η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει από τον Τοξότη την ίδια ημέρα, σηματοδοτεί μια περίοδο αδράνειας στις επαφές σου. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση μέσω του εμπορίου και των πωλήσεων.

ΙΧΘΕΙΣ
Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να ισορροπήσεις με ευκολία τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Θα έχεις τόση ενέργεια και δυναμισμό που μπορείς όλα να τα προγραμματίσεις και να τα φέρεις εις πέρας χωρίς άγχος και πίεση. Βέβαια, θα πρέπει να κινείσαι χωρίς βιασύνη. Η Πανσέληνος της Κυριακής στους Διδύμους σε ωθεί να ρίξεις λίγο τους τόνους και να φροντίσεις να είσαι λίγο πια διαλλακτική. Δεδομένου ότι ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη την Κυριακή θα πρέπει να κανονίσεις μέχρι τότε ένα ταξίδι που πρέπει να κάνεις. Μην το αναβάλλεις κι άλλο.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι αισθητά βελτιωμένη την εβδομάδα αυτή. Θα έχεις πιο πολύ κέφι και όρεξη να βρεθείς με τον άνθρωπό σου και να απολαύσει ο ένας τον άλλον. Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, η σχέση σου περνάει σε μια άλλη εποχή. Τώρα μπορείς να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά και να βοηθήσεις την κατάσταση να εξελιχθεί προς τα εκεί που θέλεις. Αν είσαι single, θα ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις σου και θα μπορέσεις να δεις με πιο πρόσωπο μπορείς να κάνεις δεσμό και ποιες γνωριμίες δεν μπορούν να πάνε παρακάτω.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου όλα αναμένονται πολύ θετικά και αυτό θα οφείλεται κυρίως στη δική σου διάθεση. Είναι η Σελήνη στον Κριό που θα σου δίνει μια ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό. Ξυπνάει μέσα σου την επιθυμία να τακτοποιήσεις τα πάντα και μάλιστα με έναν απόλυτο και ισοπεδωτικό τρόπο. Οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν για να νιώσεις ελεύθερη να κάνεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στα οικονομικά, προχώρησε αυτήν την εβδομάδα στις αγοροπωλησίες που θέλεις για να έχεις το οικονομικό συμφέρον που επιδιώκεις.

Read More

And More