ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως 7 Ιανουαρίου 2017

Η πανσέληνος θα βρίσκεται στον Καρκίνο τη Δευτέρα και τα ερωτικά σας θα επηρεαστούν θετικά, αν βοηθήσετε και εσείς λίγο. Την Τετάρτη η Αφροδίτη θα βρεθεί στη σωστή απόσταση από τον Ποσειδώνα και θα προσθέσει αρκετή έμπνευση στην ερωτική σας διάθεση. Το Σάββατο οι κινήσεις του Άρη και του Δία θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ανήκει σε εσένα! Την Τρίτη ο Ουρανός, ο πλανήτης της εκκεντρικότητας και της επαναστατικής ενέργειας, θα μπει στο ζώδιό σου. Σου προσφέρεται μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα στα προσωπικά σου. Στα ερωτικά, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για βιαστικές κινήσεις, αλλά μην κάνεις τίποτα καλύτερα. Εάν έχεις μόνιμη σχέση το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα να την περάσεις στο κρεβάτι με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα εκφράσου ελεύθερα. Τη Δευτέρα η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου σε κάποιον που σκέφτεσαι συχνά και να δημιουργήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Τόλμησε και δεν θα χάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην κοινωνική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να δεχθείς κάποιο δώρο από φίλο ή να γνωρίσεις κάποιον που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σου. Αν είσαι single τότε μην φοβηθείς να γνωρίσεις κάποιον καινούριο άνθρωπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συγκράτησε τα συναισθήματά σου αυτήν την εβδομάδα. Δείξε την αγάπη σου στο ταίρι σου και θα τον δεις να λάμπει από χαρά. Αν, βεβαίως, το ταίρι σου δει αυτήν την “επίθεση” αγάπης ως ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι στη σχέση, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Μην φοβάσαι όμως, η αγάπη θα νικήσει τα πάντα στο τέλος.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή είναι η εβδομάδα για μεγάλες προσδοκίες στα ερωτικά. Εσύ και ο παρτενέρ σου θα γεμίσετε ενέργεια και θα δείτε τα πράγματα με νέα ματιά. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι, που θα σε απογειώσουν. Να το χαρείς, είναι η εβδομάδα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, σε ωθεί να βιώσεις νέες χαρούμενες εμπειρίες στα θέματα της καρδιάς. Αν είσαι single μπορεί να γνωρίσεις κάποιον. Αν στην αρχή αυτός σου φαίνεται “πολύ καλός για να είναι αληθινός”, μην προβληματιστείς παραπάνω και ρίσκαρε. Αν είσαι σε σχέση, την Τετάρτη, ο αγαπημένος σου θα σου κάνει έκπληξη και θα ερωτευτείτε ξανά!

 

ΖΥΓΟΣ
Η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι ήρεμη αυτήν την εβδομάδα. Την Τρίτη ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης και του χάους, θα επηρεάσει τον παρτενέρ σου, ο οποίος ίσως να κάνει κάτι που δεν το συνηθίζει. Μην αντιδράσεις αμέσως, δώσε λίγο χρόνο και άφησε την κατάσταση να εξομαλυνθεί από μόνη της.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι δεσμοί μεταξύ του αγαπημένου σου και εσένα θα περάσουν μια δοκιμασία, αλλά στο τέλος και οι δύο θα καταλάβετε ότι το μόνο που έγινε είναι να ισχυροποιηθεί η σχέση σας. Και οι δύο στο τέλος θα πιστεύετε ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πολλά σκαμπανεβάσματα που χαρακτήριζαν την ερωτική σου ζωή τα τελευταία χρόνια φτάνουν στο τέλος τους. Την Τρίτη, ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών, θα επηρεάσει απευθείας τα ερωτικά σου, κάτι που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Τα πράγματα μπορεί να περιπλεχθούν αν αποφασίσεις να κάνεις παράλληλα παραπάνω από μια σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να εδραιώσεις τη σχέση σου. Η πανσέληνος της Δευτέρας θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για τη σχέση σου. Από τη μία θα γεμίσεις ενέργεια και από την άλλη πρέπει να τη διαχειριστείς σωστά. Σταμάτησε να προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα, άκου την καρδιά σου και προχώρα σε αυτήν την ευτυχή συγκυρία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα επιτέλους θα μείνεις και λίγο μόνη σου με τον αγαπημένο σου. Χωρίς social media, χωρίς μεγάλες παρέες. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να έρθετε πιο κοντά και να ανακαλύψετε νέες διαστάσεις στην αγάπη σας. Αν είσαι single τότε αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιος κρυφός σου πόθος.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα και θα ψάξεις τρόπους να βρεις λύσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Θα δώσεις μεγάλη σημασία και στα αισθηματικά σου, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις πριν ξεκινήσεις κάτι καινούριο που υπάρχει στο προσκήνιο. Έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων και θα διεκδικήσεις τα θέλω σου.

Read More

And More