Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Απριλίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή τη βδομάδα θα έχεις θετική δυναμική στην καριέρα σου. Ωστόσο θα χρειαστεί να ελέγξεις την ιδιοσυγκρασία σου, καθώς η επίδραση του Άρη θα δοκιμάσει τις ικανότητες και την υπομονή σου. Εάν ασχολείσαι με τις επιχειρήσεις μπορείς να έχεις πολλές θετικές ιδέες, αλλά η αυτοπεποίθηση σου έχει τα πάνω και τα κάτω της και αυτό μπορεί να προκαλέσει μερικές στιγμές κάποια σύγχυση. Σημαντική χαρακτηρίζεται η βδομάδα για τον οικονομικό προγραμματισμό ή τις συναλλαγές σου. Επίσης έλεγξε τα συμβόλαια που μπορεί να σε δεσμεύουν νομικά. Στο μέτωπο του έρωτα και της αγάπης, η Αφροδίτη δίνει τις ευλογίες της και μπορεί να γίνεις υπερβολική με τα συναισθήματα σου. Ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες διαφορές απόψεων που θα πρέπει να επιλύσεις.

Ταύρος

Ο Ερμής αυτή τη βδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες διαφορές με τους συνεργάτες σου ενώ συζητάς σημαντικά θέματα. Ωστόσο οι επόμενες μέρες θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ο αντίκτυπος των πλανητών θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για να αυξήσεις το εισόδημα σου, χωρίς ταλαιπωρία ή σημαντική αναμόρφωση. Ο συνδυασμένος αντίκτυπος της Αφροδίτης και του Ερμή υποδηλώνει ότι η θετική σου στάση θα σε βοηθήσει να φανείς ενδιαφέρον και λίγο μυστηριώδη και αυτό μπορεί να προσελκύσεις τον αγαπημένο σου ή μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών προσπάθησε να καταλάβεις τι έχει να σου πει η διαίσθηση σου, καθώς αυτή τη στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις τα πράγματα πιο σωστά, ή να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Αυτή τη βδομάδα θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο χώρο εργασίας σου, καθώς ο Δίας σε ευλογεί περισσότερο τώρα. Ο απόλυτα ορθολογικός συλλογισμός θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Επίσης εμπιστεύσου το ένστικτο σου και στη συνέχεια υποστήριξε το με τη λογική. Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποιες ζωτικής σημασίας οικονομικές αποφάσεις. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Μην εμπλέκεις συναισθήματα όταν ασχολείσαι με οικονομικά θέματα. Καθώς θα έχεις πολλές ευθύνες να εκπληρώσεις ξεχνάς τον ερωτικό σύντροφο σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Κάποιες συναισθηματικές διαταραχές μπορεί να αυξήσουν το επίπεδο του άγχους και να επηρεάσουν τα επίπεδα ενέργειας σου. Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις και να ακολουθήσεις μικρές ευχάριστες δραστηριότητες.

Καρκίνος

Η βδομάδα ξεκινά με το νέο μήνα και την ανάδρομη πορεία του Ερμή και ο αγώνας εξουσίας μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις κάποια βήματα πίσω στο χώρο εργασίας σου. Ωστόσο ο Δίας θα σε βοηθήσει να λύσεις σύντομα τα προβλήματα και σίγουρα δε θα καταστρέψει τις προσπάθειες σου. Μερικές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες φαίνεται να παρουσιάζονται, οι οποίες χρειάζονται προσοχή ως προς τις λεπτομέρειες. Τα οικονομικά δε φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενα, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Η Αφροδίτη δημιουργεί συναισθηματικό πλούτο και ρομαντισμό στη ζωή σου. Ωστόσο μικρές όψεις της, μπορεί να φέρουν κάποιες περίπλοκες συνθήκες και να μην σου επιτρέψει να απολαύσεις τα αληθινά χρώματα της αγάπης. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να προσελκύσεις ένα συνάδελφο, κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε μια ισχυρή σχέση.

Λέων

Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να χαλαρώσεις πλήρως. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς το καλύτερο από κάθε πρόκληση ακόμα και τις πιο μικρές πληροφορίες, καθώς μπορούν να σου φανούν χρήσιμες. Οι πλανήτες μπορεί να απαιτήσουν να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να ρισκάρεις. Στην αρχή της βδομάδας είναι πολύ σημαντικό να θέσεις ξεκάθαρους οικονομικούς στόχους για να διαχειριστείς αποτελεσματικά τους πόρους σου. θέματα σχέσεων θα αποκτήσουν περισσότερο νόημα και θα προστεθεί ρομαντισμός στη σχέση σου στο 2ο μισό της βδομάδας. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ψυχικά σκαμπανεβάσματα επιβαρύνουν κατά κάποιο τρόπο τη διάθεση σου.

Παρθένος

Ο Ερμής πιθανά να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη και τα κέρδη στα εργασιακά, λόγο της ανάδρομης πορείας του. Ωστόσο καλό θα ήταν να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου και να επανεξετάσεις τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Σου αρέσει να κρατάς πολλές από τις ιδέες και στρατηγικές για τον εαυτό σου και τις δουλεύεις κρυφά. Απέφυγε το να είσαι εριστική σε θέματα που αφορούν τα χρήματα με την οικογένεια. Στην προσωπική σου ζωή ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις βάναυσα ειλικρινείς συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Μπορείς ωστόσο να κατευνάσεις αυτή σου την ανάγκη φροντίζοντας να προσθέτεις ευχάριστες, μικρές καθημερινές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς.

Ζυγός

Η καθημερινότητα σου γίνεται πιο απαιτητική, γι’ αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας, που παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέρνεις όχι μόνο να επιβιώσεις αλλά και να διακριθείς. Η αυτοπειθαρχία αυτή τη βδομάδα στα εργασιακά είναι δύσκολο να τηρηθεί όμως εσύ τα καταφέρνεις να συγκεντρωθείς, τουλάχιστον σ’ αυτά που νοιώθεις ότι είναι σημαντικά. Μιας και αναζητάς τη γαλήνη στη σχέση με το σύντροφο σου κάνε αυτό που χρειάζεται και προσέγγισε τον, άκουσε τον και μίλα του για όλα αυτά που αισθάνεσαι. Άνοιξε το σπίτι σου, υποδέξου τους φίλους σου και κλέψε από το συναίσθημα και τη χαρά τους. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελα σου γίνεσαι απότομη και ίσως και κυκλοθυμική μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία.

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθηση σου απογειώνεται απ’ την αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο πάρε το χρόνο σου προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα, όμως πίεσε το μυαλό σου για νέες λύσεις και ιδέες στα εργασιακά. Γίνεσαι φιλική με συνεργάτες κι αυτό βοηθά στο να βρεις λύσεις και ταυτόχρονα να νοιώσεις ανακούφιση τις στιγμές πίεσης σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε πράγματα στο πρόγραμμα σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα. Μην προδικάζεις καταστάσεις και νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη. Άσε τες να εξελιχθούν, άκου και ζύγισε και κατόπιν αποφασίζεις σε ποιόν θα χαρίσεις την καρδιά σου. Το θέμα είναι πως το επόμενο διάστημα ευνοεί πολύ το συναισθηματικό σου τομέα. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν, σε μια εβδομάδα που από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τα στάνταρ και τις φιλοδοξίες σου, μιας και απογειώνει την αυτοπεποίθηση σου. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες διαπραγματεύσου τες έξυπνα και φρόντισε να ικανοποιήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Περιόρισε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια, μιας και είναι παροδικά και μείωσε όσο μπορείς τη σχολαστικότητα και καχυποψία σου. Παρόλο που η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα, υπάρχουν μέρες που επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανέπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο απ’ την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων που σε πλησιάζουν. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και αυξάνει τους θαυμαστές σου.

Αιγόκερως

Μην επιδεικνύεις τις ικανότητες σου στα εργασιακά και μην δημιουργείς ανταγωνιστικότητα και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδος. Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη και νηφάλια προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Τις περισσότερες φορές λες πράγματα στο σύντροφο σου που ούτε εσύ η ίδια δεν πιστεύεις. Γίνεσαι σκληρή στο λόγο σου, υπενθυμίζοντας του παρελθοντικά λάθη και κακές σας στιγμές. Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μη δημιουργείς προβλήματα που έχουν ξεπεραστεί ήδη. Οι νέες γνωριμίες δε λείπουν αυτή τη βδομάδα καθώς η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει. Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν ίδιες ιδέες με σένα αυτή τη βδομάδα μεγαλώνει. Ίσως ασυνείδητα, ή και συνειδητά να προσπαθείς να βρεις μια διέξοδο, ή και κάποιες λύσεις σε θέματα από τα οποία κρίνονται τα μελλοντικά σχέδια σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημείο που ο προσωπικός χρόνος απόλαυσης και ξεκούρασης μειώνονται αισθητά. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και μην ξεσπάς για το τίποτα. Αντίθετα θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Επιδίωξε να κάνετε διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας. Ένας νέος έρωτας μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δείχνεις τις αδυναμίες σου.

Ιχθύες

Περνάς σε μια περίοδο που η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Η βδομάδα σου είναι γεμάτη από ραντεβού και συναντήσεις. Νέες εξελίξεις και δεδομένα στα εργασιακά ανατρέπουν τα μέχρι εχθές σχέδια σου, όχι όμως αρνητικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά, να είσαι βέβαιη πως θα εξασφαλίσεις την επιτυχία των στόχων σου. Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου, κάντε πράγματα μαζί και μην τον απομονώνεις απ’ τη δική σου κοινωνική ζωή και υποχρεώσεις. Έχοντας τον δίπλα σου να ξέρεις πως δένεστε περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν απ’ την προσωπικότητα σου. Αξιόλογοι άνθρωποι με υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στάτους. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και ακούγοντας λίγο τη λογική και λίγο τη διαίσθηση.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @pernilleteisbaek

Read More

And More