Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Φεβρουαρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα θα πρέπει αυτήν την εβδομάδα να προσέχεις τον τρόπο επικοινωνίας σου ιδιαίτερα με τα φιλικά σου πρόσωπα. Μικρές παρανοήσεις πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Οικονομικά θέματα στα εργασιακά ίσως  να έρθουν στο προσκήνιο. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται στον τρόπο που διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Τακτοποίησε παλιές εκκρεμότητες και απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είναι προτιμότερο αυτό το διάστημα να συλλέξεις πληροφορίες και να χτίζεις τις στρατηγικές σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου λειτουργεί ευνοϊκά για τη συναισθηματική σου ζωή. Παρόλα αυτά αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση οι όψεις της εβδομάδας σε “καλούν” να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι, ιδιαίτερα εάν έχετε κοινό πορτοφόλι. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με διακριτικότητα και σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψεις σε παρελθοντικές καταστάσεις. 

 

Ταύρος
Η εβδομάδα σου ξεκινά με αρκετή ένταση καθώς οι επιθυμίες σου είναι έντονες και οι συνθήκες που επικρατούν δεν σου επιτρέπουν να τις πραγματοποιήσεις ή να τις ακολουθήσεις. Τα επαγγελματικά και η εξέλιξη της καριέρας αλλά και της ασφάλειάς σου έρχονται στο απόλυτο επίκεντρό σου. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις και κυρίως η ανάδρομη πορεία του Ερμή απαιτούν την προσοχή σου στην επικοινωνία για την αποφυγή αντιπαραθέσεων με συναδέλφους. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 πιθανά να δημιουργήσει κάποια σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, απόφυγε την υπερανάλυση με τον αγαπημένο σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια πράγματα έχεις την τάση να τα παρερμηνεύεις με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι. Μια δεύτερη σκέψη προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα θα προστατεύσει μια πρόσφατη γνωριμία σου ώστε να εξελιχθεί. 

 

Δίδυμοι
Αν και υποδέχεσαι τον νέο μήνα με αρκετή αισιοδοξία κάποιες πλανητικές ενέργειες προκαλούν μια αναστάτωση κυρίως επικοινωνιακή. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα και το οικείο σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις μαζί τους χρειάζονται προσοχή καθώς και τα γρήγορα συμπεράσματα και οι χαρακτηρισμοί μια δεύτερη σκέψη. Νιώθεις αρκετά κουρασμένη και οι επιδόσεις σου στα εργασιακά είναι υποτονικές. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να φανείς συνεπής τουλάχιστον στα όσα έχεις ήδη δεσμευτεί. Ανικανοποίητες ανάγκες ή επιθυμίες σου, άγνωστες μέχρι χθες, έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν μια σύγχυση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να μοιραστείς μαζί του τις σκέψεις και τις ανάγκες σου. Αν καταφέρεις να τον πείσεις, να είσαι βέβαιη πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε καλύψει συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου λειτουργεί ευνοϊκά και σε προετοιμάζει για ένα διάστημα θετικών εξελίξεων και αλλαγών.

 

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Ερμής αυτήν την εβδομάδα φέρνει παρελθοντικές εκκρεμότητες και ζητήματα στο προσκήνιο. Παρόλο που δεν είσαι προετοιμασμένη για αυτό προσαρμόζεσαι εύκολα και το αντιμετωπίζεις σαν ευκαιρία προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος τους. Οι συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία. Προετοίμασε το κλίμα στα εργασιακά και βάλε σε τάξη τα σχέδια και τους στόχους σου έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή να καταφέρεις να τα θέσεις σε εφαρμογή και να έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Διατήρησε τις σχέσεις με συναδέλφους σε ένα υγιές επίπεδο και απόφυγε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Η Αφροδίτη από τις αρχές της εβδομάδας περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και στρέφει το ενδιαφέρον σου περισσότερο προς τον εσωτερικό εαυτό σου με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Για να αποφύγεις αντιδράσεις του αγαπημένου σου φρόντισε να διαχειριστείς αυτή σου την ανάγκη με προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, ξαφνικές συναντήσεις, γνωριμίες ή επικοινωνίες σου δίνουν χαρά και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Λέων
Ο τρόπος που επικοινωνείς με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρανοήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη. Ένταση επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου που πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στις δικές σου υποχρεώσεις και αναζητήσεις και απόφυγε τις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Οι διαφορετικές απόψεις μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μην εμπλέκεις τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την πρώτη μέρα της εβδομάδας και του μήνα, εξασφαλίζει ένα ανάλαφρο και ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού πιθανά να αλλάξεις άποψη για ένα άτομο ή το ενδιαφέρον σου να στραφεί προς κάποιον που μέχρι χθες ούτε που μπορούσες να το διανοηθείς.

Παρθένος
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται ανάδρομα θα πρέπει το επόμενο διάστημα να οπλιστείς με υπομονή καθώς οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, οι παρανοήσεις στην επικοινωνία και τα εμπόδια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου θα παίζουν με τα νεύρα σου. Το άγχος στα εργασιακά γίνεται δεύτερη φύση σου και ο όγκος των υποχρεώσεών σου αυξάνεται. Οργανώσου περισσότερο και επιδίωξε ενδιάμεσα μικρά διαλείμματα έτσι ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους δες τες από τη θετική τους πλευρά και λάβε υπόψη σου τις απόψεις τους. Ίσως να αποκομίσεις κάτι θετικό. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου αυτήν την εβδομάδα σου προκαλεί εκνευρισμό. Επιδίωξε όσο το δυνατόν την απομόνωσή σου και μην τον κρίνεις συνεχώς. Εσύ που είσαι μόνη, παρά την ένταση που επικρατεί γύρω σου οι εξελίξεις που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή είναι θετικότατες.

 

Ζυγός
Παρελθοντικές καταστάσεις έχουν την τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του. Συναισθήματα ανασφάλειας ή και έντασης προσπάθησε να τα διαχειριστείς με γνώμονα τη λογική. Παλιές εργασιακές εκκρεμότητες ή και συζητήσεις που αφορούν κάποιες αλλαγές στα εργασιακά επανέρχονται και σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού. Αν κάνεις μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς και να παραμείνεις ψύχραιμη να είσαι βέβαιη πως η εβδομάδα θα περάσει ανώδυνα και εύκολα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει αέρα ανανέωσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας απόφυγε συγκρούσεις ή και διαφωνίες. Πάρε πρωτοβουλίες και επίλεξε δραστηριότητες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά μια γνωριμία η οποία σε έχει προβληματίσει με τη στασιμότητά της να αρχίσει να εξελίσσεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως να είσαι βέβαιη πως θα απαλλαγείς από την αγωνία.

 

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει τις σχέσεις σου αυτήν την εβδομάδα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις εκτιμήσεις σου και τα γρήγορα συμπεράσματα. Προσπάθησε να βρεις ανώδυνες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν έτσι ώστε να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι. Οι εργασιακές εξελίξεις πιθανά να μην σε ικανοποιήσουν ή να μην είναι οι επιθυμητές. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου και μην ασκείς μεγαλύτερη πίεση σε καταστάσεις που χρειάζεται να ωριμάσουν. Φαίνεσαι ή γίνεσαι λίγο απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει αντιδράσεις από μέρους του. Κοίταξε να ηρεμήσεις την ατμόσφαιρα και όχι να εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες απογοητεύσεις σχετικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που θέλεις όμως δεν υπάρχει λόγος να τον ρίξεις στον Καιάδα.

 

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στις απόψεις, τα σχέδια και τις ιδέες σου, καθώς οι εξελίξεις των υποθέσεών σου παρουσιάζουν μια εικόνα πιθανά διαφορετική από αυτή που περίμενες. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται να είναι το κλίμα στα εργασιακά με αποτέλεσμα το άγχος σου να αυξάνεται. Προσπάθησε να δεις και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και τις σχέσεις σου με συναδέλφους με περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Το τετράγωνο του  Ήλιου με τον Ουρανό αυξάνει τις υποχρεώσεις σου οι οποίες χρειάζονται μεγαλύτερη οργάνωση. Η επικοινωνία αυτήν τη βδομάδα με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή καθώς ο ανάδρομος Ερμής κι εδώ βάζει τις τρικλοποδιές του. Κακή συνεννόηση ή και παρανοήσεις μπορεί να δημιουργήσουν γκρίνια και εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ όμως μην δεσμεύεσαι και μην ενθουσιάζεσαι. Τα πράγματα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτά που θα ήθελες ή και που πίστεψες με την πρώτη ματιά.

 

Αιγόκερος
Υπό την επήρεια των πλανητικών όψεων της εβδομάδας το μυαλό σου τρέχει στα εργασιακά. Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η εβδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες (αλλά και εμπόδια)  που αν τις αντιμετωπίσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και στους στόχους σου. Περιορίζεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσά σας. Απελευθερώσου λιγάκι και πες του και καμιά καλή κουβέντα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, για αυτό μην λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Υδροχόος
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και ο μήνας σου. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα ωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα είναι στο χέρι σου. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου από τα φαντάσματα του παρελθόντος και δώσε της την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί. 

 

Ιχθείς
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων αυτήν την εβδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, είτε για θέματα που αφορούν οικονομικά, είτε επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Ο ανάδρομος Ερμής σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου για αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να μοιράσετε. Πλησίασέ τον με το μοναδικό σου τρόπο και γεφύρωσε τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο, να περιμένεις να εξελιχθεί.

Read More

And More