Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Μαρτίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Με τι κέφια ξεκινάει ο Μάρτιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα και τον νέο μήνα με πιο ανεβασμένη διάθεση και περισσότερη όρεξη για δουλειά. Ο Άρης στις 4/3 περνά στο ζώδιο των Διδύμων και κάνει τους ρυθμούς σου πιο έντονους, δίνοντάς σου ταυτόχρονα και την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου με αποτελεσματικότερο τρόπο. Οι όψεις και ενέργειες της εβδομάδας σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα να διαχειριστείς νέες προκλήσεις και συζητήσεις στα εργασιακά με περισσότερη αποτελεσματικότητα. Φρόντισε τη διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορέσεις να αναλάβεις πιθανά νέα καθήκοντα το επόμενο διάστημα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από την επαναφορά παλιών προβλημάτων που έχουν την τάση να επανέρχονται. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σου ένα παλιό έρωτα.

 

Ταύρος
Η αποχώρηση του Άρη από το δικό σου ζώδιο στις 4/3  μόνο ευνοϊκά μπορεί να λειτουργήσει δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απαλλαγείς από τα βάρη και το άγχος του προηγούμενου διαστήματος. Σημαντικές συζητήσεις και νέα ξεκινήματα στα εργασιακά εξελίσσονται σημαντικά, καθώς μπορείς να βασιστείς στη βελτίωση της επικοινωνίας. Ένα σημαντικό και ίσως δύσκολο θέμα βρίσκει τη λύση του εκπλήσσοντάς σε με την ευκολία της. Η ατμόσφαιρα εξασφαλίζει στη σχέση με τον αγαπημένο σου και επαναφέρει τις ισορροπίες, το ρομαντισμό και την αλληλοκατανόηση που χρειάζεται για να γίνει ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να επιδιώξεις μια επανασύνδεση ή να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και σου δίνει όλη την εύνοιά της.

 

Δίδυμοι
Ο Άρης στις 4/3 περνά στο δικό σου ζώδιο αυξάνοντας την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου. Ό,τι το προηγούμενο διάστημα φοβόσουν να διεκδικήσεις ή να αποφασίσεις, τώρα σου φαίνεται πολύ πιο εύκολο και προσιτό. Το θάρρος σου αυξάνεται, όμως θα πρέπει να βάλεις και φρένο στη βιασύνη και ανυπομονησία σου. Οι δημόσιες σχέσεις και η κοινωνικότητα σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδιά σου γίνονται ισχυροί σύμμαχοί σου. Απόφυγε τις πιθανές εντάσεις ή διαφωνίες με αυτούς που θεωρητικά έχουν διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Μείνε πιστή σε αυτά που εσύ πιστεύεις και ακολούθησε το ένστικτό σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σου εξασφαλίζει τον απαιτούμενο ρομαντισμό και ερωτισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν κάνεις κάτι κι εσύ για αυτό παίρνοντας πρωτοβουλίες, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια όμορφη εβδομάδα σε ερωτικό και συναισθηματικό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο που μέχρι χθες σου ήταν αδιάφορο αρχίζει να σου κινεί  το ενδιαφέρον.

 

Καρκίνος
Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων που θα πρέπει να προσέξεις, καθώς ανεβάζει το άγχος και τις ανασφάλειές σου. Πρόσεξε λοιπόν πώς και πού θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου και τις σκέψεις σου που μπορεί να είναι αδιέξοδες. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου αυτήν την περίοδο και απόφυγε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Μην κοινοποιείς τα επαγγελματικά σου σχέδια και δώσε περισσότερη προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου. Πιθανά να νιώσεις πως παίρνεις διπλά μηνύματα κι αυτό να σου δημιουργήσει διλήμματα. Παράμεινε συγκεντρωμένη και μην εμπιστεύεσαι λόγια και πρόσωπα. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται καθώς έχετε τη δυνατότητα με τον αγαπημένο σου να κάνετε διαφορετικά πράγματα, να γνωρίσετε νέους κοινούς φίλους και όλη αυτή η θετική ατμόσφαιρα μεταξύ σας να σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Ουρανό σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ταυτόχρονα να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

Λέων
Αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να λάβεις δράση, καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και ανεβάζει τις ταχύτητες φέρνοντας ταυτόχρονα και εξελίξεις στις υποθέσεις σου. Ο πλανήτης της δράσης σε γεμίζει ενέργεια και βελτιώνει τον τρόπο επικοινωνίας σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και προστίθενται νέοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι στη ζωή σου. Οι απαιτήσεις των εργασιακών υποχρεώσεών σου αυξάνονται και ίσως σου δημιουργήσουν μια ένταση. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με αυτούς που νιώθεις να σε πιέζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα δελεαστική πρόταση που θα σε οδηγήσει στη καταξίωση γρηγορότερα. Επίλεξε κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου και απόφυγε την ανάμειξη τρίτων προσώπων σε αυτές. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να επιφυλάσσει  εκπλήξεις για σένα.

Παρθένος
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 σου δίνεται η δυνατότητα να διεκπεραιώσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες που αφορούν στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ο τομέας των επαγγελματικών γίνεται η προτεραιότητά σου και οι ρυθμοί των απαιτήσεων αυξάνονται. Είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις με την ευελιξία και την προνοητικότητά σου. Σε κάποιες συζητήσεις που θα προκύψουν, φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην προσπαθήσεις να επιβληθείς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό λειτουργεί βοηθητικά για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται κι έτσι μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι όψεις της εβδομάδας φέρνουν ευχάριστες αποκαλύψεις και το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνει το ερωτικό ενδιαφέρον του για σένα.

 

Ζυγός
Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων σε βοηθά να προωθήσεις θέματα που το προηγούμενο διάστημα είτε ένιωθες ότι δεν μπορούσες, είτε οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Εύνοια επίσης σημειώνεται σε εργασιακά και οικονομικά θέματα. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα επαγγελματικά μπορεί να σε οδηγήσει στην αύξηση των εκκρεμοτήτων σου. Ίσως αξίζει τον κόπο να καταβάλλεις μια έξτρα προσπάθεια προκειμένου να περιορίσεις το άγχος. Η συναισθηματική σου ζωή αυτήν τη βδομάδα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα έλεγε κανείς πως έχεις και τη δυνατότητα να οργανώσεις ένα ταξίδι.

 

Σκορπιός
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τον οικονομικό σου τομέα. Από τον ηλιακό 8ο οίκο σου πλέον σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε τάξη τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σου αλλά και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Η καλή επικοινωνία στον τομέα των εργασιακών, σου δίνει τη δυνατότητα να  διαπραγματευτείς, να εντυπωσιάσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τους στόχους σου. Πέρασε στην εφαρμογή των ιδεών και στρατηγικών σου και να είσαι σίγουρη πως οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου. Εμπιστεύσου τη φαντασία σου και δημιούργησε ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εξέλιξη μιας γνωριμίας ή μιας επανασύνδεσης φαίνεται να σε εντυπωσιάζει. Ίσως τα πράγματα να έρχονται καλύτερα από ότι περίμενες.

 

Τοξότης
Με την είσοδο του Άρη στο απέναντί σου ακριβώς ζώδιο στις 4/3 οι προκλήσεις αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη. Οι υποθέσεις και οι στόχοι σου βέβαια είναι εξαιρετικά απαιτητικοί, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οι γρήγοροι ρυθμοί των επαγγελματικών υποθέσεών σου προκαλούν ένταση όχι μόνο σε σένα αλλά και σε συνεργάτες, για αυτό και θα πρέπει να λες λίγα και να κάνεις πολλά. Διατήρησε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου ζωντανές και να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα δεις και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Αλλιώς αντιλαμβάνεσαι εσύ το δίκαιο και το σωστό κι αλλιώς ο ερωτικός σύντροφός σου αυτήν την εβδομάδα. Εσύ θα πρέπει σαν πιο σοφή και κυρίως ως γυναίκα, να ελιχθείς με τρόπο που δεν θα επιτρέψει να ανεβούν οι τόνοι και να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό κάτι καλό φαίνεται να ετοιμάζει για σένα, ίσως μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

 

Αιγόκερος
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ουσιαστικά ξεκινά μια περίοδος για σένα που σε προδιαθέτει για τη φροντίδα του εαυτού σου. Βάλε τέλος στις κακές διατροφικές συνήθειές σου, φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση και με κάθε τρόπο βελτίωσε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αυξάνονται και θα πρέπει, όπως πάντα κάνεις, να δείξεις συνέπεια. Ίσως η συμπεριφορά συνεργατών να υπάρξουν στιγμές που σου προκαλούν ένταση. Προσπέρασέ το και διατήρησε το καλό συνεργασιακό κλίμα που τελικά θα αποδειχθεί προς όφελός σου. Έχεις την τάση να αφήνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου στο αυτόματο πιλότο. Δυστυχώς αυτήν την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να αναλάβεις το πηδάλιο και να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και γκρίνια. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό λειτουργεί βοηθητικά όμως θα πρέπει να κάνεις κάτι κι εσύ. Αν ακόμα είσαι μόνη συναισθηματικά δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις αυτήν την εβδομάδα. 

 

Υδροχόος
Μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμα της εβδομάδας και ενδεχόμενως σε μια αρκετά αγχωτική περίοδο της ζωής σου, ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σου δίνει την εύνοιά του. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου, σου εξασφαλίζει χρόνο για προσωπικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους ή παιδιά. Επίσης είναι καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση κάτι που φαίνεται να έχεις εγκαταλείψει για ευνόητους λόγους. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου αυτήν τη βδομάδα στα εργασιακά, καθώς οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα βελτιώνεται κι αυτό εξισορροπεί λιγάκι τα πράγματα στις σχέσεις με συναδέλφους. Προς το τέλος της εβδομάδας κάτι καλό προμηνύεται που ίσως να σχετίζεται με μια νέα πρόταση ή συνεργασία. Επινόησε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσουν την ατμόσφαιρα να χαλαρώσει. Απόφυγε τις εκ βαθέων συζητήσεις και επίλεξε να διασκεδάσεις, να αποφορτιστείς και να περάσεις όμορφα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, προς το Σαββατοκύριακο ίσως κάτι να σε εκπλήξει ευχάριστα.

 

Ιχθείς
Η είσοδος του Άρη στον 4ο ηλιακό σου οίκο στις 4/3 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Η ανάγκη σου για τη διεκπεραίωση θεμάτων που εκκρεμούν μεγαλώνει και πραγματικά η επίλυσή τους σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Στη διαδικασία αυτή βέβαια δεν θα λείψουν οι εντάσεις που όμως διαχειρίζεσαι με μεγάλη μαεστρία. Κάποιες εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις σου δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη πυγμή και πείσμα κι αυτό είναι το προσωπικό στοίχημα σου. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα δημιουργεί ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου, καθώς και τις πιθανότητες να γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα. Όσο για σένα που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, όλα είναι υπέρ σου.

Read More

And More