Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Νοεμβρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η πρώτη βδομάδα του νέου μήνα ξεκινά με μια θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία που ευνοεί την επικοινωνία και στη συνέχεια με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 4/11. Η προσοχή σου εστιάζεται στα οικονομικά γι’ αυτό διαχειρίσου με διπλωματία θέματα που αφορούν αγοροπωλησίες ή ρυθμίσεις. Απόφυγε τις εντάσεις ή τις διαφωνίες με συναδέλφους και δέξου τις απόψεις τους, όσο διαφορετικές κι αν είναι απ’ τις δικές σου. Την τελευταία μέρα της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και οι σχέσεις σου γίνονται πιο βαθιές και ουσιαστικές. Ανανέωσε την ερωτική ζωή με τον σύντροφο σου που καλώς ή κακώς είναι ένας βασικός τομέας μιας σχέσης. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος.

Ταύρος
Δυναμικά και θετικά ξεκινά η εβδομάδα σου καθώς φαίνεσαι αποφασισμένη να διεκδικήσεις κεκτημένα και να βελτιώσεις καταστάσεις. Η νέα Σελήνη στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις και να επιδιώξεις νέες συνεργασίες. Ωστόσο κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να σε βρουν απροετοίμαστη και να σου δημιουργήσουν άγχος. Αυτές τις μέρες ίσως θελήσεις να μείνετε περισσότερο οι δυο σας με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς μαζί του τις όποιες ανησυχίες σου. Χρειάζεσαι την αποκλειστικότητα του και στη χαρίζει ανεπιφύλακτα. Εάν είσαι μόνη, τα θέλω σου από μια καινούρια σχέση είναι πολύ συγκεκριμένα γι’ αυτό και δεν αναλώνεσαι σε περιστασιακές ή επιπόλαιες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Αποφασίζεις πως είναι καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου, την υγεία και την ψυχική σου ευεξία. Μπορείς να φροντίσεις τη διατροφή σου και τη φυσική σου κατάσταση και να κάνεις τις αδυναμίες σου δύναμη. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί εργασιακά θέματα και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια εκκαθάριση καταστάσεων, επιθυμιών και άχρηστων αντικειμένων απ’ την καθημερινότητα σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου έχουν την τάση να ανεβαίνουν γι’ αυτό και ο χρόνος διασκέδασης περιορίζεται. Ο ερωτικός σύντροφος σου κατανοεί τις ανάγκες σου και προσπαθεί να σου προσφέρει περισσότερη τρυφερότητα και ενδιαφέρον. Εάν είσαι μόνη, πέτα οτιδήποτε αφορά στο παρελθόν και τις παλιές αγάπες και κοίτα μπροστά. Να είσαι βέβαιη πως θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Καρκίνος
Θετικά, ευχάριστα και δυναμικά ξεκινάς τον μήνα και τη βδομάδα σου με μια θετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και το Δία, αλλά και με την πραγματοποίηση της νέα Σελήνης στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό το νέο φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγεις ή να αποκοπείς από συναισθηματικούς περιορισμούς και να νικήσεις τις αδυναμίες σου. Άλλαξε ή προστάτευσε την εικόνα σου στα εργασιακά και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες εντάσεις που δημιουργούνται απ’ την πίεση των υποχρεώσεων. Η κοινωνική σου ζωή ευνοεί τους στόχους σου και βρίσκεις υποστηρικτές ή ομοϊδεάτες. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική με τον αγαπημένο σου και ίσως είναι η στιγμή που θα θελήσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μην αρνείσαι κοινωνικές προτάσεις καθώς μέσα απ’ τους πολλούς θαυμαστές θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Λέων
Η οικογένεια και το σπίτι αυτή τη βδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο με τη νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Νιώθεις την ανάγκη να χτίσεις γερά θεμέλια στις σχέσεις αγάπης, ίσως να μετακομίσεις ή και να ανακαινίσεις τους χώρους σου. Τόλμησε να αναλάβεις νέα εργασιακά καθήκοντα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες και τις δυνάμεις σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς και μην εμπλέκεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Το νέο φεγγάρι σε προδιαθέτει να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου και ίσως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Εάν είσαι μόνη, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αποκολληθείς απ’ το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά.

Παρθένος
Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες αυτή τη βδομάδα βελτιώνονται σημαντικά, γι’ αυτό και έχεις τη δυνατότητα να δώσεις ώθηση στα σχέδια σου. Έκφρασε τις ιδέες σου σε αυτούς που εμπιστεύεσαι στα εργασιακά μετριάζονται την καχυποψία σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και ακολούθησε το. Μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις άψογα στις όποιες υποχρεώσεις σου οι οποίες ανεβαίνουν. Το νέο φεγγάρι σου χαρίζει απλόχερα τη λάμψη του γι’ αυτό και δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανένας. Πόσο μάλλον ο ερωτικός σύντροφος σου που δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσελκύεις νέα πρόσωπα αποφασισμένη να αποκοπείς από το παρελθόν. Εμπνέεις εμπιστοσύνη, γοητεία και υπερτονισμένη σεξουαλικότητα.

Ζυγός
Η βδομάδα ξεκινά με μια θετική όψη ανάμεσα του Ερμή και του Δία για αυτό και η ενέργεια και η διάθεση σου βρίσκονται στα ύψη. Επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και οικονομικά θέματα ευνοούνται. Το νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου, να οδηγηθείς σε νέες συμφωνίες που μακροπρόθεσμα είναι πολλά υποσχόμενες. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει στα εργασιακά καθώς και οι επιδόσεις σου. Εάν ψάχνεις εργασία μην κάθεσαι λεπτό. Δραστηριοποιήσου περισσότερο και να είσαι βέβαιη πως η τύχη είναι με το μέρος σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επισφραγίσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να του κάνεις μια πρόταση που μέχρι το πρόσφατο παρελθόν φοβόσουν. Εάν είσαι μόνη, θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή και το καταφέρνεις.

Σκορπιός
Είσαι η πρωταγωνίστρια αυτή τη βδομάδα κι αυτό το νιώθεις έντονα, καθώς η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται στα ύψη. Η δυναμική της προσωπικότητας σου έρχεται στην επιφάνεια, η εικόνα σου βελτιώνεται και γίνεσαι το απόλυτο επίκεντρο. Νιώθεις έτοιμη να λάβεις δράση στα εργασιακά, να προωθήσεις τα σχέδια σου και να διαπρέψεις. Ωστόσο κάποιο παρασκήνιο ή μια ανταγωνιστικότητα σου δημιουργεί εκνευρισμό που πρέπει να συγκρατήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά, το πάθος ανεβαίνει και βρίσκεις τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Εμπιστεύσου τη δύναμη του νέου φεγγαριού στο δικό σου ζώδιο, πέτα ότι περιττό απ’ τη ζωή σου και προχώρα μπροστά οι εκπλήξεις είναι πολλές.

Τοξότης
Αν και η νέα εβδομάδα σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια και έχει και τις σχετικές δυσκολίες της φαίνεται να είναι εποικοδομητική και ουσιαστική για τα μελλοντικά σχέδια σου. Το νέο φεγγάρι στο 12ο οίκο σου στις 4/11 σου δημιουργεί την ανάγκη να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε, να επουλώσεις πληγές και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Αρκετή κούραση και πολλές υποχρεώσεις σε περιμένουν στα εργασιακά, για αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να περνάς γαλήνιες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Νέες ευκαιρίες προκύπτουν μέσα απ’ τη συνειδητοποίηση σου και είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη συναισθηματική σου ζωή. Μη διστάσεις να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που έχουν πάψει να σε κάνουν ευτυχισμένη και αντίθετα, αν νιώθεις πως ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου αξίζει πραγματικά μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις δέσμευσης και όρκων. Εάν είσαι μόνη, κλείνοντας παλιά κεφάλαια να είσαι σίγουρη πως θα ανοίξουν νέες πόρτες.

Αιγόκερος
Με ανεβασμένη διάθεση υποδέχεσαι το νέο μήνα και την πρώτη εβδομάδα του. Το νέο φεγγάρι πραγματοποιείτε στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού και ενεργοποιεί τον 11ο οίκο σου. Νέα ξεκινήματα, νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και πιθανά νέες κατευθύνσεις είναι αρκετά έντονες προκλήσεις για σένα, γι’ αυτό και αποφασίζεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ωστόσο το κλίμα στα εργασιακά επιβαρύνει την ψυχολογία σου καθώς αντιλαμβάνεσαι έντονο παρασκήνιο, ψεύτικους υποστηρικτές και πιθανά λανθασμένες πληροφορίες. Γι’ αυτό απόφυγε τις γρήγορες αποφάσεις, συμπεράσματα και κυρίως ξεσπάσματα. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία βοηθά στο να ξεχάσεις τη συναισθηματική σου μοναξιά σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια σταθερή και μόνιμη σχέση ίσως ήρθε ο καιρός να πάρεις τις αποφάσεις σου και να γίνεις πιο τρυφερή και δοτική απέναντι στον αγαπημένο σου.

Υδροχόος
Υποδέξου δυναμικά το νέο μήνα που έχει φυσικά τις αντιφάσεις του, τα ευχάριστα αλλά και τα δύσκολα του. Η βδομάδα σχετικά ξεκινά με καλές όψεις και φιλοξενεί και τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11. Ένα φεγγάρι που επηρεάζει τον 10ο οίκο σου. Τα όνειρα, οι επιδιώξεις και οι κόποι σου στα εργασιακά αποδεικνύεται ότι δεν πήγαν χαμένοι καθώς οι ανταμοιβές είναι πολύ κοντά. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου ξαναζωντανεύουν και βρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Το μακροπρόθεσμο μέλλον σε ενδιαφέρει πια τόσο στα εργασιακά όσο και στα συναισθηματικά. Μοιράσου τις επιθυμίες σου με τον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα σε ακολουθήσει με κλειστά μάτια, καθώς οι δικές σου ανάγκες είναι και δικές του. Εάν είσαι μόνη, αργά και σταθερά είναι τα βήματα σου προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει όμως αυτό σου εξασφαλίζει και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Ιχθείς
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις από άποψη διάθεσης, ενέργειας και δυναμικής χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και τα δύσκολα της. Το νέο φεγγάρι στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο οίκο σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σχέδια και να τα οργανωθείς περισσότερο. Εκφράζεις άφοβα τις σκέψεις, τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου χωρίς να επηρεάζεσαι απ’ τις αντίθετες απόψεις ή αντιρρήσεις των άλλων. Ωστόσο μια επιφυλακτικότητα στα μέσα της εβδομάδας θα σε προφυλάξει από παιχνίδια ανταγωνιστικότητας και εξουσίας στα εργασιακά. Κάνε σχέδια κοινά με τον αγαπημένο σου, περάστε όμορφα και προσθέστε διαφορετικές δραστηριότητες απ’ ότι συνήθως στην καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, γίνεσαι πλέον έντονα διεκδικητική και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Read More

And More