Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 έως 16 Μαΐου 2021)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα περιλαμβάνει τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5, δίνοντας την εύνοιά της στον τομέα των οικονομικών σου. Αντίστοιχα η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου. Οι οικονομικές απολαβές σου σε ενδιαφέρουν περισσότερο από την ανάδειξή σου αυτήν τη βδομάδα στα εργασιακά. Μπορείς να διαπραγματευτείς έξυπνα συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά, έτσι ώστε να καταφέρεις να επωφεληθείς και να βελτιώσεις την κατάσταση. Κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά με μικρές στιγμές έντασης και άγχους που μπορείς να ελέγξεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο εξυπηρετεί και ευνοεί συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αρκεί να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου και να μην βάλεις μόνο τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ή γνωριμία επανέρχεται.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Η γνώμη αγαπημένων σου προσώπων θα παίξει σημαντικό ρόλο, για αυτό μάθε να ακούς καθώς όλοι ξέρουμε το πόσο στενοκέφαλη γίνεσαι κάποιες φορές. Παρόλα αυτά το νέο φεγγάρι σου δημιουργεί την ανάγκη να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Δραστήρια και εποικοδομητική προβλέπεται η εβδομάδα σου στα εργασιακά. Οι λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν έρχονται με φυσικό τρόπο και η διευθέτηση εκκρεμοτήτων σου δημιουργεί ανακούφιση. Η ζεστασιά της νέας Σελήνης λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κοινά ενδιαφέροντα και η κοινωνική ζωή σας φέρνουν πολύ πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται και δεν αποκλείεται να σκοντάψεις πάνω σε ένα νέο έρωτα.

Δίδυμοι
Μάθε να κρατάς τις σκέψεις, τις ιδέες και τα σχέδιά σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ή αρνητικούς ανθρώπους. Ο αυθορμητισμός σου δεν σε βοηθά τις περισσότερες φορές κι αυτό το έχεις διαπιστώσει ανεξάρτητα αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις. Η νέα Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας, σου δίνει τη δυνατότητα να καταστρώσεις τις στρατηγικές που αφορούν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου καριέρας. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία στα εργασιακά, να διεκδικήσεις μια προαγωγή ή αν ψάχνεις μια νέα εργασία να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να πετύχεις. Καιρός να δώσεις λύσεις από κοινού με τον αγαπημένο σου σε θέματα που κατά καιρούς δημιουργούν σύννεφα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, σου δίνει τη δυνατότητα να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη ευνοεί τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί με σημαντικούς για σένα ανθρώπους. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων τροφοδοτεί την ανάγκη σου για μάθηση και εξέλιξη στα επαγγελματικά. Το να ισχυροποιήσεις το βιογραφικό σου με νέες γνώσεις και δυνατότητες είναι μια καλή ιδέα που πρέπει να ακολουθήσεις. Μια νέα πρόταση αξιοποίησέ τη και μην τη φοβηθείς. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου. Μικρές ή ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να ενεργοποιήσουν παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση κάνει την επανεμφάνισή της φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου.

Λέων
Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σχεδόν με το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει νέα ερεθίσματα, προτάσεις ή κίνητρα που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των εργασιακών σου. Μέτρα όμως την κάθε κίνηση και απόφαση σου πριν δεσμευτείς. Ο ενθουσιασμός είναι τις περισσότερες φορές κακός σύμβουλος. Παράμεινε πιστή στις απόψεις σου, στα όνειρα και στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Είναι προτιμότερο να κινήσεις τα πράγματα βήμα βήμα τη φορά για καλύτερα αποτελέσματα. Οι αλλαγές που προκύπτουν κρύβουν τις ευκαιρίες τους για αυτό και δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν. Το ενδιαφέρον σου αποσπάται από τις προσωπικές σου υποθέσεις με αποτέλεσμα να αμελείς τον αγαπημένο σου. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τον αγαπημένο σου.
Εσύ που είσαι μόνη, εάν διεκδικείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα της εξέλιξης.

Παρθένος
Δημιουργική και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε ενθαρρύνει για νέες περιπέτειες, μάθηση και εξέλιξη. Με σύμμαχό σου τον Δία που περνά αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο των Ιχθύων σου δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνεις επαγγελματικές συνεργασίες. Η τελειομανία σου στα εργασιακά σου δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Χαλάρωσε λιγάκι, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Η επικοινωνία είναι σημαντική στη διαπραγμάτευση νέων συμφωνιών. Νέες δραστηριότητες θα ενισχύσουν το συναίσθημα και θα σας φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Οργανώστε πράγματα μαζί, αρχίστε ξανά να κάνετε σχέδια και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων κουβαλά δώρα για αυτό και απόλαυσε αυτό το διάστημα που θα διαρκέσει έως τις 28/7.

Ζυγός
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο σου που δεν πρέπει να πάνε χαμένες κυρίως στα εργασιακά. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 και ουσιαστικά σου δίνει απλόχερα τη δυνατότητα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Έχεις μάθει και έχεις εκπαιδευτεί στο να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα εργασιακά. Προσαρμόσου στην κάθε αλλαγή που θα προκύψει και εντόπισε την κάθε ευκαιρία. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία είναι μπροστά σου και ολοένα τη βλέπεις και πιο καθαρά.
Πάρε πρωτοβουλίες και βγάλε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη μονοτονία. Οι συνθήκες γύρω μας αλλάζουν και έχεις την ευκαιρία και δυνατότητα να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και πίστη στην ακαταμάχητη γοητεία σου.

Σκορπιός
Επωφελήσου από τη δύναμη και επιρροή της νέας Σελήνης στις αρχές της εβδομάδας και ασχολήσου με συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που υστερούν σε σημεία. Μοναδική προϋπόθεση για να το καταφέρεις αυτό βέβαια είναι να ασχοληθείς σοβαρά και ίσως να χρειαστεί και λίγο να παραμερίσεις τον εαυτό σου. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά πιθανά να δυσκολέψουν την καθημερινότητά σου στα εργασιακά. Κάνε μια προσπάθεια καθώς κάποιες υποθέσεις σου φαίνεται να είναι σημαντικές για την εξέλιξή σου. Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Πλησίασε τον αγαπημένο σου, κάνε ειλικρινείς κουβέντες μαζί του και άσε το πάθος σου να αναζωπυρώσει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου αυξάνονται. Μπορείς εύκολα να εισχωρήσεις σε νέες παρέες, να κάνεις νέες γνωριμίες ή ακόμα αν υπάρχει ένα πρόσωπο που ήδη έχει κλέψει την καρδιά σου να το κατακτήσεις.

Τοξότης
Εμπιστέψου αυτήν την εβδομάδα το ένστικτο και τη φαντασία σου προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Όλα βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχό σου, για αυτό απέβαλε το άγχος και λάβε δράση. Κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου θα σε απασχολήσουν έντονα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους έτσι ώστε να λαμβάνεις πληροφορίες, να αποφορτίζεις την καθημερινότητά σου και να ξέρεις ότι σε στηρίζουν και σε υποστηρίζουν. Το μυαλό σου τρέχει στις δικές σου υποθέσεις με αποτέλεσμα να αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα επιβαρυντικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, κάτι που σε αυτήν τη φάση δεν χρειάζεσαι. Προτίμησε να είσαι ανοιχτή και ότι σε απασχολεί να το συζητήσεις μαζί του και να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με την ψυχολογία και τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του προσώπου που σε ενδιαφέρει και μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά.

Αιγόκερος
Σκοπός σου αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είναι ο εαυτός σου. Αφουγκράσου τις ανάγκες σου, φρόντισε την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή καθώς είναι η πηγή ενέργειάς σου, αν και δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς.
Αρκετές δυσκολίες ή εμπόδια καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά, όμως μπορείς να τα καταφέρεις αν δεν χάσεις το όραμά σου. Έχεις βάλει στόχους και μπορείς να τους πετύχεις αρκεί να παραμείνεις δυνατή και αποφασιστική. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου οι οποίες μπορεί να κρύβονται μέσα σε μικρές λεπτομέρειες. Ρομαντική διάθεση σου χαρίζει απλόχερα η νέα Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας, για αυτό και το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου μυρίζει έντονα πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς κάποιος κινεί το ενδιαφέρον σου έντονα. Διαχειρίσου το έξυπνα και επωφελήσου σημαντικά.

Υδροχόος
Η νέα Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια καθώς και τα εργασιακά. Μπορεί να χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο ψυχικά ή σωματικά όμως η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα επαγγελματικά και πέρασε στην εφαρμογή τους χωρίς ενδοιασμούς. Ακολουθώντας τες θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, αλλά και να ανοίξεις το δρόμο προς την επιτυχία. Η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται σημαντικά και έτσι μπορεί ο ένας να κατανοήσει ευκολότερα τις ανάγκες του άλλου. Αυτό είναι και το συστατικό τις απόλυτης ολοκλήρωσης. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται και να επιβραβεύει την επιμονή σου.

Ιχθείς
Η μετακίνηση της εβδομάδας που σε αφορά άμεσα, είναι αυτή του Δία που περνά στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων σου. Αναπλήρωσε το χαμένο χρόνο και πλησίασε αυτούς που αγαπάς ή που θεωρείς ότι είναι χρήσιμοι για τα σχέδιά σου. Για αυτό ξεκίνα δυναμικά την εβδομάδα σου και κυρίως μην ξεχνάς να χαμογελάς. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα στην εξέλιξη των εργασιακών στόχων σου. Μπορείς να πείσεις εύκολα για τις ιδέες και τις στρατηγικές σου έτσι ώστε οι άλλοι να πιστέψουν σε σένα, να σε ακολουθήσουν και να σε στηρίξουν. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Read More

And More