Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 έως 17 Ιουλίου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται αυτήν τη βδομάδα -και κυρίως στο ξεκίνημά της- σε οικογενειακά θέματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στο τομέα της καριέρας σου, σου δίνει τη δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις κατευθύνσεις σου και το που θέλεις να φτάσεις, έτσι ώστε να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου. Σε νέες επαγγελματικές προτάσεις καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική, καθώς κάποιες πληροφορίες μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν τόσο πολύ την πραγματικότητα. Κλείσε εκκρεμότητες έτσι ώστε να έχεις τον χρόνο να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου, αλλά και στιγμές απόλαυσης στον εαυτό σου. Εάν είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από υποσχέσεις που δεν έχουν υπόβαθρο. Απόλαυσε το φλερτ και αυτή τη φορά παίξε εσύ!

Ταύρος
Η εβδομάδα κυλά γρήγορα και με αρκετό ενδιαφέρον καθώς οι σκέψεις σου εστιάζονται στα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου ενισχύει το θάρρος και την αποφασιστικότητά σου, ωστόσο σου δημιουργεί και μια ανυπομονησία που πρέπει να συγκρατήσεις. Βήμα βήμα εξασφαλίζεις την επιτυχία στους στόχους σου. Αρκετά βοηθητικά λειτουργεί η επικοινωνία στα εργασιακά και έτσι οι υποχρεώσεις σου κυλούν ομαλά χωρίς να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 14/7 ωστόσο σου τονίζει ότι πρέπει να προσέξεις στις συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε να απολαύσεις το καλοκαιράκι και επιδιώξτε έστω μικρές αποδράσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να επανέρχεται στη ζωή σου όμως κράτα μικρό καλάθι.

Δίδυμοι
Υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα με αρκετούς προβληματισμούς που αφορούν στα οικονομικά σου, καθώς η Πανσέληνος στις 13/7 σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Η αλήθεια είναι πως και μια αναθεώρηση στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου θα ήταν ωφέλιμη. Οι μέρες κυλούν ήρεμα στα εργασιακά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο οι συζητήσεις που αφορούν επίσης στα οικονομικά, καλό θα ήταν να τις αναβάλεις για αργότερα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε παραπλανήσεις ή υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Φρόντισε να περάσετε όμορφα με τον αγαπημένο σου και να αποφύγετε περίπλοκες συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία πιθανά να σε αποδιοργανώσει. Καλά θα ήταν να παραμείνεις προσγειωμένη και προσεκτική απέναντι σε υποσχέσεις και όρκους.

Καρκίνος
Η εβδομάδα περιλαμβάνει την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου καλώντας σε να συμφιλιωθείς με τα συναισθήματά σου και να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα στις σχέσεις σου. Όσο οδεύουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, η ενέργεια ή το κέφι σου για δουλειά μειώνονται. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής σε αυτά που ήδη έχεις αναλάβει, όμως μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει εξελίξεις στις υποθέσεις σου ή απαντήσεις που ήδη περιμένεις. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Εάν αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη συναισθηματικά καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητά σου και μην εκτίθεσαι ή πιστεύεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Λέων
Αν και ξεκινάς την εβδομάδα σου ήδη νιώθοντας αρκετά κουρασμένη, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 13/7, φέρνει εκκρεμότητες στην επιφάνεια που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Με καλή οργάνωση ωστόσο καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις και να είσαι βέβαιη πως στο τέλος θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου ή το φεγγάρι που σε ανάγκασαν να ασχοληθείς με αυτές. Η επικοινωνία και το κλίμα σύμπνοιας που επικρατεί στον εργασιακό χώρο, σου επιτρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών σε στιγμές που νιώθεις να πιέζεσαι. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί κάποιες αναταράξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς ή δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και το ανάλαφρο κλίμα του καλοκαιριού. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σου όμως μην βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου.

Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 13/7 στον άξονα του Αιγόκερου – Καρκίνου σου δημιουργεί την ανάγκη ανασκόπησης σε θέματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου περνούν στον αυτόματο πιλότο αυτήν την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει. Ωστόσο η Αφροδίτη σε μια δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως κάποιες υποθέσεις ή υποχρεώσεις σου χρειάζονται προσοχή. Σε υποσχέσεις ή νέες προτάσεις καλό θα ήταν να παραμείνεις προσγειωμένη. Ανάβαλε τη λήψη αποφάσεων και συζητήσεων. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις τις επόμενες μέρες δημιουργούν ένα κλίμα αστάθειας ή ανασφάλειας στα ερωτικά, συναισθηματικά σου. Υποσχέσεις, όροι και επιθυμίες θα πρέπει να ελεγχθούν διπλά.

Ζυγός
Αυτή η βδομάδα αλλά και η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 13/7 στον άξονα του Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητες που αφορούν επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Παρόλο που δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στα εργασιακά, το δεύτερο μισό της εβδομάδας σε αναγκάζει να προσαρμοστείς και να ανεβάσεις ταχύτητες. Συζητήσεις και σημαντικές συναντήσεις απαιτούν την προσοχή σου καθώς και νέες προτάσεις την επιφυλακτικότητά σου. Αν και η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των ερωτικών, συναισθηματικών σου, κάποιες όψεις της αυτές τις μέρες χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες προκειμένου να αποφύγεις στη συνέχεια τις απογοητεύσεις.

Σκορπιός
Συναισθήματα, ανασφάλειες, ανησυχίες και σκέψεις αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Το φεγγάρι σε κάνει παρορμητική ίσως και ανυπόμονη. Επικρατεί ένταση στις διαπροσωπικές, στενές σχέσεις σου και καλό θα ήταν πριν ανοίξεις το στόμα σου να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και τους γύρω σου. Το κλίμα στα επαγγελματικά είναι ήρεμο και όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, καθώς όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού οι τόνοι και οι απατήσεις έχουν την τάση να χαλαρώνουν. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα πιθανά να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τους τόνους χαμηλούς και να είσαι διευκρινιστική σε αυτά που θέλεις να του πεις. Εάν είσαι μόνη, βεβαιώσου για αυτά που σου υπόσχονται και μην ενθουσιάζεσαι. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα χρειάζεται έλεγχο.

Τοξότης
Ο τομέα των οικονομικών είναι αυτός που επηρεάζεται από την πραγματοποίηση της Πανσελήνου αυτήν την εβδομάδα. Θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στην επιφάνεια και να αποσπούν το ενδιαφέρον ή την ενέργειά σου. Τα επαγγελματικά και οι τρέχουσες υποχρεώσεις σου δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου κι αυτό θα το διαπιστώσεις όσο οι μέρες κυλούν. Το μυαλό σου ταξιδεύει και παράλληλα προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου. Παρόλα αυτά όλα κυλούν ομαλά. Οι παρανοήσεις μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό φρόντισε να είσαι σαφής και ακριβής σε αυτά που θέλεις ή προσπαθείς να του πεις. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κινούν το ενδιαφέρον σου όμως παραμένεις προσγειωμένη.

Αιγόκερος
Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε οδηγεί σε μια ενδοσκόπηση. Προβλήματα και θέματα του παρελθόντος κρίνονται σημαντικά για εσένα κι έτσι θέλεις να κλείσεις παλιές υποθέσεις, να παραδειγματιστείς και να μάθεις. Ίσως αλλάξεις γνώμη για κάποιες αποφάσεις του παρελθόντος και να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να επιτύχεις πιο στοχευμένα την επιτυχία. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα επαγγελματικά, που πιθανά να σου δημιουργήσει το εξαιρετικά απαιτητικό κλίμα που επικρατεί. Ίσως θελήσεις να εκφράσεις τα παράπονα και τις ανάγκες σου στον αγαπημένο σου όμως φρόντισε να το κάνεις σωστά. Απόφυγε τους υψηλούς τόνους και τις εμμονές. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ο τρόπος που σε διεκδικούν σου δημιουργούν ανασφάλεια. Άκου το ένστικτό σου και μην παραδίδεσαι άνευ όρων.

Υδροχόος
Η εργασιακή σου καθημερινότητα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 13/7. Διευθέτησε κυρίως επαγγελματικές υποχρεώσεις και μην τις αυξάνεις. Κάποιες καταστάσεις, εξελίξεις ή παρανοήσεις πιθανά να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Παράμεινε ψύχραιμη και προσηλωμένη στους στόχους σου. Η εβδομάδα ωστόσο κλείνει αισιόδοξα και δεν αποκλείεται να φέρει και κάτι ευχάριστο. Η Αφροδίτη αν και λειτουργεί ευνοϊκά για την ερωτική σου ζωή, κάποιες όψεις της δεν αποκλείεται να φέρουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση διατήρησε τις ισορροπίες και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις ή παράλογες απαιτήσεις. Εάν είσαι μόνη, τα γρήγορα συμπεράσματα που αφορούν νέες γνωριμίες μπορεί να σε κάνουν να αδικήσεις ή ακόμη και να χάσεις ευκαιρίες.

Ιχθείς
Έντονα κοινωνική προβλέπεται η εβδομάδα σου, γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις. Άτομα με τα οποία έχεις να βρεθείς καιρό και σχέσεις οι οποίες είχαν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα τώρα έχεις την ευκαιρία να τις αποκαταστήσεις, αρκεί να τις διαχειριστείς με αντικειμενικότητα και ήρεμους τόνους. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θολώνουν λίγο την κρίση σου στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και συζητήσεων. Οι αναταράξεις δεν λείπουν από την ερωτική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση χρωμάτισε την καθημερινότητά σας και απόφυγε αναφορές στο παρελθόν. Εάν είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σου. Ό,τι μπορεί να σε ενθουσιάσει τώρα το ίδιο εύκολα μπορεί να σε απογοητεύσει.

Read More

And More