Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 έως 18 Απριλίου 2021)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας όλον το δυναμισμό σου στην επιφάνεια. Οι αποφάσεις σου είναι πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένες και ξέρεις πολύ καλά τί επιδιώκεις και πώς να το κατακτήσεις. Τα επαγγελματικά, η εξέλιξη, η φήμη και η καριέρα σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα. Νέες προτάσεις και νέα ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο και η οξυδέρκειά σου δεν επιτρέπει σε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα λόγια σου καθώς μπορεί άθελά σου να πληγώσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 σου υπόσχεται ευκαιρίες και εκπλήξεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις και να διευθετήσεις παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες, πριν επιδιώξεις και θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές, τις αποφάσεις και τις ιδέες σου. Αρκετά βοηθητικές είναι οι ενέργειες των επόμενων ημερών για τον τομέα των εργασιακών σου. Ίσως να χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες οι οποίες νιώθεις πως δεν αποδίδουν, αυτό όμως δεν χρειάζεται να σου δημιουργεί άγχος. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου έτσι ώστε το ενδιαφέρον σου να εστιάζεται σε ό,τι οδηγεί μπροστά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 15/4 σταθεροποιεί τη συναισθηματική σου ζωή. Η επιθυμία σου να καλύψεις τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις μια ευκαιρία επανασύνδεσης. Όμως να θυμάσαι πως θα κάνουν ενδιαφέροντα πρόσωπα την εμφάνισή τους στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού η οποία έχει μια θετική επιρροή επάνω σου. Νέοι στόχοι, όνειρα και επιθυμίες κερδίζουν το ενδιαφέρον σου και αυξάνουν την ενέργειά σου. Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Πάρε τον έλεγχο των εργασιακών σου υποθέσεων χέρια σου και μην βασίζεσαι τόσο στη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων. Έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο. Το τρίγωνο του Άρη με το Δία στις 15/4 φέρνει νέες ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του Ταύρου ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια αναταραχή στη συναισθηματική σου ζωή, καθώς οι δικές σου ανάγκες ίσως και οι καταπιεσμένες, κερδίζουν έδαφος και γίνονται προτεραιότητά σου. Ευνοεί βέβαια εσένα που είσαι μόνη, αλλά αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να βγεις από το λήθαργο, να αναλάβεις δράση και να στοχεύσεις ψηλότερα. Επαναξιολογείς καταστάσεις και έχεις τη διαύγεια να κρίνεις τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Διαπραγματεύσιμη είναι η οικονομική σου κατάσταση και οι εκκρεμότητές σου. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Δέξου νέες προτάσεις και δείξε τις πραγματικές ικανότητές σου χωρίς να φέρεσαι προκλητικά. Με στόχο σου την εξέλιξη και την επιτυχία και προχωρώντας ένα βήμα τη φορά θα καταφέρεις περισσότερα. Πάρε πρωτοβουλίες και χρωμάτισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Σε γενικές γραμμές η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί σταθεροποιητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή ένα νέο ειδύλλιο είναι προ των πυλών.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιο του Κριού δηλώνει πως έχεις μια δραστήρια και ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά σου, ευνοώντας οικονομικές διαπραγματεύσεις και ολοκαίνουρια επαγγελματικά σχέδια και στόχους.
Μια συνεργασιακή σχέση ισχυροποιείται αυτήν την εβδομάδα και οι ρυθμοί ανεβαίνουν μαζί με τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως την παρορμητικότητα και κάποιες στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Στόχος σου είναι να προχωρήσεις μπροστά, να αποκτήσεις συμμάχους και να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ιδανική για όνειρα και σχέδια. Μοιράσου τις ανάγκες, τις αγκαλιές μαζί του και μη διστάσεις να δώσεις υποσχέσεις που πραγματικά πιστεύεις πως μπορείς να τηρήσεις. Για σένα που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά και καλά. Νέα ειδύλλια και νέοι έρωτες πιθανά να προέρχονται από τον εργασιακό χώρο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας υποδέχεται τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού που λειτουργεί βοηθητικά για τις οικονομικές κυρίως υποθέσεις σου. Οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου, απαλλάξου από παλιά αγχωτικά βάρη και κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα στα εργασιακά και οι συζητήσεις θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μια νέα πρόταση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον για αυτό μην διστάσεις να πεις ναι. Φιλοσοφείς αλλιώς τον έρωτα για αυτό και προσθέτεις το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Παρά τον εγωισμό σου καταφέρνεις να εξομολογηθείς, να υποσχεθείς και να τηρήσεις.
Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια πολυπόθητη επανασύνδεση ή έναν νέο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

 

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη έρχεται να δώσει τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και να ευνοήσει νέα ξεκινήματα στην αρχή της εβδομάδας. Για αυτό ξεκίνησέ τη με χαμόγελο, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια και η παραγωγικότητά σου αυξάνονται όμως καταφέρνεις να εξοικονομήσεις και προσωπικό χρόνο ξεκούρασης και απόλαυσης. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητά σου για αυτό και καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να δείξεις και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Μια πιθανή νέα συνεργασία είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα μακροπρόθεσμης ανάδειξης. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου ανεβάζει τη σεξουαλική σου διάθεση και την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη διάθεσή σου, σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, αν αυτό επιθυμείς, καθώς και το να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που πιθανά προέρχονται μέσα από το οικείο σου περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στο ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να στοχεύσεις και να πιστέψεις στα όνειρα και στα σχέδιά σου. Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, για αυτό και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τονώσεις τον οργανισμό σου. Οι γρήγοροι ρυθμοί στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, για αυτό μην χάνεις τον έλεγχο. Ένα ενδεχόμενο προαγωγής και αναγνώρισης εκμεταλλεύσου το σωστά και αποκόμισε τα οικονομικά οφέλη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/4 ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση και πλέον νιώθεις την ανάγκη να θέσεις και να χτίσεις γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση μιας σταθερής και μόνιμης σχέσης σε απομακρύνει από επιπόλαιες γνωριμίες και ανούσιο φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη της Δευτέρας τονώνει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου, φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και κυρίως αυτά που αφορούν στον εαυτό σου. Είναι καιρός επιτέλους να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον βάλεις σε προτεραιότητα. Οι πνευματικοί και επαγγελματικοί σου στόχοι διευρύνονται και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς νέα καθήκοντα και νέες προτάσεις φαίνονται δελεαστικές και διατίθεσαι να τα υπηρετήσεις. Περιόρισε την τάση αναβλητικότητας που είναι δεύτερη φύση σου και δείξε συνέπεια. Μια άκρως ερωτική και συναισθηματική εβδομάδα έχεις μπροστά σου που εμπεριέχει πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περιόρισε την παρορμητικότητά σου και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν κάνεις δηλώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να κλείσεις παλιά, αδιέξοδα κεφάλαια και να προχωρήσεις μπροστά. Ένας καινούριος έρωτας σε περιμένει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Κριού φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στα οικονομικά και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. Νέες ιδέες ή επιθυμίες γίνονται εντονότερες βάζοντάς σε στη διαδικασία αναζήτησης τρόπων πραγματοποίησής τους. Η δημιουργική σου διάθεση στα εργασιακά και οι πρωτοποριακές ιδέες σου αναγνωρίζονται αυτήν την εβδομάδα και βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε συνεργάτες και ανώτερους. Μια νέα πρόταση ή συνεργασία προσπάθησε να την προσαρμόσεις στα μέτρα των δικών σου συμφερόντων. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ευνοεί τον τομέα των συναισθηματικών σου. Αν και διακατέχεσαι από μια τάση εσωστρέφειας ο ερωτικός σύντροφός σου καταφέρνει να σε κάνει να ανοιχτείς και να εκφραστείς ευκολότερα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην εβδομάδα σου. Αν και λίγο διστακτικά απολαμβάνεις το φλερτ και δίνεις την ευκαιρία να σε πλησιάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις καθοριστικές και δυναμικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σχέδιά σου και τη βελτίωση της ζωής σου. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα ή οι ρυθμοί στα εργασιακά δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις να κλονιστούν οι συνεργασιακές σχέσεις σου. Προσοχή επίσης χρειάζεται και η διαχείριση των οικονομικών σου. Μην βγαίνεις από τον προϋπολογισμό σου και μην παρασύρεσαι σε αγορές που δεν επείγουν. Εύνοια στα συναισθηματικά δημιουργεί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και η νέα Σελήνη. Έχεις μια τάση ή και επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια και να εξασφαλίσεις το μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να γυρίσεις σελίδα, να αποκοπείς από τα λάθη του παρελθόντος και πιθανά τις όποιες ενοχές και λάθη σου και να προχωρήσεις μπροστά. Ευκαιρίες να είσαι βέβαιη πως σου δίνονται.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού από το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλάζει τις προτεραιότητες, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, να εξασφαλίσεις περισσότερη άνεση και να απαλλαγείς από διάφορες εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Με δική σου πρωτοβουλία θέτεις σε εφαρμογή τις αλλαγές και τις ιδέες σου στα εργασιακά οι οποίες αντικειμενικά ενθουσιάζουν. Η επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου βοηθώντας να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Έχεις τη διάθεση να βάλεις στην άκρη τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου και να ανοιχτείς περισσότερο στον ερωτικό σύντροφό σου. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και προσθέτει νέους θαυμαστές στο καρνέ σου. Τα social media όσο κι αν τα υποτιμάς σου δίνουν τη δυνατότητα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Read More

And More