Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13 έως 19 Ιουνίου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 5/7, προμηνύοντας μια περίοδο ιδιαίτερα δραστήρια. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και η οξυδέρκειά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις λύσεις, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να διεκδικήσεις δυναμικά τους στόχους, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις από τα συνήθη όριά σου, αλλά και από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η φαντασία σου μπορεί να βοηθήσει σε αυτό κι έτσι θα πρέπει να την εμπιστευτείς. Εάν είσαι μόνη, οι ενέργειες της εβδομάδας σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις και γνωριμίες που τηρούν τις προϋποθέσεις σου.

Ταύρος
Η είσοδος του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο στο ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά στο να μπορέσεις να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, που η αλήθεια είναι πως σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς να αναζητήσεις τρόπους αύξησης των εσόδων σου ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά να απαλλαγείς από οτιδήποτε ρουφά και εξαντλεί την ενέργειά σου. Η ασφάλεια και η σταθερότητα γίνονται η απόλυτη προτεραιότητά σου και κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να τις εξασφαλίσεις στην καθημερινότητά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά με δικές σου πρωτοβουλίες. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες εξασφαλίζει η κοινωνικότητα και οι νέες δραστηριότητες σου.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει μια νέα και εξαιρετικά δημιουργική περίοδο για σένα. Η ενέργειά σου επανέρχεται και τα όνειρα ή οι επιδιώξεις σου ξαναζωντανεύουν. Η Πανσέληνος στις 14/6 στον δικό σου άξονα με τον Τοξότη φέρνει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου στο επίκεντρο. Ίσως χρειαστεί να παρθούν κάποιες αποφάσεις οι οποίες χρειάζονται προσοχή, κυρίως αν από αυτές κρίνεται η εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Ο ενθουσιασμός σου δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να σου υπόσχονται πολλά όμως καλείσαι να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Καρκίνος
Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και αυξάνει την πνευματική σου ικανότητα. Έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείς ώριμα και εξονυχιστικά κάθε σου απόφαση. Η Πανσέληνος στις 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος. Η εξέλιξη των επαγγελματικών σου βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητά σου για αυτό και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, όμως έχεις βάλει ένα προσωπικό στοίχημα επιτυχίας για αυτό και είσαι ακούραστη. Τα όσα νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση με τον αγαπημένο σου προτίμησε να τα συζητήσεις μαζί του παρά να τα κρύβεις κάτω από το χαλί. Εάν είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε μια πρόσφατη γνωριμία και μην απογοητεύεσαι.

Λέων
Η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η φαντασία σου ενισχύονται σημαντικά αυτήν την εβδομάδα που ξεκινά, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά και την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη. Αρκετή ένταση επικρατεί στα εργασιακά καθώς οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά απαιτητικοί. Οργανώσου καλύτερα και μετρίασε τον ενθουσιασμό ή τη δίψα σου για επιτυχία και διάκριση. Οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σου και θα επιβαρύνουν το κλίμα για αυτό απόφυγε τες με κάθε τρόπο και μέσο. Μην δίνεις υποσχέσεις στον αγαπημένο σου που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εάν είσαι μόνη, τα παιχνίδια του Ποσειδώνα μπορεί να παρουσιάσουν τον άνθρακα για θησαυρό, για αυτό μην ενθουσιάζεσαι.

Παρθένος
Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των εργασιακών σου. Έτσι αν και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια ή να παραμερίσεις άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου για λίγο, δεν φαίνεται να δυσανασχετείς. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε συζητήσεις που αφορούν στα εργασιακά. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στις ενέργειες της Πανσελήνου μπορεί να θολώσει το τοπίο και να δυσκολέψει τη λήψη αποφάσεων. Μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από τον αγαπημένο σου. Μοιράσου μαζί του τους στόχους, τις ιδέες και τις ανησυχίες σου. Εάν είσαι μόνη, σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν όμως ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να κλείσεις παλιά κεφάλαια.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και αυτή η διέλευση ευνοεί τα σχέδιά σου και εντείνει τις προσπάθειές σου. Ακολούθησε τη λογική σου σε αποφάσεις που ίσως χρειαστεί να παρθούν κυρίως αν αυτές αφορούν στην εξέλιξή σου στα εργασιακά. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύει την κοινωνικότητά σου και σε κάνει ανοιχτή απέναντι σε διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέπεις σε καχύποπτες δεύτερες σκέψεις να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες. Εάν είσαι μόνη, καλού – κακού κράτα κι ένα μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σου υπόσχονται πρόσφατες γνωριμίες. Οικογένεια και φίλοι σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στο ξεκίνημα της εβδομάδας επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, αλλά να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων έτσι ώστε να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στο πλανητικό σκηνικό ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο ή μια παραπλάνηση που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ή υπεραισιόδοξες αποφάσεις. Οι διπλωματικές σου ικανότητες θα βοηθήσουν στη διατήρηση των ισορροπιών στις σχέσεις με συναδέλφους. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, αναθεωρείς τις απόψεις σου σε σχέση με πρόσφατες γνωριμίες.

Τοξότης
Αυτήν την εβδομάδα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο βγάζει τον ενθουσιώδη χαρακτήρα σου στην επιφάνεια. Οι ανάγκες σου μπαίνουν σε προτεραιότητα και τα όνειρα και οι στόχοι σου ανεβαίνουν. Η καλή δημόσια εικόνα σου και τα μοναδικά ταλέντα και χαρίσματά σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις στα επαγγελματικά, αλλά και στην κοινωνική σου ζωή. Δώσε προσοχή στις συζητήσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξή σου στα εργασιακά και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να προχωρήσετε σε αποφάσεις εξέλιξης. Εάν είσαι μόνη, η ακαταμάχητη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο κι έτσι η εβδομάδα σου έχει ενδιαφέρον από κάθε άποψη.

Αιγόκερος
Με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στον τομέα των εργασιακών σου. Καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με παλιές εκκρεμότητες και να φροντίσεις τη διευθέτησή τους. Γενικότερα είναι μια περίοδος που μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να βάλεις νέους στόχους. Η Πανσέληνος ωστόσο στο ζώδιο του Τοξότη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σου. Μπορείς να απαλλαγείς από παλιές συνήθειες ή καταχρήσεις που επιβαρύνουν τη διάθεση αλλά και την υγεία σου. Τάσεις εσωστρέφειας σε απομακρύνουν από τον ερωτικό σύντροφό σου κυρίως το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Μην τον αφήσεις να νιώσει ανασφάλεια και προτίμησε να του μιλήσεις για τις σκέψεις, τους στόχους και τις ιδέες σου. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μην εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες όμως πραγματικά αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

Υδροχόος
Θετικά εξελίσσεται η εβδομάδα για σένα, καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων και η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Τοξότη λειτουργούν ευεργετικά για τα σχέδιά σου. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ενταχθείς σε ομάδες που σκοπό τους έχουν την προσωπική σου εξέλιξη. Μπορείς να διευθετήσεις ευκολότερα τις εργασιακές σου υποχρεώσεις έστω κι αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Ωστόσο σε νέες προτάσεις ή συζητήσεις ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να δημιουργήσει ένα παραπλανητικό κλίμα. Έτσι μετάθεσε τις αποφάσεις σου για αργότερα που το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο. Τα συναισθήματα ενισχύονται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα και την ευκαιρία να εκμυστηρευτείς τα όσα νιώθεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες και μην καταλήγεις σε γρήγορα συμπεράσματα.

Ιχθείς
Η ανάγκη σου αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις ασφαλής βάζει σε προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια. Ο Ερμής ξεκινά άλλωστε τη διέλευσή του σε αυτόν τον τομέα, για αυτό δεν αποκλείεται να σκεφτείς μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και να διατηρήσεις το προφίλ σου ακέραιο. Ωστόσο η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ευκαιρίες που μακροπρόθεσμα θα αποδώσουν τα καλύτερα. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται και σας δίνεται η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, η εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας θα σε απασχολήσει έντονα όμως μην απογοητεύεσαι.

Read More

And More